gelu
234 aprobate

gelu_aramianu@hotmail.com
88.94.212.2

 

Pai buretele de pe stalpi si tavanul de deasupra scenei a fost imbibat cu o substanta usor infamabila dar neexplosibila care sa se aprinda de la scanteile artificiilor care au lovit stalpul din dreapta scenei. Scanteia a aprins buretele si in cateva secunde focul s-a extins cuprizand buretele pana in partea superioara a stalpului. Dupa care a inceput daca imi amintesc eu bine sa arda buretele din coltul stanga al scenei ce imbraca tavanul. Si acest foc s-a extins topind buretele care a cazut pe sipcile ale de lemn imbibate si ele cu substanta inflamabila.

Dupa 30 de secunde de la izbuncirea incendiului, acesta a fost amorsat cu o substanta foarte explosibila cu efect de ardere termobarica. Putea fi amoniac anhidru gazos insuflat in sala dupa cele 30 de secunde de la izbuncirea incendiului sau in forma solida care sa fie injecta sub forma de pulbere in buretele de tavan incepand din spatele stalpilor din fata scenei pana in capatul celalat al salii cu 2-3 zile inainte de acest eveniment. Curios c-am cautat pe Google secvente cu incendiul de la Colectiv filmate de camerele video interioare si nu am mai gasit asa ceva. Iar in informatiile scrise aflate pe Internet nu se mai pomeneste nimic de explozia devastatoare care a avut in sala si a omorat in cateva secunde direct peste 30 de tineri iar restul de pana la 66 au murit la spital din cauza arsurilor externe si interne. Oricum autoritatile au pus batista pe tambal deoarece nu au facut nici un experiment prin care sa se afle cu adevarat cum de exolzia a fost pisibila?

Daca se renova hala respectiva cu aceleași materiale si firma care a făcut aranjarea acelei hale industriale si se aprindeau încă odată artificiile de același fel cu artificiile folosite in spectacolul respectiv se concluziona cu Da sau Nu daca buretele luând foc de la artificii, focul se extindea la fel de rapid ca-n seara dezastrului. Daca nu, se mai repeta încă odată experimentul pulverizând lichide volatile mai ușoare ca aerul. Se puteau face încercări cu benzina parfumata, substanțe termo barice, hidrogen, acetona. Pana se obțineau aceleași efecte ca-n seara dezastrului. Aprinderea rapida exploziva si temperatura de mii de grade in aerul respirat. Si numai după aceste experimente se puteau trage concluziile si stabili cine este cu adevărat vinovat de moarte celor 65 de tineri #rezist cu mintea si logica de gâsca ce s-au înghesuit într-o încăpere ca o cursa de șoareci sute de persoane.

Numai cu o amărâta de ușa îngusta de acces in încăperea respectiva. Având in vedere ca nu s-au făcut aceste experimente este foarte clar de tras concluzia: incendierea a fost punerea in practica la ordin de Amerlocia via serviciu secret al MAN sau SRI a zicalei lui Johannis „Au trebuit sa moara oameni ca Ponta sa-si dea demisia!!!

*

Nota redacției – Familia și avocații primarului Piedone ar trebui să afle de comentariile făcute de colegul nostru GELU pe subiectul Colectiv și să-l contacteze. Cine cunoaște familia dlui Piedone poate ne ajută!