Cum si cine l-au arestat pe Gica Popescu?

Arestarea fostului internațional român Gheorghe Popescu, în 2014 ,firesc, inca agită spiritele în continuare. Atunci , cu o zi înainte de alegerile pentru postul de președinte al Federației Române de Fotbal din 2014, stupefiant , pur si simplu , peste noapte Gheorghe Popescu a fost arestat în „Dosarul Transferurilor”. Fostul parlamentar Cristian Rizea crede că de fapt au fost jocuri de culise.

Potrivit fostului deputat PSD, canditatul principal la Presedentia F.R.F. ar fi fost arestat la ordinul lui George Maior și Vasile Dîncu, cu complicitatea lui Victor Ponta și a generalului ”Izmaná”- Gabriel Oprea , sluga lui Cosma…pe linie de fotbal in Valea Jiului!

  – „La solicitarea lui George Maior, cu care mă vedeam la meciurile naționalei de fotbal, știți că dânsul este un mare microbist ca și Vasile Dîncu , in tribuna urmau și episoadele picante apropo de Federația de Fotbal,  de conducerea și de modul în care a fost arestat Gică Popescu, tot la ordinul lui George Maior și Vasile Dîncu, cu complicitatea lui Victor Ponta și a lui Gabi Oprea. Personal imi pare foarte rău pentru marele sportiv roman Gică Popescu, care nu merita așa ceva, este si azi un simbol al României. Dar asta-i viața…politica”a declarat fostul deputat Cristian Rizea, la Realitatea Plus.

Contactat de PUTEREAGică Popescu  si acum scarbit si deloc ” bucuros ” sa-i fie din nou balacarit numele prin presa  i-a solicitat fostului deputat PSD să aducă si probe concrete care să dovedească spusele acestuia: „ Dl.deputat vorbește despre ceva fără să prea aibă  probe concrete,de care , sincer, as dori si eu sa le stiu. Nu contează deocamdata ce spune , dacă nu și demonstrează. Să vină cu probele și o sa vorbim pubilc si deschis”, a declarat președintele clubului FC ViitorulPe 4 martie 2014, Gică Popescu a fost condamnat definitiv la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare !!, în „Dosarul Transferurilor”. Dupa 3 luni ,tatal sau a murit de inima rea…

Fostul international român a fost eliberat condiţionat la data de 4 noiembrie 2015.Fostul deputat PSD, Cristian Rizea a dezvaluit intr-o interventie la Realitatea Plus ca stie cine sunt cei care au fost in spatele arestarii fostului capitan al Barcelonei. Acesta sustine ca arestarea lui Gh.Popescu a fost orchestrata la ordinul lui George Maior si Vasile Dincu, ajutati de Victor Ponta si Gabriel Oprea.Cu George Maior ne vedeam la meciuri , la fel ca si sforarul Vasile DancuApropos de Federatia Romana de Fotbal , de conducerea ei si de modul in care a fost arestat Gica Popescu. S-a intamplat tot la ordinul lui George Maior cu complicitatea lui Victor Ponta si a lui Gabi Oprea”, a dezvaluit fostul deputat Rizea pentru sursa citata.

D.D.Rujan

*

N.R. Pare credibilă acuzația fostului deputat Cristian Rizea. Cazul merită cercetat. Ponta a mai fost amestecat și-n alte numiri „politice” făcute în lumea sportului, dacă nu mă înșel la Comitetul Olimpic. Întrebarea este de ce trebuia să ajungă președintele federației de fotbal un impostor, un neavenit! Ce interese au fost în spatele acestei urâte mișculații? Merita sacrificat Gică Popescu pentru caraghiosul de Burleanu?! Merita să fim batjocoriți de acei neisprăviți?! E timpul să plătească! Veniți du probele, domnule Rizea!

i.c.