AUTOVINDECAREA: Medicul din tine


Noi suntem mai tot timpul înşelaţi prin inversarea şi pervertirea semnificaţiilor cuvintelor şi noţiunilor. Astfel mutilarea iraţională( = intervenţia chirurgicală), arderea( = radioterapia) şi otrăvirea( = chimioterapia) ne sunt prezentate ca fiind metode ale medicinii moderne, ele sunt de fapt tortură şi crimă legalizată care, camuflate sub mantia ştiinţei, asigură de fapt maximizarea profiturilor ale puternicei industrii farmaceutice globale şi ale lobby-ul ei criminal. Medicina autentică şi adevărată nu este ştiinţă, ea este artă, deoarece viaţa nu se poate calcula matematic. Fiinţa umană nu este maşină, celula nu este automat şi ADN-ul nu este un tablou de comandă. De aceea există întotdeauna o diferenţă diametral opusă între medici şi experţii vindecători.

Sistemul ştiinţific al medicinii scolastice posedă viclenia insolentă, impertinenţa agresiv-bigotă şi aroganţa de a presupune că el poate să vindece boli. Adevărul este însă că această „medicină” poate să trateze în mod aparent, prin suprimarea unor simptome, numai „bolile” inventate de ea, acele boli ale căror simptome şi denominaţiuni fictive le-a conceput şi ale căror „diagnoze” le pune după criteriile sale stabilite în mod arbitrar. Acest „tratament” se face cu medicamente toxice, scumpe, patentate, fără efecte binefăcătoare şi cu metode contraproductive. „Cercetarea” şi dezvoltarea acestor „medicamente” se finanţează cu banii din impozitele pe care victimele( = pacienţii) le plătesc.

Industria farmaceutică a reuşit să instaureze pe plan mondial un Perpetuum Mobile care aduce în mod permanent profit fără ca să facă ceva. Odată pornită, această maşinărie infernală a profitului nu se mai poate opri şi produce încontinuu acelaşi lucru: bani, câştig, profit. Această gigantică, cvasi atotputernică, bine organizată şi criminală industrie farmaceutică are monopolul asupra doctrinei medicale şi asupra „cercetării” care este finanţată din bani publici. Mai mult decât atât, ea manipulează atât ştiinţa cât şi politica şi obligă medicii şi pacienţii să-i folosească „medicamentele” ei toxice, costisitoare care ne pun viaţa în pericol.

Acest sistem medical se îngrijeşte de bolile tale. Din asta trăieşte acest sistem. Din aceasta îşi extrage el veniturile, câştigurile şi profiturile. Pentru a-şi prezerva beneficiile şi sinecurile sale, sistemul şi-a asigurat influenţa sa asupra mass-media, politicii, universităţilor şi asupra medicilor. De sănătatea ta însă trebuie să te îngrijeşti singur. Pentru că tu din asta trăieşti.

Cu ajutorul diagnozelor precum „diabet”, „SIDA”, „cancer” sistemul îşi recrutează sclavii. Începând cu diagnosticarea devii sclavul pe viaţă al sistemului şi trebuie să stai la dispoziţia lui. Numai un sclav pe viaţă este un sclav bun, în plus de pe urma lui se obţin venituri bune. Cine vrea să fie şi să rămână sănătos trebuie să evite medicina scolastică, medicii săi, medicamentele şi spitalele sale. Deci: Nu întreba farmacistul şi medicul! Ar fi mai bine să devii responsabil cu sănătatea ta, să te informezi, să judeci cu mintea ta şi să decizi în conformitate cu rezultatele raţionamentelor şi ale intuiţiei tale. Renunţă să mai fii doar un pacient pasiv şi docil, care înghite medicamente toxice şi care se supune unor experimente medicale. Devino activ şi ia-ţi sănătatea în propriile mâini! Oricine poate învăţa arta vindecării, iar cei mai mari experţi au fost, sunt şi vor fi autodidacţii.

În această carte prezint tehnici şi terapii de natură holistico-naturopată, care sunt foarte eficiente în prevenirea şi vindecarea diferitelor boli. Aceste tehnici şi terapii sunt în armonie cu organismul uman, sunt uşor de executat, nu produc costuri mari şi nu au niciun efect negativ secundar. Ele susţin şi măresc puterea de regenerare a organismului şi duc în mod vizibil la însănătoşirea psihicului şi a trupului.

„Dacă m-aş îmbolnăvi de cancer eu nu m-aş lăsa tratat în niciun caz într-o clinică pentru tratarea cancerului. Numai bolnavii de cancer care evită asemenea clinici au o şansă de a supravieţui.”
Prof. Dr. Charles Mathe, specialist oncolog francez

Cuprins:

1. Problematica sistemului medical din România şi din lume
2. Medicii cenzuraţi spun adevărul
3. Boli trupeşti: adevăr şi vindecare
4. Autovindecare cu puterea magică a spiritului
5. Modul în care găseşti metoda ta de autovindecare


1. Problematica sistemului medical din România şi din lumeIncursiune în istoria sistemului medical

„Cei ce nu ţin seama de istorie sunt condamnaţi să o repete.”

Medicina practicată în ziua de azi este o medicină a maladiei. A fost oare tot timpul aşa? Desigur că nu. Pe vremuri când majoritatea problemelor erau de anvergură minoră nu era necesară o intervenţie medicală prea mare. Intervenţia consta de fapt numai în consultaţie şi liniştirea pacientului. În concluzie îngrijirea medicală a familiei era de competenţa femeii. Ea se ducea cu copii ei la consult şi tot ea se îngrijea de sănătatea bărbatului. Sănătatea a fost întotdeauna preocuparea femeii.

