Domnule profesor am citit cu interes articolele trimise/aparute pe acest subiect in blogul dvs.
Dar daca doriti sa cititi si un alt punct de vedere va rog sa va delectati cu randurile de mai jos unde sunt puse in conexiune un alt tip de evenimente, cu alte conotatii interne si externe. Daca ne apropiem de adevar sau nu prin aceasta abordare o va dovedi viitorul. Dar cred ca nu trebuie sane jucam cu unele lucruri, sa le lasam sa treaca de noi cu indiferenta pt ca e vorba de evenimente aparent puse in umbra de can-canurile zilei tocmai pt ca ele sa-si atinga telul, inmod intamplator, la un moment dat.

– Aparent fara legatura apare acum problema unei femei ca Prim Ministru .Inainte de a va prezenta textul promis sa ne oprim o clipa la aceasta „solutie politica” : Daca vb in gluma si pe simpatii – DA, femeile muncesc mult, eficient, profesionist.
In contextul actual insa un premier femeie e cea mai tampita strategie politica existenta – dar de care PSD se tine cu dintii. In plan extern Romania are de negociat 2 probleme grave : refugiatii sirieni si Mege-Moscheia dorita/ceruta de TURCIA la Bucuresti.

Trebuie sa fi tampit sa trimiti la astfel de negocieri tinute cu personaje externe care nu dau 2 bani pe o femeie un Prim-ministru femeie. Inseamna sa pui Romania in genunchi. Zevzecul ala de Ponta, desi barbat, a pupat condurii lui Erdogan si a facut destule falsuri si inginerii anticonstitutionale ca sa impuna moscheia dorita de sultan la Bucuresti (apropo, nu credeti ca e momentul sa deschideti subiectul ilegalitatilor prin care s-a hotarat construirea celei mai mari moschei la Bucuresti ?? ).
Gabi Firea e buna la dezapezit sau amenajat Bucurestiul – dar nu sufla o vorba despre Moscheia ce se va construi pe tarlaua ei de responsabilitate. De Sevil Shhaideh , protejata lui Dragnea, ce sa mai spun.

Ne jucam cu lucruri grave, glumim pe seama viitorului nostru si planificam islamizarea Romaniei cu o inconstienta imbecila. Doar 2-3 ex./intrebari : cine si cum ii va alege pe islamistii buni de cei rai si violenti care vor veni la Bucurestiul reprezentat de doar 0.2% islamisti, intr-o tara cu 0,35% islamisti/musulmani ?
Ce suprafata ar trebui sa ceara gratuit cultul religios al „secuilor independenti”… pastrand proportia prostiei cu moscheia ??
Cum vedeti dolul/inselaciunea prin care zevzecul de Ponta a donat terenul „doar” pentru 49 de ani ? Dupa 50 de ani cine si cum va schimba destinatia lacasului de cult islamist ?
Mai sunt multe infractiuni si strategii tembele in acest proiect al Mega-Moscheii (unele incalcari ale Constitutiei sunt tangente cu inalta tradare) dar cine sa deschida serios acest subiect cand minttea ne eocupata de can-canurile zilnice ale politicii romanesti.
Pana la urma, oricum am privi lucrurile, asta cred ca a fost „cheia” motiunii de cenzura, sa mearga inainte acest proiect al MegaMoscheii : Fie cu un guvern Dragnea-Shhaideh (care acum se „reculege” si regreta demisiile, facand o unica greseala de ortografie in copy-pastul cererilor de anulare a demisiilor – dezacord de gen feminin – asta ca sa stim in ce directie se trag sforile… ) fie cu un guvern flancat de Ponta – initiatorul proiectului islamizarii Romaniei.
– Eventual cu vanarea unui „ajutor american” pe articolul 5 din alianta ….pentru profitul catorva clienti, Restul romanilor … vor fi cu frica-n san cand trec pe la metrou, cand isi duc copii la scoala, cand femeile ies pe strada fara sa aiba pe ochi baticul islamic propovaduit de ….universitatea islamica de la Bucuresti, cea mai mare universitate islamica din Europa.
Asta-i viitorul. Nebunie curata….

