constantin tarnoveanu
04:21 (acum 6 ore)
către eu

domnule Coja,

nu mă pot abține, așa că am simțit nevoia să lămuresc unele probleme și cifre reale ale situației evreilor din România în perioada de neagră amintire, care ne-a adus prejudicii de cca 60 de miliarde de euro după 1990, în urma acuzației false de holocaust produs de români la adresa evreilor din România, pentru care România mai plătește și dobîndă în continuare.

În România existau evrei cu cetățenie, evrei adevărați, circa 270 de mii.

În perioada interbelică au aterizat la noi cca 360 de mii de evrei falși, așchenazi cazari bolșevici, cu statut de refugiați. În general din Polonia și Germania. Acești evrei falși refugiați la noi, au primit pămînturi ca să se stabilească în Transnistria, pe care am pierdut-o la Ucraina, dată de Hitler. Atrocitățile din Transnistria aparțin ucrainenilor, nu românilor, pe care ucrainienii nu vor să le recunoască acum, și le pun în cîrca românilor, pentru că nu avem politicieni români care să ne susțină cauza cum se cade sub legislația internațională. Bolșevicul Iliescu a spus încă de la începutul domniei, că românii trebuie să lase revizionismul și să se gîndească la viitor, adică a slujit interesele ucrainienilor, în defavoarea românilor.

românii au salvat evreii adevărați asigurîndu-le migrația în general spre America, sau America Latină, ori Izdrael. Evreii falși au rămas pe loc și au ajuns victima camarilei lui Carol al II-lea, a siguranței statului și a fracțiunii extremiste condusă de Sima. Practic acțiunea orchestrată de Carol al II-lea făcea parte din conflictul fascism versus comunism, care a bîntuit întreaga lume, nu numai Europa, dar în Europa a ajuns la apogeu prin războaie civile, în Spania, Italia, sau Grecia de exemplu. Nu trebuie uitat că și în alte țări occidentale din Europa, cum ar fi Franța, Olanda și Marea Britanie, au avut loc astfel de conflicte între naționaliștii locali și comuniștii bolșevici, evreii falși, evreii cazari, jumătate asiatici, popor mixt care s-a format prin mixarea unor evrei cu asiatici în nordul Mării Negre, la începutul secolului IX, cînd din interese politice unii evrei izdraeliți s-au amestecat cu cazaci asiatici, care migraseră în nordul Mării Negre. Deși acești evrei au ajuns în nordul Mării Negre după ce s-au convertit la creștinism în secolul IV, în sudul Caucazului, Armenia și Georgia, s-au convertit înapoi la iudaism și i-au convins și pe cazacii asiatici să se convertească și ei la o religie monoteistă, deoarece ei erau politeiști, în speță la iudaism. Acești evrei au fost clasa superioară. Clasa inferioară a refuzat să se convertească înapoi la iudaism și să se amestece cu asiaticii cazaci, urmând învățătura patriarhului lor Avram să nu se amestece cu goimul niciodată. Acești izdraeliți convertiți la creștinism au fost alungați de clasa superioară, frații lor din clasa superioară amestecați cu asiatici cazaci, care s-au convertit înapoi la iudaism.

Izdraeliții din clasa inferioară au migrat în pribegie spre Moscova, și i-au convis pe ruși să se convertească la creștinism ortodox, proces care a avut loc între secolele VIII și X. Iar la începutul secolului XI au coborît la vale spre Cazaria, micul imperiu realizat de carazi, izdraeliții care s-au amestecat cu asiatici cazaci, aproximativ Ucraina de astăzi, împreună cu rușii convertiți la creștinism ortodox și vichingii varangieni din Scandinavia convertiți la catolicism, și au călcat în picioare Cazaria, micul imperiu cazar. I-au alungat pe cazari, evreo-asiatici, din Cazaria, adică sărăntocii s-au răzbunat pe ce le-au făcut frații lor în urmă cu 200 de ani. Cazarii, evreo-asiaticii, au luat calea pribegiei spre Polonia și Germania, unde inițial au fost botezați evrei așchenazi, iar mai tîrziu jidani. Au ajuns să fie persecutați și-n Polonia și Germania, nu numai în Rusia, pentru apucăturile lor, hoția și cruzimea, două caractere cumplite, hoția de la evreii șmecheri din clasa superioară, iar cruzimea de la asiaticii cazaci. La vremuri de restriște migrau spre Țările Române, fenomen care a avut loc de mai multe ori pe parcursul a cca 1000 de ani, deoarece românii erau toleranți, față de nemți, ruși și polonezi. Nici în Rusia nu puteau fugii, pentru că și acolo erau persecutați. Practic ei erau între ciocan și nicovală, între Germania catolică și Rusia ortodoxă, pentru că se ocupau de potlogării și crimă, în afară că erau împotriva creștinismului, deoarece reveniseră la iudaism și-i convinseseră și pe asiaticii cazaci, cu care s-au amestecat, să adopte religia mozaică.

Rușii au fost și mai duri cu ei, persecutîndu-i și ei sute de ani, iar cînd Polonia a fost integrată în imperiul rus, în timpul dinastiei Alexandrinilor, I,II și III, persecuția a culminat în timpul lui Alexandru al III-lea, care a creat un lagăr de concentrare pentru acești evreo-asiatici cazari, din Polonia și Rusia, care s-a numit Palia, un teritoriu din Polonia de est, care a fost îngrădit și păzit de armată, ca nici-un cazar să poată fugii. Care încerca era împușcat pe loc. Legea dată de Alexandru al III-lea, se numește Legile Mai, pentru că decretul a fost dat în luna Mai. Luna Mai a devenit simbolul holocaustului pentru acești evreo-asiatici cazari, care politic au îmbrățișat comunismul, și imnul Internaționalei sărbătorită de 1 Mai.

