–– Forwarded Message ––
From: Liviu Traian Poenaru
To:
Sent: Friday, November 21, 2014 9:07 AM
Subject: Fosta şefă a ANRP Crinuţa Dumitrean şi doi deputaţi, în comisia ANRP care l-ar fi despăgubit ilegal pe Gheorghe Stelian. Patru oameni de afaceri au împărţit prejudiciul – Mediafax

>
>
> Asta este nimic fata de dosarele lui Dragos Dobrescu unde s-au dat ilegal peste 100 de hectare teren in natura bazate pe „falsa” moșie a lui Grueff ( mare parte vânduta inainte de naționalizare sau expropriată la reformele agrare din 1923 si 1945 cu plata de despăgubiri foarte mari ), dosare unde PMB a emis recent o dispoziție pentru 460 hectare măsuri reparatorii întoarsă de prefectura Bucuresti pe motiv de nelegalitate si ținuta ascunsa de Gașca mafiota Bărbulescu – iorgovan – Iordache Si alții.
> Gașca care a lucrat dosarele este : GEORGE IORGOVAN – ADRIAN IORDACHE – DANIELA EUGENIA BARBULESCU – VIVIANA FALAN – ANDREI CRECI  si alții.
> La ANRP se știe ca numita Crinuta Nicoleta Dumitrean era omul lui IOAN OLTEAN , cel ale cărui ordine si dosare le executa . Crinuta Nicoleta Dumitrean a executat sute de dosare la comanda „minerului” Ioan Oltean .
> Diacomatu era identic Remus baciu – mare surprindere a fost la arestarea lui Baciu ca Diacomatu a scăpat !!!!
> Toți din comisia de la ANRP din perioada menționata mai jos sunt penali , dar penali gravi !!!
> La Primaria Mun. București exista un cuib de infractori care se lauda ca au servit peste tot ( magistrați, judecători, procurori , polițiști ,securiști etc ) si ca ei nu pot păți nimic , motiv pentru care nu respecta nici măcar sentințele judecatoresti definitive si irevocabile prejudiciind primăria prin plata de despăgubiri ca urmare a neaplicării dispozițiilor din sentintele JUDECATORESTI . Rapoartele Curții de Conturi care se afla de luni bune de zile in control la PMB arată fara echivoc ca este un jaf generalizat la legea 10/2001 ,jaf condus de tripleta Daniela Eugenia Barbulescu – George Iorgovan – Adrian Iordache
> Sa nu uitam totuși si Gașca compensărilor in instanța condusă de daniela Eugenia Bărbulescu cu prietena ei avocata Loredana vasilescu ( fosta angajata la PMB directia juridic sub adrian Iordache ) care compensează nevoie mare spatii comerciale la tribunal sub atenta supraveghere a lui Iordache prin MADALINA Lecu sau bogdan ghituleasa ( ultimii doi angajați cu simbrie ai primăriei ) .
> In timp ce zeci de mii de revendicatori cinstiti suferă fiindca nu li se aplica legea 368/2013 corect si nu li se dau imobilele in compensare la grila notariala așa cum spune legea, acești „boieri ai primăriei ” o boieresc nevoie mare făcând tot felul de matrapazlâcuri in instante si punând mana pe banda rulantă pe diverse imobile pe care apoi le vand la prețuri exorbitante ( a se vedea Smardan 18 spre exemplificare de obținere si scoatere la vanzare )
>
>
> http://www.mediafax.ro/social/fosta-sefa-a-anrp-crinuta-dumitrean-si-doi-deputati-in-comisia-anrp-care-l-ar-fi-despagubit-ilegal-pe-gheorghe-stelian-patru-oameni-de-afaceri-au-impartit-prejudiciul-13609667
>
>
>