Cu deosebit respect
Octav Toader
………………………………….

Si acum iatatextul promis –

.
Gabriela Firea & Co. – marionete ale islamismului radical conflictual ??

Aparent criza politica actuala este generata de galceava dintre primul ministru, dl.Grindeanu, si seful partidului majoritar, PSD, dl Dragnea . Evolutia evenimentelor din acest an privita sub un anume registru economico-geo-politic s-ar putea insa sa creioneze un motiv mult mai grav ce duce catre o grava nerespectare a Constitutiei Romaniei si o atingere a sigurantei nationale, a sigurantei cetateanului. Iata succesiunea evenimentelor :

– La inceputul anului 2017 guvernarea PSD-Grindeanu isi asuma un program intraznet ce are ca obiectiv ridicarea nivelului de trai al romanului si dezvoltarea economica a Romaniei. Concret acest program isi propunea marirea incasarilor la bugetul de stat prin punerea in practica a unor proceduri care sa mareasca cota de TVA dupa un model practicat deja in U.E. Aceste practici ar fi vizat colectarea unor sume imense ( Romania a pierdut in 2016 8,3 miliarde euro din NEcolectarea TVA ) care nu ajungeau in Bugetul Romaniei ci in buzunarele unor „clienti politici scutiti de TVA” . Ar fi fost atacat in acest fel cel mai mare furt din Bugetul Romaniei, unde sumele platite de orice cetatean roman consumator al oricarui produs in loc sa ajunga in totalitate in Bugetul de Stat, desi incasate, se opreau in buzunarele „nu stiu cui” .
http://www.cotidianul.ro/romania-cel-mai-mare-deficit-in-colectarea-tva-dintre-tarile-europei-centrale-si-de-est-283397/

– Ca o coincidenta, la 48 de ore dupa intrarea in discutie publica a acestor masuri (ce initial trebuiau aplicate de la 1 feb 2017 ), masuri economice ce au fost discutate pe canale media specializate in macro-economie ( Ex.= DIGI FM BUSINESS CLUB FM, cu Stelian Muscalu) a aparut scandalul public al miscarii „rezist” declarata oficial ca fiind o miscare sociala ce sustine „lupta societatii pentru justitie si anticoruptie” dar care, discret, a fost acuzata a fi generata de „multinationalele” si „clientii scutirii de TVA”.

– Dupa lipsa banilor din TVA la Bugetulde Stat au aparut balbaielile ministrilor finntelor si muncii care au recunoscut ca nu au banii pentru maririle salariale, nu mai au bani pentru marirea pensiilor, nu mai au bani pentru dezvoltarea economica a Romaniei (asta dupa balbaielile Ministrului Justitiei care nu a stiut sa gaseasca si nici sa prezinte corect forma de rezolvare/modificare legislativa a problemei suprapopularii din penitenciare, ceruta de Comisia Europeana, dar nici armonizarea legilor „coruptiei” conform deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei – rezultand acea caricatura de „ordonanta 13” care a scos lumea in strada).
– In lipsa banilor la buget au urmat solutii guvernamentale „de avarie” – impozitarea patrunjelului si meditatiilor profesorilor care mai duc greul educatiei in Romania prin „impozitul pe gospodarie” , amanarea maririi salariilor, emiterea unei „legi unitare de salarizare” care induce mai multe dezacorduri intre venituri decat „salarizarea neunitara” existenta acum.

– Anticipand nemultumirea sociala care nu mai poate fi amagita cu stiri bomba – cum a fost desecretizarea arhivei SIPA si eventual aflarea membrilor MISA,altii decat judecatoarea descoperita deja, si a altor legaturi cu mediul infractional al lucratorilor din justitie – pentru a ascunde lipsa de potenta a politicului de a se lua la tranta cu marii evazionisti ai TVA apar primele voci care cer remanierea guvernului dupa o anumita evaluare ( facuta de Darius Valcov – un „penal” … dupa gustul societatii civile).