A îngriji de cineva este cu predilecţie o preocupare feminină deoarece necesită simţământ, intuiţie, înţelegere, spirit de observaţie, compasiune, devoţiune, dragoste şi înţelepciune. Toate aceste calităţi sunt incluse în principiul feminin şi aparţin de obicei femeilor, copiilor, persoanelor în vârstă, smeriţilor şi tuturor celor ce le-a fost dăruită puterea extra-senzitivă. Acesta este motivul de ce întotdeauna sănătatea a fost o preocupare feminină, deci de mamă, de bunică. Acestea aveau întotdeauna remediile lor. De obicei femeile erau infirmiere, moaşe, vindecătoare, fizioterapeute etc. Ele practicau o medicină empirică bazată pe experienţă, bun simţ, datini, observaţii asupra fenomenelor din natură şi intuiţie. Astfel sănătatea nu costa prea mult şi la ea avea acces toţi oamenii.

Autorităţile însă au tratat aceste persoane ca pe nişte vrăjitoare, hoanghine şi şarlatane. Atotputernica biserică considera că bolile sunt pedepse divine pentru aşa-zisul păcat strămoşesc, deci boala, suferinţa şi moartea ar fi salutară şi benefică. Din aceste motive a fost descurajată medicina practicată pe baze naturale. Puţin înainte de secolul al XIII-lea biserica a acceptat practicarea medicinei. În universităţi s-au născut şcoli medicale. Femeile au fost însă exceptate. Şi aşa a apărut medicina instituţionalizată care a fost dominată de bărbaţi. Ea a fost controlată în mod strict de biserică care şi-a impus doctrina ei asupra acestei medicini. Încă de la naşterea ei, medicina oficială a fost bazată pe superstiţii. Ea a fost practicată de bărbaţi şi a servit bogătaşilor. Imediat după aceasta autorităţile au interzis practicarea medicinei tuturor acelora care nu aveau diplomă.

Apariţia bărbaţilor pe scena medicală a adus la eliminarea medicinei practicată de femei, care era de fapt eficientă şi la preţ convenabil.

Întrebarea care se pune este:
De ce practicăm în mod exclusiv şi în majoritatea cazurilor o medicina a maladiilor care ne costă o adevărată avere?

Răspunsul la această întrebare este:
Pentru ca autorităţile să poată elimina adevăraţii vindecători ai bolilor. Aceasta serveşte intereselor celor puternici.

De aceea legile religioase ale inchiziţiei din Evul Mediu şi cele medicale ale secolului nostru au acelaşi efect asupra oamenilor. O minoritate de indivizi privilegiaţi fac legi pentru a domina şi exploata majoritatea. Această istorie s-a repetat tot timpul în decursul veacurilor.

„Ştiinţa” medicală este o colecţie de dogme

Ştinţa medicală actuală este bazată pe 5.000 de ipoteze, ipoteze ce nu au fost verificate niciodată în practică, deci acestea nu pot fi baza unei ştiinţe ale naturii. O ştiinţă care are ca fundament nişte teorii, care nu au fost niciodată dovedite experimental, deci nişte dogme, nu poate fi numită cu adevărat ştiinţă.

Sistem medical al bolii, nu al sănătăţii

În cadrul asigurărilor de sănătate nimic nu se alocă pentru sănătate. Numai investiţiile în boală sunt rambursabile. În cazul că medicii nu găsesc nimic anormal, atunci ei trebuie să fabrice ceva pentru asigurare. Se practică o medicină a boli care:

.este preocupată numai de boală, nu şi de sănătate.
.recunoaşte numai existenţa corpului material.
.tratează numai simptomele, nu însă cauza maladiilor.
.îşi păstrează pacienţii dependenţi şi în întunericul neştiinţei.
.încurajează consumismul.

Tratează numai simptomele

Simptomul este un semnal, o manifestare fizică a unei probleme profunde pe care noi nu o putem remarca cu ajutorul simţurilor. El indică prezenţa unei boli sau a unei anomalii. Organismul uman este o maşină fascinantă care se adaptează la toate condiţiile la care este supus fără a scoate nicio vorbă. Doar în momentul în care este supraîncărcat sau prea descărcat de energie el semnalează acest lucru cu ajutorul anumitor simptome. Simptomele sunt de fapt limba corpului nostru.

Spre exemplu, febra este o manifestare a corpului care ne apără de un atac sau de o agresiune asupra lui. Ea este un semnal al trupului sănătos. În mod normal ea nu trebuie suprimată cu medicamente sintetice. Din păcate acest sistem medical al maladiilor înţelege totul în mod greşit. El este proiectat să liniştească simptomele precum: durerea, oboseala şi disconfortul. El face ca să dispară unele semnale precum febra, tumefacţia, inflamaţia şi tumorile. El configurează unele stări ale unor parametri precum: colesterina, zahărul din sânge, calciul şi „stabilizează” manifestări corporale ca: depresia, anxietatea şi alte stări asemănătoare.

Ignoră problema adevărată

„Ştiinţa” medicală actuală are la bază o concepţie materialistă a lumii. Ea recunoaşte numai materia care poate fi văzută, atinsă şi măsurată. Pentru ea nimic nu există mai mult, deci rezultă că pentru ea fiinţa umană nu este altceva decât numai ceea ce este vizibil, adică trupul fizic. Această medicină nu recunoaşte existenţa gândurilor, emoţiilor, a conştiinţei şi a spiritului. Cauza bolii se regăseşte însă în spirit, îşi face apariţia în corpul invizibil şi se manifestă în trupul material. Dacă nu se corectează această problemă costurile din sănătate vor fi mari, deoarece bolile se manifestă în continuare, într-un fel sau altul.

