Câți evrei există pe planeta noastră?

2015-06-30T22:28:52+03:0030 iunie 2015|Textele altora|

1. Mai întâi dl Nick a postat comentariul următor, pe marginea textului „Scurt și cuprinzător”:

„Khazarii astia sau contopit cu evreii originali si e cam greu sa-i distingi .Am vazut evrei cu mutre mongoloide dar rar . Ei i-si aroga descendenta de la Noe din Caucaz de pe Ararat ,asa ca usor se puteau imprastia si in nord si in sud . Se pare ca numarul real al evreilor ar fi cam 200 de milioane .Religia este una bazata pe colaborare inter – etnica .Asta n-ar fi rau ,numai ca scara valorilor uneori este inversata tupeul fara masura ,nesimtirea ,egoismul , inselaciunea , profitul si acumularea fara masura sint considerate valori in iudaism . …….totusi aceste pacate le avem si noi romanii ….ia sa ne imaginam ipostaza teoretica in care Dumnezeu i-ar traznii pe toti evreii …ar fi oare pace pe pamint ? Sint convins ca nu ! Deci raul trebuie cautat in firea omului ca specie , nu ca rasa.”

2. Ion Coja către Nick

Domnule Nick, cum comentați afirmația dvs că evreii ar fi în număr de 200 de milioane, Nu sunteți primul care o faceți. Prima oară am auzit-o la Gherghe Mateevici, i-am cerut explicații, nu m-au mulțumit. Dvs ce motive aveți să propuneți această cifră care este teribil de surprinzătoare?

3.  

 • Am ajuns la acest numar din doua directii
  1- Citindu-l intr-o publicatie in urma cu ceva timp …sincer sa fiu nu i-mi mai amintesc care ,dar totusi dupa ceva cercetare pe internet am dat de numele Edgar Portisch un cercetator evreu care a facut citeva studii in acest sens …el estimeaza la 120 de milioane ….dar nefiind o data certa ,ci fiind subiectul continuarii cercetarilor .
  2- Cum s-a ajuns la aceste numere :
  Evrei se impart in citeva grupuri semidistincte , ashkenazim (evrei ruso-europeni de nord ),sfaradim (evrei spanioli ,italieni ,turci ) romaniotii (evreii vechi greci ) , mizrahim (evreii din orientul mijlociu si Etiopia ) ……iar pe linga astia mai sint crypto evreii (numai astia cred ca sint in jur de 200 de miloane ),evreii ascunsi asa zisii anusim ,maranos ,gher (Gherman) ,donmeh acestea fiind denumiri pentru evrei convertiti fie real fie de forma ,din acest grup cel mai virulenti sint evreii sabateeni si evreii frankisti ,numiti asa dupa numele a doi rabini Shabtai Zevi si Jacob Frank …din grupul astora se trag majoritatea nobilimii europene ,caselor regale ,politicienilor britanici , americani ,europeni (in fiecare tara europeana guvernele sint format exclusiv din evrei ) ,rusi ,romani ,unguri etc cit si inaltii prelati catolici si protestanti ,majoritatea membrilor lojelor masonice atit Benai Brith cit si toata miriada de cavaleri de Malta ,rosacrucieni ,de rit scotian ,oriental etc ………peste ei trebuie adaugati crypto evreii infiltrati in China (sint multi in Hong Kong ,ei au organizat razboiul Opiumului , evreii camatari Sasson ,ei l-au sprinit pe Mao sa organizeze revolutia comunista etc), in India ,infiltrati cu colonistii britanici si portughezi cit si in Japonia (sint prezenti activ si acolo ),in America de sud ,in Africa de sud (evreii litvak-lituanieni) ei controleaza atit productia cit si traficul cu diamante si aur …….iar ultimul grup ar fi .. mischlinge ,evreii amestecati cu neevrei ,din grupul asta sint si eu (zeci de milioane bune ) multi habar nu au ca sint evrei ,dar eu ii cunosc dupa mers !!! (vorba lui Ahoe TG ,simpatic om ,sper sa rida si el cu noi de acolo din rai ! ) …………. etc etc
  …….acum bineinteles ca nu am mers din tara in tara sa-i numar dar dupa intutia mea coroborata cu informatiile citite de la diferiti cercetatori cum ar fi celebrul Henry Makow cit si mentionatul Edgar Portisch plus cunostiintele mele de auto didact , politico-socio-economice , culturale ,religioase ,lingvistice codificate sau necodificate , medicale (evreii au boli si taree genetice specifice numite „boli evreiesti ” datorate casatoriilor prea apropiate consanguin (urite de tot ,am vazut evrei nascuti fara maini ,Doamne fereste !) , de physiognomie , am facut o statistica mentala aproximativa si am ajuns la concluzia aceasta care nu este definitiva ,numarul lor poate urca la 500 de milioane cred eu ,dupa anumite informatii oculte .”

  .

  .

  NOTĂ: Punem această întrebare în discuția colegilor. Jacques Attali a vorbit la un Congres  mondial evreiesc despre 220 de milioane de evrei… L-am citat pe acest site. Am fost sfătuit de un evreu mai în temă cu problemele evreiești să nu pun mare preț pe Attali… De data aceasta sursa este domnul Nick, mult mai credibil pentru mine decât Attali. Or fi exagerând cu această cifră: peste două sute de milioane de evrei!… Dar mult  mai de necrezut este cifra oficială: 13 milioane…

  Din câte știu din istorie, evreii nu s-au lăsat numărați. Au plătit impozitele pentru întreaga comunitate, dar au inventat fel și fel de tertipuri pentru ca autoritățile să nu le afle numărul exact din fiecare țară.

  i.c.