– Apar primele voci care cer demiterea intregului guvern, inclusiv a premierului Grindeanu, iar circul care urmeaza nu face decat sa castige timpul necesar pentru completarea Bugetului de Stat cu un minim necesar care acopere unele masuri de ridicare a nivelului de trai. Gabriela Firea, primarul Bucurestiului, si-ar dori o femeie in functia de Prim-ministru. :
http://adevarul.ro/news/politica/gabriela-firea-mi-as-dori-femeie-prim-ministru-1_593d27d95ab6550cb803ac58/index.html

– Dar abia acum apare prima reactie a Premierului Grindeanu care refuza demisia. Una din posibilele motivatii a stricarii relatiilor cu seful PSD,dl Dragnea, ar fi incercarea de compromitere a guvernului prin implicarea Ministrului Telecomunicatiilor in relatii neprincipiale cu un lider PSD care a a cerut „favoruri ilegitime” (a se citi ilegale), unde reactia premierului a fost „anunta organele abilitate” http://www.monitorulexpres.ro/mobil/?stiri&p=politic&sID=171983 , dar si trimiterea la Palatul Cotroceni doar a demisiilor ministrului de interne – d-na Carmen Dan si a mult-iubitei si apreciatei d-ne Sevil Shhaideh . In acest moment doar aceste demisii sunt oficiale…

In mod normal Premierul Grindeanu ar trebui sa-si refaca echipa guvernamentala si sa se prezinte in fata Parlamentului pentru validare (cu atat mai mult cu cat e vorba de „demisii in alb”, fara o analiza economica atenta, care sa justifice criza )

……………………………..

Totusi e ciudat cum singurul proiect PSD care avanseaza de peste 24 de luni este doar UNUL : Realizarea unei moschei si a unei universitati ISLAMICE la Bucuresti. Si cum acest termen de realizare se apropie de sfarsit ( protocolul incheiat in mai 2015 prevede,sub sanctiunea nulitatii, realizarea obiectivului in 36 de luni, din care au trecut deja 25 ).

– Iata de ce actiunile d-nei Primar al Bucurestiului Gabriela Firea, responsabila directa a spatiului unde se va executa acest „obiectiv islamic PSD” nu mai par atat de exagerate ( de unde pana unde un primar, fie si al Bucurestiului, isi da cu parerea despre structura guvernului, excluderea premierului Grindeanu cu o vechime de 20 de ani ca PSD-ist, din PSD, cand domnia sa e membra de doar 5 ani in PSD, din 2012 )
Evident ca in acest registru de interpretare vocea D-nei Gabi Firea, care doreste „o femeie” ca prim-ministru nu se poate referi la d-na Carmen Dan, asacum a interpretat presa aceasta declaratie.
Trebuie sa fi nebun sau comunist pentru a pune la carma guvernului un specialist in siguranta cetateasca si nationala,cum e d-na Carmen Dan, acolo unde un specialist in matematica si informatica nu a reusit sa gaseasca o solutie economica pentru refacerea economiei.
Numai comunistii stalinisti mai puneau la conducerea ministerelor militieni, Komisari, crezand ca sub „biciul autoritatii militianului” economia se va reface de la sine.
– De aceea pretentia d-nei Gabi Firea de a vrea „o femeie” la carma guvernului Romaniei o are in vedere in primul rand pe „primaiubire” a PSD-ului, d-na Sevil Shhaideh. In mod normal NICI UN MINISTRU demisionat din guvernul Grindeanu, care si-a recunoscut incompetenta ministeriala prin demisia depusa, nu poate deveni Prim Ministru. Ce „arde” atat de tare in Primaria Bucurestiului incat e nevoie urgent de o doamna cu simpatii/legaturi islamice la carma Guvernului Roman ?
– In primul rand au trecut 25 de luni din cele 36 din protocolul prin care s-a „aprobat” construirea unei Moschei la Bucuresti… si nu s-a ridicat nici macar o caramida. Dupa acest termen intelegerea devine NULA.
– In al doilea rand societatea civila se trezeste si constientizeaza pericolul reprezentat de o astfel de constructie la Bucuresti. Tragediile din tarile europene arata ca islamismul exagerat, acceptarea unui regim islamic supradimensionat intr-o tara eminamente ortodoxa poate duce la tensiuni extreme. Cele peste 5000 de cereri de sustinere a anularii constructiei Mega-Moscheii la Bucuresti au ajuns la judecatoria sectorului 3, iar numarul acestor cereri creste exponential. Nimeni, nimeni nu poate sa-i aleaga pe islamistii traditionali, linistiti, de islamisti radicali, violenti. Iar aici, la Bucuresti se doreste „cea mai mare Moscheie si centru de studiu islamic din Europa” DE CE ? CINE DORESTE (si cum se forteaza) CREAREA UNOR GERMENI DE CRIZA AI VIOLENTEI IN ROMANIA ??