Cauzează maladii

Unele boli sunt cauzate chiar de sistemul medical. Aceste maladii sunt cunoscutele boli iatrogenice şi sunt descrise foarte exact în cartea lui Ivan Illich, „Nemesis a medicinei – Exproprierea sănătăţii”. Medicina actuală nu numai că refuză să recunoască conştiinţa pacientului, nu numai că nu vrea să interpreteze în mod corect durerea şi boala, ci îmbolnăveşte oamenii şi mai rău decât sunt deja.

Vaccinurile injectate copiilor distrug sistemul lor imunitar. Copiilor preşcolari le sunt administrate uneori 20 de vaccinuri. Acestea provoacă otita şi mai târziu alergii, cancer, scleroze multiple, SIDA, etc. Lista bolilor care apar în urma vaccinării este foarte mare.

Este interesant de reţinut faptul că vaccinurile au apărut după ce epidemiile au dispărut pe cale naturală. Pericolele vaccinărilor nu au fost niciodată raportate, decât problemele care au apărut direct după vaccinare.

Creează boli false

În numele prevenţiei se agresează, se mutilează, se distruge. În acest proces are loc şi ruina noastră financiară. Strămoşii noştri aveau bebeluşi mai sănătoşi şi mai normali decât cei din ziua de azi, chiar şi mai numeroşi, fără a merge vreodată la medic.

În numele prevenţiei, sistemul medical actual îşi permite să controleze dacă fătul întruneşte toate normele statistice şi asta fără să le pese de starea în care se află femeia gravidă. Dacă un singur parametru de-al lor nu corespunde normelor se începe o investigaţie infernală. Dacă fătul nu urmează programul predeterminat de ei atunci se provoacă avortul sau este ordonată operaţia cezariană. Dacă are loc o operaţie cezariană atunci gravida va trebui să nască de acum înainte numai prin cezariană.

În cazul naşterilor aşa-numite normale este o rutină să se facă o epiziotomie(=incizie chirurgicală a regiunii vulvare). Toate stadiile din viaţa unei femei sunt privite ca şi cum ar fi nişte boli. Aceasta este valabilă inclusiv pentru menstruaţie şi pentru sindromul premenstrual. Pentru detectarea cancerului mamar se face mamografie. De multe ori aceste teste sunt eronate. Lista cu exemplele în care femeile sunt mutilate este foarte lungă.

Medicul este un om de afaceri şi nu un vindecător

Medicul este produsul acestei societăţi, acestui sistem. Sistemul actual îi oferă o imagine diferită de ceea ce este el în realitate, îi oferă o imagine conformă cu interesele sistemului care l-a format şi l-a promovat. Interesul sistemului este profitul marilor corporaţii.

În general, medicii îşi încep cariera lor plini de idealuri şi intenţii nobile. Majoritatea medicilor au ales această meserie pentru a-i ajuta pe ceilalţi. Unii şi-au ales cariera de medic pentru a dobândi respectul sau/şi a bucura părinţii săi. Alţii au dorit să devină medici pentru a degusta confortul financiar oferit de această slujbă. Bineînţeles că există şi cazuri în care unii şi-au ales meseria de medic dintr-o combinaţie de cauze.
În societatea în care trăim există următoarele preconcepţii false ce ne-au fost insuflate de sistem:

.rolul medicului este să vindece şi să salveze vieţi
.boala şi moartea reprezintă nişte catastrofe pentru destinul uman
.numai prin studierea medicinii în cadrul sistemului poţi deveni un medic care vindecă şi salvează vieţi omeneşti
.medicul este întotdeauna în posesia adevărului
.medicul are întotdeauna răspunsurile la toate întrebările. Dacă el nu ştie ceva, înseamnă că acel ceva nu există.
.statisticile sunt infailibile, trebuie urmate cu sfinţenie pentru a rămâne pe tărâmul ştiinţific.
.pacienţii trebuiesc trataţi după observaţiile statisticilor şi trebuie să urmeze strict recomandările medicului
.medicii nu se pot implica în mod emoţional. Ei trebuie să rămână distanţaţi şi reci pentru a controla situaţia şi a lua decizii raţionale.
.medicul este dumnezeul sănătăţii. Toţi ceilalţi colaboratori ai săi sunt inferiori lui.
.medicii sunt o parte a elitei societăţii.

„Doctors are men who prescribe medicines of which they know little, to cure diseases of which they know less, in human beings of whom they know nothing.” François-Marie Arouet, numit şi Voltaire (n. 21 noiembrie1694, la Paris – d. 30 mai 1778, la Paris)

Traducere: „Medicii sunt oameni care prescriu medicamente despre care ei cunosc doar puţin, care tratează boli despre care ştiu şi mai puţin şi care tratează fiinţe umane despre care nu ştiu nimic.”


2. Medicii cenzuraţi spun adevărulDr. Johann Georg Schnitzer (n. 1 iunie 1930, în Freiburg, Breisgau) este medic stomatolog, autor de carte şi cercetător. El a inventat moara de cereale „Schnitzer” şi o formă specială de nutriţie, alimentaţia „Schnitzer”. Dr. Schnitzer este un adversar al plombelor din amalgam şi a fluorizării. El este un susţinător al Noii Medicini Germanice(NMG).

