anonim
570 aprobate

inamiculsistemului@gmail.com
86.120.171.233

 

 

Sef in Securitate: ,,Nu puteam sa fiu sef in Securitate daca nu eram in stare sa prind o tinta in cel mult 24 de ore si nu inteleg de ce americanii(CIA) nu reusesc sa-l captureze pe bin Laden. Nu conta unde era teritoriul arondat , inauntru tarii sau iin afara tarii…”
La o saptaana dupa atentatul din 11 septembrie 2001 tatal meu ca fost sef in Securitate era uimit de incompetenta CIA si a serviciilor secrete americane…. De asa zisa incompetenta pentru ca nu au vrut sa-l captureze. A dat exemplu dupa exemplu de tinte capturate: securisti iugoslaavi, echipe de securisti unguri, operatiuni CIA pe teritoriul Romaniei de care se stia de dinainte etc
,,Pe cel mai periculos lichidator iugoslav l-am capturat in 48 de ore.”
48 de ore in viziunea lui reprezenta un esec si nu un succes si se simtea jenat pentru ca l-a capturat in 48 de ore si nu in 24 de ore…Asa spunea inainte de moarte. Explica clar cum a lichidat lichidatori iugoslavi care omorau romani la ei acasa si cum planifica operatiunile in care nici el si nici tinta nu exista nici astazi la fel ca si romanii omorati de securistii iugoslavi.
Nu stiau israelienii ca sunt atacati? Hai sa fim seriosi…. Media din Romania a lansat sarada ,,atacului surpriza” justificata pe Antena 3 in aceasta seara de asa zise tactici militare…. Fals! Israelul stia ca va fi atacat, ii monitorizau pas cu pas pe palestinieni si i-au lasat sa atace si sa ia sute de ostatici pentru a avea un motiv pentru un macel . In urmatoarele zile Gaza va fi rasa cu miii de morti pentru care media evreiasca a si lansat diversiunile : pe Antena 3 suntem ,,anuntati” ca ,,teroristii ” palestinieni ataca si violeaza israeliencele . La fel ca in propaganda pe militarii rusi din Donbas…. n care Dobritoiu facea spume la limita ridicolului….
Ce face armata israeliana in tot acest razboi mediatic dezvoltat de Antena 3 si de media pro-americana? Surpriza: israelienii au dezbracat luptatorii palestinieni in pielea goala si urneaza pe ei :
https://x.com/Partisangirl/status/1711026961257267208?s=20
Realitatea e tocmai inversa decat cea prezentata de Antena 3 si asta o spune si postacul palestinian:
https://x.com/jannataminkhan/status/1711057018788688277?s=20