Mihai
442 aprobate

mihai@yahoo.com
82.77.237.86

 

Cateva informatii despre proiectul ,,Israel in Romania’’:

In incinta teatrului evreiesc din Bucuresti este un liceu care pregateste elevi evrei din tara si din afara tarii, in trei domenii importante prin care Romania sa fie subjugata si ingenunchiata definitiv in viitor: Administratie publica, Juridica, Diplomatie. Toti elevii primesc nume romanesti sa nu stie romanii cine ii va judeca in instantele jidanesti din Romania Israelita;
CIA si FBI din Romania au fost mutate in Bulgaria. In Romania, Mossadul reprezinta interesele SUA. La granita Romaniei agentii FBI si CIA sunt controlati de vamesii romani,care au ordin sa nu-i controleze pe agentii Mossad care intra sau ies din tara.Nimeni nu stie cu ce intra si cu ce ies din Romania paduchiosii ;
In Pipera, Bucuresti, Romania, exista un cartier construit pentru evrei de peste 10 ani.
Se pare ca aceste cartiere s-au inmultit si sunt pe langa Bucuresti si pe langa alte orase din tara. Aceste cartiere au strazi cu bariera desi sunt pe domeniul public ;
Evreii care vin in aceste zile in Romania se folosesc de legea facuta pentru ei, de paduchiosul deghizat A.Nastase zis si Bombonel – Poponel. De aceasta lege se folosesc si cativa romani. Aceasta lege le da dreptul urmasilor celor deportati de a primi pensie de urmas. Evreii se folosesc de doi martori falsi care afirma in fata judecatorilor corupti din Romania ca Bercovici este urmasul lui Sulovici care a fost deportat in timpul celui de-al doilea razboi mondial, si pe baza declaratiei celor doi impostori Romania le plateste pensii de urmas paduchiosilor ;
In 1919 presedintele de atunci al SUA, Willson, insotit de o delegatie formata numai din evrei, a stat in Europa 6 luni de zile pentru a implementa proiectul ,,Israel european’’.
S-a vrut infiintarea statul ui Paduchios care sa cuprinda provincia poloneza Galitzia, Slovacia, Maramuresul istoric si cel actual,Moldova, Bucovina si Basarabia si o parte din Ucraina, cu capitala la Lemberg. Cheltuielile de infiintare a acestui stat paduchios le-ar fi suportat Anglia si Franta, care au refuzat pentru ca erau secatuite dupa razboi. Din acest motiv s-a renuntat la infiintarea statul Israel in Europa si in 1948 s-a infiintat statul Terorist Nazist Israel in Palestina, stat care a facut si face GENOCID cu sustinerea Europei sataniste.
7. Paduchiosul Lenin a fost de acord cu desprinderea Basarabiei de URSS dar SUA, UK si Franta nu au fost de acord NICIODATA cu recunoasterea alipirii Basarabiei la tara mama Romania, pentru ca Basarabia trebuia sa faca parte din Khazaria Mare.
Pentru ca Lenin a refuzat sa plateasca datoria URSS fata de bancile Paduchiosilor, Romania a fost fortata sa plateasca aceasta datorie intre 1922 si 1926 pe motiv ca Basarabia era a Romaniei, desi acest lucru nu a fost recunoscut oficial niciodata.

Desi mi-e SACARBA si GREATA de poporul roman IDIOT, care merita EXTERMINAREA de pe acest pamant binecuvantat de Dumnezeu, sunt totusi si romani constienti si patrioti pentru care merita sa-mi consum timpul si sa culeg informatii pe care sa le impartasesc cu mare mahnire, desi nu sper sa se intample ceva bun in viitor in colonia Romania, viitor Israel.
Romanii sunt atat de IDIOTI ca nici cand vor fi exterminati la propriu nu-si vor da seama ce se intampla cu ei. Chiar nu merita acest popor IDIOT o tara atat de frumoasa si de bogata ca Romania !!!