După ce a terminat de studiat Dr. Schnitzler s-a concentrat pe sursele ce susţin sănătatea naturală şi pe cauzele ce conduc la boli cronice şi degenerative. El a remarcat că un factor important pentru sănătate sunt cerealele, de aceea a construit o moară specială, cu pietre, pentru cereale.

Iată ce spune Dr. Schitzler:

„Wer die Quellen natürlicher Gesundheit nicht kennt, hat ein Bildungsdefizit. Wer die Quellen natürlicher Gesundheit kennt und nicht nutzt, hat ein Intelligenzdefizit. Wer die Quellen natürlicher Gesundheit kennt und nutzt, aber Anderen verschweigt, hat ein Sozialdefizit. Wer für die Erziehung Anderer verantwortlich ist, aber die Quellen natürlicher Gesundheit verschweigt, hat ein Verantwortungsdefizit. Wer von Krankheiten Anderer lebt und die Quellen natürlicher Gesundheit verschweigt, hat ein Menschlichkeitsdefizit (Vergehen der unterlassenen Hilfeleistung). Wer für die Gesundheit der Bevölkerung verantwortlich ist und ihr die Quellen natürlicher Gesundheit verschweigt oder gar vorenthält, begeht ein Verbrechen gegen die Menschheit (kalter Genozid).”

Dr. Johann Georg Schnitzer, März 2009

Traducere:

„Cine nu cunoaşte sursele naturale ale sănătăţii, acela are un deficit în educaţie. Cine cunoaşte sursele naturale ale sănătăţii şi nu le foloseşte, acela are un deficit de inteligenţă. Cine cunoaşte sursele naturale ale sănătăţii, le foloseşte şi le ascunde de ceilalţi acela are un deficit în raporturile sociale. Cine este responsabil pentru educaţia altora şi le ascunde acestora sursele naturale ale sănătăţii, acela are un deficit de responsabilitate. Cine trăieşte din boala altora şi le ascunde celorlalţi sursele naturale ale sănătăţii, acela are un deficit în domeniul umanitar(infracţiune prin neajutorarea persoanei). Cine este responsabil pentru sănătatea populaţiei şi îi ascunde acesteia sursele naturale ale sănătăţii sau chiar le interzice, acela comite o crimă împotriva umanităţii (genocid cu sânge rece).”

Din experienţa medicului Dr. Schnitzler

De ce suferi tu, de ce suferă atâţia oameni de boli cronice fără a putea fi vindecaţi, cu toate că sistemul medical înghite părţi însemnate din venit şi din produsul intern brut?

Pentru că acest sistem medical nu se preocupă de sănătatea ta. El se ocupă cu bolile tale. Fundamentul existenţial al „medicinii moderne” este tratamentul permanent în locul profilaxiei şi al vindecării. Singura persoană care este cu adevărat interesată de sănătatea ta şi a cărei fundament existenţial este sănătatea eşti tu. Sănătatea ta este singurul mijloc de a te proteja de boli şi de a te însănătoşi.

Experienţa pe care a acumulat-o dr. Schnitzler, timp de o jumătate de secol în domeniul cercetării din sănătate, spune că cetăţeanul, chiar dacă dispune de expertiza necesară, de ştiinţă fundamentată, de experienţă şi a demonstrat în mod ştiinţific importanţa recomandărilor lui, cu toate acestea el este ignorat de responsabilii din politică, ştiinţă, cercetare, educaţie, medicină, asigurările sociale, sistemul medical şi sistemul legislativ. La scrisorile sale nu se răspunde, se răspunde în răspăr sau se spune că pentru aceste subiecte nu există nimeni să se ocupe cu ele. Aceasta experienţa a fost confirmată şi de alte persoane.

„Responsabilii”, plătiţi foarte bine, se gândesc în primul rând la ei înşişi şi reacţionează la problemele oamenilor numai atunci când valorile materiale sunt incendiate, când oamenii sunt răpiţi, când cetăţenii sunt ucişi de atentatele teroriste sau când se petrec catastrofe asemănătoare, dar numai dacă ele au loc deodată. Ei reacţionează târziu cu toate că despre aceste probleme au fost avertizaţi în timp util de către cetăţenii experţi din domeniul respectiv.

În ziua de astăzi, cei ce deţin ştiinţa nu au putere şi puternicii nu au ştiinţă şi nici conştiinţă.

Ce putem învăţa din experienţele de peste 50 de ani ai medicului Schnitzler?

Pentru cetăţean: Salvează-te singur, dacă poţi.

Pentru acest lucru este nevoie să devii activ, să te informezi şi să nu te încrezi în anunţurile „oficiale”, în declaraţiile sponzorizate ale „experţilor” (aşa numitelor „guri închiriate”) şi nici în articolele „Public-Relation” ce sunt camuflate sub forma contribuţiilor jurnalistice şi oferite publicului.

Ştiinţa pe care ai dobândit-o poţi să o foloseşti pentru tine şi familia ta. Sursele de informaţie este bine să le oferi mai departe pentru a salva şi alte persoane din tentaculele caracatiţei, adică din ghiarele actualului sistem medical.

Pentru cei responsabili: Nu întindeţi coarda aroganţei, ignoranţei, a servituţii lobby-ului şi a indiferenţei faţă de drepturile cetăţeneşti că se poate rupe.