11 Comments

 1. Cristescu P. Radu 2 iulie 2015 la 2:13 pm - Raspunde

  Citez : ” multi habar nu au ca sint evrei ,dar eu ii cunosc dupa mers !!! „.

  Dupa mers ? Tare de tot. S-ar putea sa aiba dreptate tipul. Dar cred ca totusi mersul acesta nu este acelasi pentru un copil sau un adult, Ce sa mai vorbim de cei in varsta. Basca faptul ca fetele/femeile au alt mers decat baietii/barbatii. Mersul poate fi diferit daca este vorba de un bogat sau de unul sarac. Tot atat de bine poate fi diferit mersul celor care acuza de holocaust fata de mersul celor acuzati de holocaust. Daca domnul respectiv isi cunoaste semenii dupa mers, si eu imi recunosc romanii dupa mers, care a fost influientat de acuzatia de holocaust, asuprire, umilire, saracire si abrutizarea morala pe care ni le-au implementat de la puciul militar din 1989, vestitul cuplu Gorbaciov Iliescu.
  Daca mergi in mijloacele de transport in comun, cum fac eu, lumea circula in tacere, cu capul plecat sau privirea pierduta pe fereastra mijlocului de transport. Rareori auzi vreun raset, o gluma, lumea pare indarjita, asmutita, incordata. Daca cineva aduce vorba de Iliescu sau Basescu, ori se lasa o liniste mormantala pentru ca oamenii se tem de instigatori si provocatorii de tip gestapovisto-kaghebist, ori multi intra in vrie si se ambaleaza in discutii contradictorii.
  Si pe drum, pe trotuare, oamenii cand merg au aceeasi infatisare abatuta ca si in mijloacele de transport in comun. Iar mersul lor este inconfundabil, usor adusi de umar, cu privirea in jos, ingrijorati si deceptionati. Rar mai rade cineva, poate mai rad scolarii sau elevii, uneori studentii. Restul este cenusiu. Mersul nostru, al celor acuzati de holocaust(gazari, saponificari, incinerari, deportari, maltratari, abatoare, etc) este caracteristic : mers tremurat, nesigur, al unor oameni care traiesc cu frica de a nu fi ridicati cu duba si lichidati in acelasi fel cum se zice ca au facut si stramaosii nostri cu stramosii lor.
  Cum ar arata in opozitie mersul celor care acuza de holocaust ? Un mers apasat, puternic, falnic,hotarat, mandru, un mers al sigurantei de sine, un mers al invingatorului.
  Da, cred ca tipul avea dreptate, ii poti recunoaste dupa mers.
  PS. Tipul respectiv, desi mi-a dat ideea cu mersul, nu cred ca voi avea vreme sa ma uit cum merg invingatorii, abea am timp sa ma uit la amaratii mei cum marg si la cum merg eu, sovaelnic si impovarat de vina pentru crime pe care ai mei nu le-au comis.

  • nick 2 iulie 2015 la 11:26 pm - Raspunde

   …expresia ,a cunoaste dupa mers ,nu i-mi apartine , e o replica a poetului Tudor George…………….si se doreste a fi o expresie care nu trebuie luata mot a mot ,ci ca o quintesenta de cunostiinte ,invatate ,studiate ,comparate ,analizate care inmanunchiate creaza un portret robot al evreului …cred ca in Israel as fi primit o bursa pentru am continua adeste studii . Ha,ha !.
   Ion lazu: Scriitorul zilei: Tudor George – Ahoe
   http://reteaualiterara.ning.com/forum/topics/ion-lazu-scriitorul-zilei-tudor-george-ahoe

 2. puscasu vlad 1 iulie 2015 la 10:53 am - Raspunde

  aveti o obsesie cu evreii astia.Le faci atata reclama,la fiecare fraza vorbesti de evrei.Mai las-o in colo de treaba,si haide sa facem treaba si sa ne organizam.

  • nick 2 iulie 2015 la 3:29 am - Raspunde

   ……pai cum ar fi fost ca atunci cind Stefan cel Mare vorbea despre tatari cu sfetnicii lui , sa fi zis un ostean mai batrin …..ce aveti de vorbiti despre tatari atit , aveti o obsesie cu tatarii ….le faceti reclama !?……desi se zice ca autosugestia poate vindeca unele boli ,totusi negarea realitatii este similara cu atitudinea strutului .

 3. radu Stefan 1 iulie 2015 la 10:23 am - Raspunde

  In spitalele din Tarile de Jos, in serviciile lor medicale , in asistenta lor sociala, sunt exclusiv iudei de sus pana la ultima femeie de serviciu!

  De universitati sa nu mai vorbim. Guvernele sunt intr-adevar exclusiv ocupate de ei,etc etc etc.

  Am zis: pana la femeia de servicu!

  Norma in Tarile de Jos este de 4 copii pe familie!

  Daca faci doar trei, esti subdezvoltat, hahahah!

  Aproximarile domnului Nick cred ca sunt foarte apropiate de adevar!

 4. Overmind 1 iulie 2015 la 7:57 am - Raspunde

  Din pacate nu putem discuta despre adevartele probleme. Nu ne lasa legislatia. Asta e, ne supunem.

  • nick 2 iulie 2015 la 11:49 pm - Raspunde

   ……pai legislatia nu l-a eliberat niciodata pe individ de mirsavii sai prigonitori si exploatatori ….libertatea nu se cere se ia liber , de catre cei cu ADN-ul programat sa traiasca liberi .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top