Mersi ! Mi-ai ridicat mingea la fileu !…
Acestea sunt canaliile care ne-au vindut !……
ACT EMIS DE: PARLAMENT
ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL NR. 67 din 30 martie 1991
Aceasta lege a fost adoptata de Senat in sedinta din 30 ianuarie 1991.
PRESEDINTELE SENATULUI
academician ALEXANDRU BIRLADEANU
Aceasta lege a fost adoptata de Adunarea Deputatilor in sedinta din 11 martie 1991.
PRESEDINTELE ADUNARII DEPUTATILOR
MARTIAN DAN
In temeiul art. 82 lit. m) din Decretul-lege nr. 92/1990 pentru alegerea parlamentului si a Presedintelui Romaniei,
promulgam Legea pentru acceptarea de catre Romania a Acordului (Statului) privind Corporatia Financiara Internationala (C.F.I.) si dispunem publicarea sa in Monitorul Oficial al Romaniei.
PRESEDINTELE ROMANIEI
ION ILIESCU
…………………………………………………………………………………………………………….
Aveti aici un mic extras din biografia tradatorului ION ILIESCU
„Romanian Freemasonry is a miracle.” These were the words of Sovereign Grand Commander C. Fred Kleinknecht, 33°, on May 30, 2003, in Bucharest, Romania, at the grandest Masonic celebration in the recent history of continental Europe. May 30th is highly symbolic for Masonry, for on that date, Frederick the Great constituted the first Supreme Council in the world. This year, that anniversary coincided with a celebration marking ten years since the rebirth of the Scottish Rite in Romania.
http://www.galilei.hu/sajto…
………………………………………………………………………………………………..
Si as mai adauga canalia Mugur Isarescu care desi nu a semnat aceast Contract precis ca a facut parte din complotul care a tras sforile acestei Tradari Nationale .
……………………………………………………………………………………………………………….
Citez din nenorocita Lege 28 din 1991
” Avind in vedere ca Guvernul Romaniei a depus cerere pentru admiterea Romaniei ca membra la C.F.I. conform sectiunii 1 (b) din art. II din Statutul C.F.I. si ca urmare a sectiunii 17 a legilor aditionale ale corporatiei, Consiliul directorilor, dupa consultarea cu reprezentantii Guvernului Romaniei, a facut recomandari Consiliului guvernatorilor cu privire la cererea Romaniei, prin prezenta, Consiliul guvernatorilor decide ca termenii si conditiile in care Romania va fi admisa ca membra a corporatiei sint urmatoarele…………
…………………………………
2. Subscriptie
Acceptind sa devina membra a corporatiei, Romania va subscrie 1504 actiuni la capitalul corporatiei la o valoare unitara de 1.000 dolari.
3. Plata subscriptiei
Inainte de a primi calitatea de membru al corporatiei, Romania va plati integral 1.504.000 dolari corporatiei drept capital subscris.
4. Informatii
Inainte de a primi calitatea de membru al corporatiei, Romania va furniza corporatiei informatii pe care le necesita aderarea sa la corporatie………
…………………………………………………………………………………………………………………
extras din L28/1991
…
ART. 6
Statut, imunitãţi şi privilegii
Secţiunea 1
Scopul articolelor
Pentru a da posibilitatea corporatiei de a-şi îndeplini funcţiile cu care este imputernicita, statutul, imunitãţile şi privilegiile stabilite în acest articol vor fi acordate corporatiei pe teritoriile fiecãrui membru.
Secţiunea 2
Statutul corporatiei
Corporatia va avea personalitate juridicã deplina şi, în special, capacitatea:
(i) de a contracta;
(ii) de a achizitiona şi dispune de proprietãţi imobiliare şi mobiliare;
(iii) de a institui proceduri legale.
Secţiunea 3
Poziţia corporatiei cu privire la procesul judiciar
Acţiunile impotriva corporatiei pot fi aduse numai în fata unui tribunal cu jurisdicţie competenta pe teritoriile unui membru unde corporatia are un sediu, are un agent numit în scopul acceptãrii citaţiei sau înştiinţãrii procesului, sau unde a emis sau garantat titluri. Totuşi, nu vor fi admise acţiuni ale membrilor sau persoanelor care acţioneazã în numele sau care capata drepturi din partea altor membri.