3. Boli trupeşti: adevăr şi vindecareFilmul science-fiction „Matrix” ne dezvăluie un adevăr îngrozitor: „Realitatea, aşa cum o trăim noi, este o lume aparentă, o lume ce ne este sugerată pentru a ne distrage atenţia de la adevăr. Suntem născuţi în sclavie şi trăim într-o închisoare pe care nu putem să o percepem cu simţurile noastre deoarece această închisoare ferecată este chiar raţiunea noastră.”

În acest sistem medical pentru a fi un medic de succes trebuie să:

.Inventezi boli noi
.Normalul trebuie să-l defineşti a fi patologic
.Să creezi frică deoarece aceasta produce boli şi dependenţă de sistem
.Să redefineşti reacţiile bune şi naturale asfel încât ele să pară a fi maladii
.Viruşii, care nu au putut fi dovediţi că produc boli, trebuiesc declaraţi agenţi patogeni
.Agenţi care sprijină organismul trebuie declaraţi răi
.Adevărul trebuie întotdeauna ascuns

HIV/SIDA

SIDA ( = Sindromul Imunodeficienței Dobândite) ar fi o afecţiune a sistemului imunitar caracterizată prin infecţii oportuniste, neoplasme, disfuncţii neurologice şi o mare varietate de alte sindromuri.

Pentru a clarifica lucrurile încă de la început:

HIV pozitiv = SIDA = MINCIUNĂ

Nu există nici măcar o singură dovadă ştiinţifică care să arate că între HIV şi SIDA ar exista o legătură. La această concluzie a ajuns Karry Mullis, laureatul premiului Nobel pentru chimie din anul 1993. După mulţi ani de investigaţii, nu este singurul care afirmă acest lucru. Numărul criticilor teoriei SIDA cresc, ceea ce nu este de mirare pentru cei care s-au informat bine despre aceasta. Încă nu există nici măcar o singură dovadă că virusul SIDA ar exista. Revista „Continuum” a oferit un premiu în valoare de 100.000 de dolari aceluia care aduce primul această dovadă. Nimeni însă nu a putut prelua acest premiu, deci dovada încă nu există.

Dezvelirea adevărului despre conceptul mincinos HIV/SIDA al medicinei clasice

1. Presupunere: Există un virusul mortal HIV

În lumea ştiinţei, o nouă descoperire este publicată mai întâi într-o revistă de specialitate pentru a prezenta dovezile şi a se supune examinării comunităţii. Apoi este informată presa. În cazul HIV s-a procedat exact invers. O lucrare ştiinţifică care să dovedească existenţa virusului HIV încă nu există nici în ziua de astăzi. O dovadă în care să fie prezentată curăţirea, izolarea şi fotografia unei componente a virusului curăţit nu există încă. O dovadă care să ateste modalitatea de a măsura diametrul virusului nu există încă.

Oficiul de sănătate german, spre exemplu, a fost întrebat de mai multe ori în scris despre lucrările ştiinţifice ce demonstrează existenţa virusului HIV. Ulla Schmidt a răspuns în anul 2004 că „HIV este dovedit conform unui consens ştiinţific”.

[Ulla Schmidt (de fapt Ursula Schmidt, născută Ursula Radermacher; n. 13. iunie 1949 în Aachen) este un om politic din Germania. Ea aparţine Partidului Social Democrat, SPD. Din 2001 până în 2009 a fost ministru federal pentru sănătate.]

Robert Gallo care a fost prezentat de guvernul SUA ca fiind descoperitorul virusului HIV, fusese deja demascat, în alte contexte, ca fiind un escroc în lumea ştiinţifică. De aceea a pierdut premiul Nobel pentru HIV. În anii 1960 el a făcut parte dintr-un grup de cercetare care avea ca ţel găsirea unui virus care ar cauza cancerul. Grupul era ameninţat cu sfârşitul finanţării din cauza lipsei de succes. Gallo şi-a patentat testul HIV chiar în ziua declarării publice a virusului HIV.

2. Presupunere: virusul imunodeficienţei umane cauzează SIDA, boală ce nu este curabilă nici până în ziua de astăzi

O dovadă cauzală precum că virusul HIV ar cauza SIDA nu poate să existe deoarece nu există dovada existenţei virusului HIV. Simptomele unui corp slăbit pot avea diferite alte cauze precum: abuz de droguri şi de medicamente, vaccinuri, experienţe şocante, alergii, hrănire deficitară şi calitatea rea a apei potabile. Aceste diverse simptome nu se pot explica cu ajutorul ideii existenţei unui virus. Laureatul premiului Nobel pentru HIV, Luc Montagnier, presupune din anul 2009 că apa curată şi vitaminele pot vindeca orice om de acest virus.

3. Presupunere: Virusul HIV din organismul uman poate fi pus în evidenţă în mod sigur

Deoarece existenţa virusului HIV nu a fost niciodată dovedită nu pot exista nici teste ce pot dovedi acest virus în sângele uman. În prospectul testelor HIV al firmei Abbott scrie foarte clar: „În prezent nu există nicio metodă potrivită pentru a dovedi prezenţa sau absenţa virusului HIV în sângele uman.” Testele ce ar trebui să dovedească prezenţa anticorpilor HIV sunt improprii şi nesigure. Ele măsoară o creştere a producţiei de proteine în organism. Aceasta însă poate avea mai multe cauze, spre exemplu o vaccinare care a avut loc puţin mai înainte de test, graviditate, dureri musculare, creştere, consum de droguri etc. Aceste teste trebuiesc desfiinţate deoarece aduc cu ele numai o nesiguranţă mortală. Ele nu sunt în niciun caz o bază bună pentru o diagnoză.

