NEMTII -NEMTI : Generalul în retragere Harald Kujat https://concept-veritas.com/nj/sz/hauptseite.htm Aceasta este moartea monetară a Americii.
Mesaje primite

rodica bratulescu
17 iun. 2024, 21:10 (acum 15 ore)
către

DACA VINE TRUMP LA PUTERE:
„………autoritățile guvernamentale vor trebui să fie fără putere. O armată de procurori vor trebui să aducă condamnări reale”

https://concept-veritas.com/nj/sz/hauptseite.htm

Războiul este pierdut, dar diavolul nu vrea să-și piardă prada, ar prefera ca lumea să meargă în iad cu el Doar puterea regândirii îl învinge pe demon
Putin pe 14 iunie 2024, vezi videoclipul:
„Egoismul și aroganța statelor occidentale au dus la situația actuală, extrem de periculoasă. Ne-am apropiat inacceptabil de punctul fără întoarcere. Solicită înfrângerea strategică a Rusiei, care are cel mai mare arsenal de arme, arată îndrăzneala extremă a politicienilor occidentali. Fie nu înțeleg amploarea amenințării pe care o provoacă, fie sunt pur și simplu obsedați de credința în propria lor impunitate și în propriul lor statut excepțional .”

Generalul în retragere Harald Kujat ne-a reamintit recent că ne confruntăm cu catastrofa primordială a secolului XXI . Occidentul nu poartă doar un război de agresiune împotriva Rusiei, deoarece Rusia a fost tot mai mult încercuită și amenințată militar de NATO de mai bine de 25 de ani. Occidentul a interzis acordul de pace negociat între Ucraina și Rusia în Turcia în mai 2002. La sfârșitul lunii aprilie, a fost negociat un acord de pace între Rusia și Ucraina. Dar apoi Zelensky a fost presat de Occident să ceară noi condiții și să pună capăt discuțiilor de pace cu Rusia. Citat de la Fundația pentru Știință și Politică , 28 octombrie 2022: „Lucrarea conținea oferte ample de compromis. Actorii implicați în negocieri au subliniat că comunicatul a fost agreat în prealabil de părțile în conflict. Ar fi putut deveni baza unei soluții negociate. Volodymyr Zelenskyj a încheiat noi negocieri de încetare a focului la mijlocul lunii aprilie. ( Video, de la min. 7.00 )

Sataniştii nu pot crede că puterea lor asupra pământului se prăbuşeşte. Mai aveau atâtea de făcut. Urmau alte valuri de exterminare umană sub eticheta „vaccinare” – conduse de noul centru mondial de control OMS –, la fel ca și distrugerea umană prin perversiuni de gen și repopulări genocidare . Războiul cu Rusia avea doar scopul de a sparge ultima rezistență la programul lor de exterminare umană. Și parcă printr-o providență cosmică, evident că este o providență a forțelor cosmice eterne, ele înșiși sunt distruse din cauza ei.

Țările BRICS creează în prezent o nouă monedă de comerț mondial care nu poate fi amenințată de sancțiuni. Ca parte a acestei lovituri de eliberare împotriva globaliștilor, pe 9 iunie 2024, Arabia Saudită nu a mai prelungit contractul petrodolar susținut de SUA. Petrolul de la cei mai mari producători de petrol este acum comercializat în ruble și yuani . Aceasta este moartea monetară a Americii. Și tocmai de aceea președintele Putin a declarat „război economic total” Americii . Oricine a observat munca lui Putin de-a lungul anilor, mai ales în ultimii doi ani de război, știe că Putin nu ar promite niciodată nimic, cu atât mai puțin să amenințe ceva pe care nu l-ar putea respecta sau chiar amenința. Așa că acum vede Rusia și aliații săi în poziția de putere pentru a distruge SUA cu propriile lor arme – pentru a o spune în termenii lui Weidmann: „să o omoare” . Și acestea sunt cuvintele lui Putin: „Prin implementarea consecventă și țintită a planului de dedolarizare, Rusia și BRICS vor provoca daune economice grave SUA”. ( Conservatorul european, 14 iunie 2024 )

Cu excepția cazului în care globaliștii îl pot ucide pe Donald Trump, el va fi ales președinte al SUA pe 5 noiembrie. Și pe 20 ianuarie 2025, el va începe să eradiqueze sistemul globalist al SUA. Steve Bannon o numește ZIUA JUDECĂȚII .

Steve Bannon, un aliat de lungă durată al lui Donald Trump și un fost consilier strategic la Casa Albă, a promis investigații și urmăriri penale împotriva celor care l-au urmărit legal pe Trump și pe aliații săi politici. La un eveniment al susținătorilor lui Trump , sâmbătă, 15 iunie 2024 , el a spus că Ziua Inaugurării din 2025 va fi „Ziua Responsabilității”. Referindu-se la recenta condamnare a lui Trump din New York, Bannon a spus: „Aliații lui Joe Biden li se va prezenta fiecare proiect de lege. Vor fi investigați, vor fi judecați și vor fi blocați. Nu are nimic de-a face cu răzbunarea .

Planurile pentru o înlocuire totală a sistemului au fost dezvoltate pe deplin de oamenii lui Trump. Globaliștii noștri așteaptă cu nerăbdare ziua alegerilor de pe 5 noiembrie cu teamă în oase, deoarece, potrivit conducerii republicane Trump, „există o singură modalitate de a aduce SUA înapoi la ceea ce ei numesc „constituționalism radical”: autoritățile guvernamentale ar trebui să fie fără putere. O armată de procurori ar trebui să aducă condamnări reale”. ( T-Online, 11 iunie 2024 )