Proprietatea şi activele corporatiei, oriunde ar fi amplasate şi indiferent cine le deţine, vor fi imune fata de toate formele de confiscare, sechestrare sau executare silitã înainte de pronunţarea sentinţei finale impotriva corporatiei.
Secţiunea 4
Imunitatea activelor fata de confiscare
Proprietatea şi activele corporatiei, oriunde localizate şi de oricine deţinute, vor fi imune de cercetare, rechizitionare, confiscare, expropriere sau alta forma de urmãrire prin acţiune executivã sau legislativã.
Secţiunea 5
Imunitatea arhivelor
Arhivele corporatiei vor fi inviolabile.
Secţiunea 6
Neimpunerea de restrictii activelor corporatiei
În mãsura necesarã executãrii operaţiunilor prevãzute în acest acord şi în conformitate cu prevederile art. III, secţiunea 5, şi a celorlalte prevederi ale acordului, toate proprietãţile şi activele corporatiei vor fi libere de restrictii, reglementãri, controale şi moratorii de orice fel.
Secţiunea 7
Privilegiul comunicaţiilor
Comunicaţiile oficiale ale corporatiei vor beneficia din partea fiecãrui membru de acelaşi tratament pe care îl acorda comunicaţiilor oficiale cu alţi membri.
Secţiunea 8
Imunitãţile şi privilegiile funcţionarilor şi lucrãtorilor
Toţi guvernatorii, directorii, loctiitorii, functionarii şi lucrãtorii corporatiei:
(i) vor fi imuni fata de acţiuni judiciare cu privire la activitãţile îndeplinite de ei în calitãţile lor oficiale;
(ii) dacã nu au naţionalitate localã, li se vor acorda aceleaşi imunitãţi fata de restricţiile de imigrare, fata de cerinţele de înregistrare pentru strãini şi fata de obligaţiile nationale de serviciu militar şi aceleaşi facilitãţi în ceea ce priveşte restricţiile valutare asa cum sînt acordate de ţãrile membre ale corporatiei reprezentanţilor, oficialitatilor şi lucrãtorilor de acelaşi rang cu cei ai celorlalte tari membre;
(iii) li se va acorda acelaşi tratament cu privire la facilitãţi de cãlãtorie ca şi cel acordat de membrii reprezentanţilor, oficialitatilor şi lucrãtorilor de acelaşi rang cu cei ai celorlalte tari membre.
Secţiunea 9
Imunitãţi fata de impozitare
a) Corporatia, activele sale, proprietatea, venitul şi operaţiunile sale din tranzacţiile autorizate de acest acord vor fi imune de orice impozitare şi orice taxe vamale. Corporatia va fi, de asemenea, imuna fata de obligaţia de a colecta sau plati orice impozit sau taxa.
b) Nu se va impune nici un impozit asupra sau cu privire la salarii şi stimulente plãtite de corporatie directorilor, loctiitorilor, oficialitatilor sau lucrãtorilor corporatiei care nu sînt cetãţeni, subiecti locali sau nu au naţionalitate localã.
c) Nu se percepe nici un impozit asupra obligaţiunilor sau titlurilor emise de corporatie (inclusiv dividende sau dobinzi) de oricine ar fi deţinute:
(i) care face discriminãri impotriva acestor obligaţiuni sau titluri numai pentru ca sînt emise de corporatie; sau
(ii) dacã asigura baza jurisdicţionalã pentru aceasta impozitare este locul sau moneda în care sînt emise, devenite plãtibile sau plãtite, sau locul oricãrei afaceri sau oricãrui sediu menţinute de corporatie.
d) Nu se percepe nici un fel de impozit asupra oricãrei obligaţiuni sau titlu garantat de cãtre corporatie (inclusiv dividendele sau dobinzile), indiferent de deţinãtorul acestora:
(i) care face discriminãri fata de asemenea obligaţie sau titlu numai pentru ca este garantat de corporatie; sau
(ii) dacã baza jurisdicţionalã pentru aceasta impozitare este localizarea sediului sau locul afacerilor corporatiei.
Secţiunea 10
Aplicarea articolului
Fiecare membru va lua mãsurile necesare, în propriul sau teritoriu, cu scopul de a pune în aplicare efectiv în legislaţia proprie principiile stabilite de acest acord şi va informa corporatia asupra acţiunilor detaliate pe care le-a întreprins.