Pe acest  site a fost îngăduită până azi prezența unui comentator care a iritat pe toată lumea prin reaua sa credință, prin minciunile debitate, mai ales pentru a calomnia poporul român! Ceea ce, pe drept cuvînt, nu este interzis de nicio lege.

Din fericire pentru noi a apărut însă și legea „anti-legionară”, gândită să ne apere de excesele anti-semite ale unor dezaxați din categoria pseudonimatului CORNELIU CORNELIU. Ultimul său comentariu, de un ant-semitism stupid și feroce, mai ceva ca de obicei, avem motive să-l suspectăm a fi un act provocator, gândit să atragă intervenția poliției, a procuraturii etc, iar în final să intrăm la pușcărie cu toții pentru că am fost gazde generoase ale unui anti-„jidan” (ca să recurg la vocabularul inadmisibil al specimenului).

Ca unul care nu mai folosesc de 50 de ani cuvîntul JIDAN – la cererea colegului Hary Coman!, nu pot îngădui pe site-ul MEU folosirea cu răutate a acestui cuvînt din vocabularul de bază al Internetului, mai puțin site-ul nostru. Atitudinea insuportabilă cu care se afișează public CORNELIU CORNELIU împotriva „jidanilor” taman pe site-ul nostru, ne obligă la unele măsuri reparatorii.

Drept care i se comunică prin prezenta numitului CORNELIU CORNELIU că nu mai este acceptat pe acest site decât cu cel mult un singur comentariu pe zi, de maxim 10 rânduri, inclusiv titlul.

Iar în cazul că va recidiva, dacă va ma folosi vreodată cuvîntul JIDAN, va fi dat afară de pe site în șuturi, ca pe vremea lui Charlie Chaplin, care, zic unii, nu a fost nici evreu, nici jidan…

Iată textul care ne-a produs sfînta indignare anti – antisemită!

 

 

„jidani cu spatele încovoiat dispuși să-și lingăa în fund inamicii, considerând că atitudinea lor îi va face mai agreați”. Am încheiat infamul citat.

Oribil!

 

Redacția