Toate fenomenele au o explicație în istorie, iar botezul nu vine oricum. Din păcate lumea nu cunoaște istoria adevărată, inclusiv românii, sau mai ales românii, deoarece stalinismul a mistificat istoria, mai ales pentru români. Mai mult, s-a folosit de bolșevicii evreo-cazaci ca să controleze țările din estul Europei, pe care și le-a adjudecat după cel de-al doilea război mondial. Staliniștii i-au folosit pe bolșevicii evreo-cazaci în politică și forțele de ordine, deoarece știau că aceștia se vor răzbuna pe nemții din Germania de Est, pe polonezi, pe unguri și mai ales pe români. Cei mai mari torționari din închisorile martirilor neamului, au fost bolșevici evreo-cazaci, care ne-au exterminat oamenii de cultură, preoții și români naționaliști, răzbunîndu-se pe ce le-a făcut Carol II cu camarila lui, siguranța statului și extremiștii conduși de Sima.

Evreii adevărați de la noi au fost salvați. Li s-a asigurat migrația spre America, America de Sud și Izdrael, de către guvernul Antonescu, care a stopat mișcarea extremistă condusă de Sima și l-a expulzat pe Carol al II-lea. Cei implicați direct în această acțiune de salvare a evreilor adevărați, au fost Mihai Antonescu și prințul George Caragea, care a primit titlul de cel mai drept între popoare, numai după ce România a recunoscut holocaustul, deși a fost omul care a salvat cei mai mulți evrei adevărați, din întreaga Europă, nu numai din România, el fiind ambasador în Germania înainte de război, iar după 1940 șeful cabinetului de ambasadori ai guvernului României. Din păcate multe din documentele din arhiva ministerului de externe al României au fost sustrase după 1990 și acum se află la Memorialul holocaustului din America.

România nu a exterminat evrei adevărați, ba din contră i-a salvat de urgia nazistă. Pînă cînd lumea nu va înțelege că e vorba de două categorii de evrei, unii adevărați care au fost salvați, iar alta de evrei falși, bolșevici evreo-asiatici, nu va înțelege niciodată, care sînt evreii care ne acuză de holocaust, și care sînt evreii care ne iau apărarea. Să nu uităm ce-a declarat Șimon Perez la București! Atît evreii adevărați cît și cei falși știu exact ce s-a întîmplat și cine a produs holocaustul împotriva evreilor falși, bolșevicii cazari.

Scopul esențial al celui de-al doilea război mondial a fost de eradicare a bolșevismului care începuse să macine Europa, atentînd la desființarea capitalismului și instaurarea bolșevismului, prin mișcarea comunistă, adică a evreilor falși, evreo-asiatici cu vederi bolșevice. Mai întîi s-au folosit de naționaliști prin mișcarea fascistă în majoritatea țărilor din Europa, care a eșuat în dezastre prin războaie civile de lungă durată, ceea ce a condus la decizia de a acționa printr-un război mondial. Inițial intenția a fost de a extermina 6 milioane de evrei falși bolșevici, evreo-asiatici, care a eșuat și ea, deoarece în final n-au fost exterminați nici măcar milion, cifra totală fiind de ceva peste 900 de mii.

IBM din America l-a ajutat pe Hitler cu cartele pe calculator să inventarieze evreii falși, iar universități din America au preluat conducerea unor universități din Europa, avînd ca scop tot identificarea evreilor falși cu ajutorul antropologiei, mai ales cea din Strasbourg. Institutul Wilhelm al II-lea care se ocupa și de antropologie, astăzi Max Plank din Germania, a fost și el implicat în identificarea evreilor falși bolșevici, evreo-asiatici. Iar în teren pentru racolarea evreilor falși și pentru a nu se face greșeli de confuzie cu evrei adevărați, a fost ales să conducă trupele SS, Eichman, profesor de limbi semite, inclusiv de ebraică, care știa și că idiș nu e ebraică, ci un fel de esperanto, ebraică cu germană și tente asiatice, așa cum era istoria evreilor falși bolșevici, o etnie mixtă născută din evrei și asiatici, care au ajuns să trăiască cu preponderență în Germania și Polonia, alungați din mini imperiul Cazaria creat de ei pentru numai 200 de ani.

Banii au venit cu preponderență din America și Anglia, iar țările de sacrificiu au fost țările puternic creștine la momentul respectiv, Germania, Italia, Spania, Polonia, România, Austria și Ungaria, care au avut misiunea să pună în aplicare planul de exterminare a evreilor falși. Așa s-au născut zisele regimuri fasciste și zișii dictatori fasciști, care au plătit cu viața și-au rămas în istorie ca personaje de tristă amintire, conform proverbului: să scoți castanele din foc cu mîna altuia, adică să se frigă ăia care scot pentru tine castanele încinse din foc, nu tu! În traducere: fraierii care te-au slujit vor fi sacrificați.

Tot planul a eșuat cumplit, deoarece nu a reușit exterminarea a 6 milioane de evrei falși din cca 8 milioane cît existau atunci, ci a mai puțin de un milion, prea puțin pentru a învinge peste 8 milioane de evrei falși bolșevici, cîți existau atunci. Acum cele 7 milioane rămase în viață au renăscut din propria cenușă și au devenit din nou o amenințare la adresa capitalismului. Rămîne de văzut cine va fi mielul de sacrificiu. Tot creștinii europeni?! După cum se vrea prin marea resetare, se pare că tot creștinii europeni vor fi mielul de sacrificiu. Întrebarea e: cei din Europa sau cei din America, pentru că și America e tot realizarea creștinilor din Europa?! După cum se prezintă situația actuală, se pare că a fost ales poporul american, mai exact americanii europeni.

s-auzim numai de bine și multă sănătate!