Mersi ! Mi-ai ridicat mingea la fileu !…
Acestea sunt canaliile care ne-au vindut !……

ACT EMIS DE: PARLAMENT

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL NR. 67 din 30 martie 1991

Aceasta lege a fost adoptata de Senat in sedinta din 30 ianuarie 1991.

PRESEDINTELE SENATULUI
academician ALEXANDRU BIRLADEANU

Aceasta lege a fost adoptata de Adunarea Deputatilor in sedinta din 11 martie 1991.

PRESEDINTELE ADUNARII DEPUTATILOR
MARTIAN DAN

In temeiul art. 82 lit. m) din Decretul-lege nr. 92/1990 pentru alegerea parlamentului si a Presedintelui Romaniei,
promulgam Legea pentru acceptarea de catre Romania a Acordului (Statului) privind Corporatia Financiara Internationala (C.F.I.) si dispunem publicarea sa in Monitorul Oficial al Romaniei.

PRESEDINTELE ROMANIEI
ION ILIESCU
…………………………………………………………………………………………………………….
Aveti aici un mic extras din biografia tradatorului ION ILIESCU
„Romanian Freemasonry is a miracle.” These were the words of Sovereign Grand Commander C. Fred Kleinknecht, 33°, on May 30, 2003, in Bucharest, Romania, at the grandest Masonic celebration in the recent history of continental Europe. May 30th is highly symbolic for Masonry, for on that date, Frederick the Great constituted the first Supreme Council in the world. This year, that anniversary coincided with a celebration marking ten years since the rebirth of the Scottish Rite in Romania.

http://www.galilei.hu/sajto…
………………………………………………………………………………………………..
Si as mai adauga canalia Mugur Isarescu care desi nu a semnat aceast Contract precis ca a facut parte din complotul care a tras sforile acestei Tradari Nationale .
……………………………………………………………………………………………………………….

Citez din nenorocita Lege 28 din 1991

” Avind in vedere ca Guvernul Romaniei a depus cerere pentru admiterea Romaniei ca membra la C.F.I. conform sectiunii 1 (b) din art. II din Statutul C.F.I. si ca urmare a sectiunii 17 a legilor aditionale ale corporatiei, Consiliul directorilor, dupa consultarea cu reprezentantii Guvernului Romaniei, a facut recomandari Consiliului guvernatorilor cu privire la cererea Romaniei, prin prezenta, Consiliul guvernatorilor decide ca termenii si conditiile in care Romania va fi admisa ca membra a corporatiei sint urmatoarele…………
…………………………………
2. Subscriptie
Acceptind sa devina membra a corporatiei, Romania va subscrie 1504 actiuni la capitalul corporatiei la o valoare unitara de 1.000 dolari.
3. Plata subscriptiei
Inainte de a primi calitatea de membru al corporatiei, Romania va plati integral 1.504.000 dolari corporatiei drept capital subscris.
4. Informatii
Inainte de a primi calitatea de membru al corporatiei, Romania va furniza corporatiei informatii pe care le necesita aderarea sa la corporatie………
…………………………………………………………………………………………………………………