4. Presupunere: Boala este molipsitoare

Lucrarea „Pandian” este cel mai mare studiu asupra aşa-numitelor perechi discordante( = un partener este HIV pozitiv, celălalt este HIV negativ). Pe durata de zece ani nu s-a înregistrat nicio molipsire.

5. Presupunere: Medicamentele antiretrovirale nu pot să vindece însă ele pot să prelungească viaţa pacientului

După introducerea medicamentelor antiretrovirale, în anul 1987, rata mortalităţii în cazul celor diagnosticaţi cu „SIDA” s-a înzecit. Medicamentele au fost de fapt făcute pentru combaterea cancerului, din cauza toxicităţii lor crescute nu au fost însă aprobate. După ce, în anii 1980 şi începutul anilor 1990, toţi pacienţii cu diagnoza „SIDA”, care au luat medicamentele, au murit în scurt timp, s-a introdus o nouă formă de terapie: HAART, o combinaţie formată din diferite medicamente antiretrovirale.

Dozajul acestor medicamente s-a redus şi s-au introdus pauze terapeutice, astfel încât efectul mortal a acestor preparate nu mai are loc într-un an sau doi, precum în cazul dozării în concentraţie mare a acestor medicamente, ci în zece respectiv douăzeci de ani. Cu toate acestea ele sunt, în mod extrem, toxice şi au efecte negative asupra măduvii osoase şi a mitocondriilor. Dacă un om sănătos ia astfel de medicamente va avea cu siguranţă simptome tip SIDA, adică acele simptome despre care producătorii de medicamente spun că nu se deosebesc de efectele secundare ale produselor lor. Un tratament medicamentos a unui pacient diagnosticat cu SIDA costă pe an 20.000 de euro.

SIDA este o înscenare politico-mediatică

De 30 de ani suntem influenţaţi în mod mediatic pentru a crede că HIV ar fi un virus mortal care ne ameninţa pe toţi, care ne ameninţă în special viaţa sexuală. Ni se spune încontinuu că dacă te infectezi eşti pe drumul sigur către moarte. Pe ecranele televizoarelor ni se proiectează imagini ale unor persoane cu aspect cadaveric. Cu toate că previziunile din anii 1980, care ne atenţionau asupra faptului că în curând peste noi va veni o epidemie HIV, nu s-au adeverit, teza existenţei HIV-SIDA nu a fost pusă sub semnul întrebării. Jurnaliştii critici nu au voie să scrie articole cu privire la aceste lucruri.

În loc să fim clarificaţi de specialişti şi de jurnalişti nouă ni se oferă în fiecare an de 1 decembrie, ziua mondială de „luptă” anti-SIDA, imagini, în special din Africa, cu propagarea acestei epidemii.

De ce tocmai Africa?
Cum se face că un virus se comportă diferit în funcţie de ţară şi continentul pe care acţionează?

De ce în Africa sunt infectaţi 50% dintre bărbaţi şi 50% dintre femei, în timp ce în ţările vestice sunt infectaţi 80% dintre bărbaţi şi 20% dintre femei?

Medicii care au lucrat în Africa spun că bolile precum malarie, tuberculoză etc. sunt redefinite ca fiind SIDA pentru a accesa fonduri mai mari de bani. Problemele adevărate ale ţărilor africane, precum malnutriţia şi calitatea rea a apei potabile, nu se vor a fi corectate. Cea mai mare parte a „ajutorului pentru dezvoltare” se investeşte în lupta anti-SIDA. Ţările occidentale îşi vând medicamentele lor letale în ţările africane la preţuri preferenţiale.

În spatele noţiunii de „SIDA” se ascund de fapt alte boli şi maladii. SIDA este o înscenare politico-mediatică ce are un succes nemaipomenit. Ceea ce se ascunde cu adevărat în spatele temenului SIDA pare că nu interesează pe nimeni. Cine însă are curajul să clarifice lucrurile în legătură cu SIDA întâmpină greutăţi masive. Oamenii de ştiinţă şi jurnaliştii angajaţi în mod serios în clarificarea aspectelor legate de noţiunea SIDA nu mai pot publica şi nu mai primesc comenzi de niciun fel. Astfel noi rămânem muţi şi trebuie să-i credem pe „experţii” sistemului care au interesul să instaureze frica în noi pentru a crea profituri mai mari. Noi trebuie să cercetăm singuri pentru a afla adevărul.

Frică versus încredere

Pentru oamenii loviţi de aşa-zisul virus SIDA este greu să învingă teama şi să se elibereze de dogma existenţei virusului SIDA, deoarece ei, în momentul în care au o rinită, febră sau orice altceva, pot fi influenţaţi de medici să creadă că sunt infectaţi cu un virus letal precum SIDA. În momentul în care cineva a fost testat pozitiv cu diagnoza HIV, medicii refuză ajutorul pacienţilor ce nu vor să-şi ia medicamentele. De aceea toţi cetăţenii sunt chemaţi ca să îşi aducă contribuţia lor pentru a se elimina o dată pentru totdeauna cu această periculoasă dogmă, dogma existenţei unui virus SIDA. Cu cât mai mulţi oameni refuză să mai creadă în această minciună, şi anume că ar exista un virus SIDA şi ar fi mortal, cu atât va fi mai uşor pentru cei care sunt diagno<sticaţi greşit=”” cu=”” această=”” boală.<br=””>
Ce putem face

Noi trebuie să conştientizăm faptul că noi, poporul, suntem suverani, iar „reprezentanţii poporului” trebuie să slujească intereselor ţării şi a cetăţenilor ei. Noi trebuie să ne apărăm în momentul în care observăm că ei, din necunoaştere, ignoranţă, frică sau alte motive, răspândesc asemenea erori letale. Fiecare dintre noi este chemat să se adreseze tuturor celor ce ne reprezintă şi tuturor celor responsabili şi să-i întrebe despre existenţa virusului HIV. Cu cât mai mulţi oameni vor face asta, cu atât mai repede se va prăbuşi construcţia mincinoasă a teoriei HIV/SIDA.


