Cum am cumpărat-o, așa o vindem: Cică n-a fost niciun avion implicat în prăbușirea turnurilor gemene
Contains Link

surena6 hours ago
.
V-am oferit informatii pe care le-am citit la vremea respectiva,unele mai interesante le-am notat,altele nu. „cine tine toate minte, si-ar sta sa le asculte?” despre jaf gasiti aici:
https://911justicehalifax.w…
nu mai gasesc declaratia lui Giuliani,dar aveti o trimitere la ea
http://911research.wtc7.net…
https://en.wikipedia.org/wi…
Stiti ce este jalnic? Faptul ca comentati tendentios niste puncte de vedere ale americanilor pe care noi le-am preluat si ne acuzati de lipsa de seriozitate. In schimb nu veniti decat cu gargara ieftina, nu incercati ceva rafinat cu un contraargument american.
Spuneati ca ati gresit intrand in polemica cu mine,surena nu serena ca nu sunt nici negresa si nici tenismena, cu cifra evreilor.Nu ati gresit ! Eu v-am provocat. V-am dus unde trebuia si cititorii „jalnici” ai acestui site au inteles in ce barca sunteti si pentru cine trageti. Ce nu v-am spus este ca din cei 2600 de morti aici sunt inclusi si pompierii,politistii,paramedicii care au venit sa-i salveze. Tot aici sunt inclusi si curierii,clientii care au venit la World Trade Center cu treaba,precum si vizitatorii pentru ca acolo erau si cateva muzee. Tot aici sunt inclusi si personalul de intretinere care presta servicii de intretinere. Toate aceste persoane se scad din cei 2600 a.i suma ramane si mai mica.
O alta intrebare la care nu puteti raspunde. Cum se face ca un avocat evreu care isi ia liber in ziua respectiva,isi invoieste si secretarele si asistentii si anunta o parte din clientii care erau programati ii exclude pe altii intentionati ? Culmea este ca unul care il si sunase personal sa vada daca este valabila programarea primeste raspunsul ok, intarzie si se produce dezastrul. Nu mai gasesc unde am citit acest fapt dubios pe care potentiala victima il povestea, dar atunci ca si azi mi-a trezit multe semne de intrebare. In final mi-am amintit de isprava regelui David cu nevasta soldatului si am inteles. Ce? Ce trebuia…
Imi cereti amanunte, vreti dovezi,demonstratii…Dar veti indrazni sa va intrebati de ce au scapat asa multi evrei? Adica,toti care trebuiau sa scape. Asteptam dovezile de la dvs. ca lucrurile nu sunt asa.
.
NR- Cred că nu este greu de dovedit, va fi existând o listă cu evreii morți, alta cu străinii morți, alta cu pompierii, cu turiștii, cu germanii etc.