4.Autovindecare cu puterea magică a spirituluiMedicul Theophrastus Bombastus von Hohenheim, numit şi Paracelsus (1493-1541) a obervat deja în evul mediu că imaginaţia are o importanţă deosebită.

Imago înseamnă să-ţi creezi o imagine interioară. Imaginile, aşa ne învaţă ştiinţa care cercetează creierul uman, sunt de câteva ori mai puternice decât cuvintele, ele au un caracter sugestiv considerabil. Dacă ne imaginăm, spre exemplu, o situaţie înspăimântătoare atunci ne creşte sau ne descreşte tensiunea arterială, inima începe să bată sau pare că încetineşte să mai bată. Pielea devine umedă sau rece ca gheaţa. Toate acestea se petrec fără însă ca situaţia să aibă loc în realitate. Un zgomot în noapte şi gândul că acesta s-ar produce din cauza unui spărgător, ne-ar putea induce frica şi spaima.

Dacă ne imaginăm, în culori plăcute, că vom avea o întâlnire cu o persoană iubită şi sentimentele ce ar rezulta din aceasta, atunci ne putem trezi cu senzaţia de „fluturi în stomac”.

Psihoneuroimunologia (PNI) a demonstrat prin mai multe investigaţii ştiinţifice că imaginile au o influenţă asupra organismului şi în special asupra sistemului nostru imunitar. Putem deci folosi imaginaţia activă pentru a rescrie scenariul sănătăţii noastre şi deci să fim instantaneu atât regizorul cât şi actorul. În concordanţă cu cele spuse îţi prezint un exerciţiu în care poţi să-ţi foloseşti imaginaţia pentru a întâlni medicul din tine, de la care vei primi informaţiile şi energia necesară pentru a te putea vindeca. Prin exersarea regulată a acestei tehnici imaginile interioare se vor concretiza din ce în ce mai mult devenind astfel din ce în ce mai puternice, până când ele se vor realiza cu adevărat.

Călătoria spre templul divin al vindecării

Ia poziţia de meditaţie. Vei porni într-o călătorie înlăuntru spiritului tău, o călătorie care te va conduce spre locul und există totul sub formă energetică. Cu ajutorul unei imaginaţii puternice vei putea transforma aceste structuri energetice din interiorul tău în formele dorite. Inspiră şi expiră adânc de câteva ori. Închide ochii. Stai liniştit cu ochii închişi un anumit timp. Imaginează-ţi că eşti în plină natură, într-un loc în care te simţi tu cel mai bine. Eşti înconjurat de pomi maiestuoşi, de flori fragile, gingaşe şi frumos colorate ce răspândesc miresme îmbătătoare. Undeva în depărtare se aude clipocitul suav al unui izvor de munte şi recitalurile încântătoare ale păsărelelor. Razele calde ale soarelui mângâie dealurile înverzite, iar roua scapără curcubeie. Deguşti aerul înmiresmat al pădurii. Undeva în apropriere remarci o cărare. Păşeşti pe cărare mergând încet, încet spre curcubeul din zare. Când ai ajuns în dreptul cucubeului îţi alegi din el culoarea care este pentru tine cea mai importantă. Permite spectrului de culori din curcubeu să acţioneze asupra ta cu energia lui benefică. Te simţi plin de energie.

Continuă călătoria ta până la templul pe care îl vezi în zare. Acest templu poate fi pentru tine o biserică, un altar, o piatră sau un copac. Acest loc este pentru tine un loc special, este templul vindecării, locul tău special pentru a te vindeca. Aici vei întâlni medicul din tine, vindecătorul tău. Aici vei primi informaţiile necesare şi importante pentru sănătatea ta spirituală şi trupească. Aici vei primi toate informaţiile de care ai nevoie pentru a te vindeca în mod complet şi definitiv. Infomaţiile pe care le vei primi vor fi sub formă energetică, sub formă de gânduri, sub formă de capacităţi şi abilităţi sau sub forma unor întâmplări de zi cu zi care te vor duce spre lucruri benefice.

Ai ajuns la templul vindecării. Aşteaptă ceva timp până când vindecătorul tău va apare. El vine sub forma unei persoane, unui simbol sau a unei lumini. Fii deschis la orice aspect, la orice formă ar lua vindecătorul tău. Nu exercita nicio presiune. Te simţi ca o frunză în vânt. În clipa în care vindecătorul tău a apărut poţi să-i pui întrebările cele mai importante pentru tine. Fii răbdător! Răspunsul va veni acum sau mai tărziu sub forma unui cuvânt, unei propoziţii, unei imagini, unei energii, unei capacităţi şi îndemânări neavute până acum, unei întâmplări care îţi va îndruma paşii pe drumul cel bun şi te va face fericit. Răspunsul poate apare în zilele sau săptămânile următoare, el poate apare când eşti treaz sau când visezi.

Mulţumeşte medicului din tine, ia-ţi rămas bun de la el şi îndreaptă-ţi paşi înapoi spre curcubeu. Mergi până la locul de unde ai plecat. Rămâi câteva clipe în aceste loc şi degustă frumuseţea naturii. După câteva clipe deschide ochii şi revino la starea ta de veghe.


5.Modul în care găseşti metoda ta de autovindecareFiecare om are un potenţial foarte mare de capacităţi creatoare. De regulă nouă nu ne este conştient acest potenţial. Ne simţim atraşi mai mult de unele activităţi, de altele mai puţin, căutăm contacte cu oamenii care au talente şi abilităţi asemnănătoare cu ale noastre, de alţi oameni ne simţim respinşi sau ne este frică de ei. Exact aşa se întâmplă şi cu posibilităţile noastre creative de a activa energia vindecătoare. Unii au trăit copilăria având o lume a sa, alţi copii au fost mai tot timpul în contact cu oamenii şi cu animalele. Unii trăiesc în lumea gândurilor sau au o credinţă de nezdruncinat.

Energia vindecătoare o putem accesa cel mai uşor prin modalitatea corespunzătoare nouă. Cel mai uşor este să observăm cum reacţionăm în mod spontan. Fă-ţi timp pentru a descoperi care este metoda ta de vindecare. Răspunsurile la întrebările de mai jos te ajută să iei o decizie. Bineînţeles că poţi combina metodele. Poţi să dai culorile dorite imaginilor tale interioare, poţi să foloseşti energia mâinilor combinată cu reprogramarea mentală.

Vindecare cu imagini interioare

1. Poţi să-ţi imaginezi relativ uşor o luncă plină de flori în perioada de vară? Poţi să te înveseleşti cu o astfel de imagine?

2. Tinzi să îţi imaginezi situaţiile viitoare în mod plastic şi pitoresc? Îţi este rău când cineva îţi povesteşte despre o operaţie chirurgicală?

3. Uită-te la un organ, închide ochii şi încearcă să ţi-l aminteşti. Îţi reuşeşte?

4. Poţi să-ţi aminteşti de imaginile din concediu chiar după un timp mai îndelungat?

5. Închide ochii şi imaginează-ţi că pictezi un copac. Poţi să vezi copacul?

Vindecare cu lumină şi culori

1. Închide ochii şi imaginează-ţi un curcubeu. Poţi să-ţi alegi o culoare din cadrul spectrului luminos?

2. Alegi culorile hainelor şi ale decoraţiei locuinţei tale după dispoziţia în care te găseşti?

3. Cum arată verdele unui arbore foios pe timp de vară? Este el diferit de verdele aceluiaşi copac la sfârşitul verii? Poţi să-ţi imaginezi aceste culori?

4. Poţi să-ţi imaginezi stomacul tău învăluit într-o culoare, spre exemplu, în galben luminos?

5. Este importantă lumina în viaţa ta?

Vindecare cu ajutorul gândurilor şi al reprogramării mentale

1. „Eu sunt curajos şi conştient de mine.” – are această propoziţie un efect încurajator asupra ta, poţi să o repeţi de mai multe ori în cursul zilei?

2. Eşti o persoană care vrei mai întâi să înţelegi ceea ce vrei să exersezi/utilizezi?

3. Poţi să îţi păstrezi privirea de ansamblu şi să te gândeşti la ce este mai important în cazul unui accident?

4. Poţi să te eliberezi de nelinişte emoţională cu ajutorul gândurilor raţionale şi analitice?

5. Poţi să-ţi imaginezi un dialog cu genunchiul tău?

Vindecare cu ajutorul mâinilor

1. Îţi place să fii atins cu mâna? Ce senzaţie îţi produce aceasta?

2. Îţi place să mângâi oamenii sau animalele?

3. Ai senzaţia că primeşti informaţii importante cu ajutorul simţului tactil, spre exemplu informaţii despre materiale sau obiecte?

4. Închide ochii şi imaginează-ţi ce senzaţie ai când atingi o bucată de lemn, când atingi o bucată de mătase sau de catifea! Îţi este uşor să percepi structura materialului respectiv?

5. În cazul unui accident, care este primul impuls al tău: să pui mâna şi să ajuţi în mod direct sau să organizezi activitatea de ajutorare?

Vindecare cu ajutorul meditaţiei şi a rugăciunii

1. Ai făcut deja experienţe cu efectele de vindecare ale meditaţiei?

2. Poţi să-ţi imaginezi că ai putea să chemi un înger în ajutor, atunci când ai nevoie?

3. Ştii câteva rugăciuni care te pot ajuta într-o situaţie grea?

4. Crezi într-o putere care este mai mare decât tine şi în care te poţi încrede în mod necondiţionat?

5. Ai făcut deja experinţe în viaţa ta în care te-ai simţit protejat de o forţă superioară?

Vindecare cu ajutorul muzicii

1. Iubeşti muzica? Ai cântece favorite care îţi vin repede în minte?

2. Imaginează-ţi o situaţie în care ai nevoie de consolare. Există o compoziţie muzicală care te-ar putea consola?

3. Poţi să-ţi imaginezi faptul că muzica influenţează celulele organismului tău?

4. Ai o bucată muzicală care te ajută în toate situaţiile vieţii şi pe care o asculţi cu plăcere?


Autovindecarea: Medicul din tine
Autor: Mihail Ispan

Fișier PDF
Nr. pagini: 306
Mărimea: 30,3 MB

Versiune completă
Cu drept de tipărire la rezoluție maximă
Ediția: August 2018