Apropierea termenului de 36 de luni pentru realizarea Mega-Moscheii la Bucuresti si acoperirea „aranjamentului” anticonstitutional ce sta in spatele acestei constructii ( ce poate fi oricand pusa in discutie la judecatoria unde se judeca dosarul ) face ca unii membrii din PSD sa „grabeasca” lucrurile.
Art. 4 din Hotărârea nr. 372/2015
https://lege5.ro/Gratuit/gy4dcnrxhe/hotararea-nr-372-2015-privind-trecerea-unui-imobil-teren-din-domeniul-privat-al-statului-si-administrarea-regiei-autonome-administrarea-patrimoniului-protocolului-de-stat-in-domeniul-public-al-statulu

Dar la o intrebare pusa, aparent din intamplare…
Donald Trump: SUA respectă Articolul 5 al NATO. Vom fi acolo pentru a proteja… (asigurare data Presedintelui Iohanis cu ocazia vizitei in SUA 2017 ) http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/donald-trump-sua-respecta-articolul-5-al-nato-vom-fi-acolo-pentru-a-proteja-740376

Dar oare poate fi asa ? A fost Romania in situatia de a face apel la „Articolul 5” ? Cu siguranta da – in problema Canalului Bastroie. Reaspunsul NATO a fost clar : Jaap de Hoop Scheffer : Canalul Bastroe nu este o problema a NATO ci una bilaterala intre Bucuresti si Kiev!
http://www.phg.ro/stire.php?id=6586&cat_id=10

Prin prisma acestei istorii recente a evenimentelor raspunsul Presedintelui Trump poate fi interpretat si altfel : Voi romanii creeati germenii conflictului. Noi americanii, vom vedea apoi DACA si CUM vom interveni. Si atunci cumsevede construirea Mega Moscheii la bucuresti prin aceasta prisma geo-politica ? Cumva ca „incidentul intamplator de care era nevoie la un moment dat” ????

…………………………………

Sa revenim la problema de neconstitionalitate a construirii Mega Moscheii la Bucuresti :
– In principal acest acord este o problema de drept international, de schimb de teritorii intre tari, ce poate fi asimilata reprezentantelor diplomatice cu statut special (cererea ambasadei Turciei poate fi asimilata cu o misiune diplomatica speciala, cu statut determinat in timp (49 de ani) prevazuta in Conventia de la Viena din 1969 ), dar care face obiectul activitatii PRESEDINTELUI si nu premierului. ( Legea nr. 37/1991 https://lege5.ro/Gratuit/gy3denby/legea-nr-37-1991-privind-infiintarea-desfiintarea-si-schimbarea-rangului-misiunilor-diplomatice-si-oficiilor-consulare&d=2017-04-12 )

Asa cum se arata in Nota de Fundamentare -HG nr.372/27.05.2015 aceasta cerere de cedare a teritoriului pentru construirea Mega Moscheii este facuta de un stat strain, TURCIA, prin ambasada sa de la Bucuresti.
– http://gov.ro/ro/guvernul/procesul-legislativ/note-de-fundamentare/nota-de-fundamentare-hg-nr-372-27-05-2015&page=2

– Spre cinstea lui Presedintele Basescu a stiut sa-si gestioneze politica externa si nu a dat curs acestei cereri atunci cand a fost facuta pentru prima oara – in 2012- prin Ministerul de Externe a Guvernului Ponta ( care incepuse discutiile inca din perioada 2004 – tot PSD. Probabil dupa atata comunism PSD-ul a inceput sa fie obsedat de islamism )
„În acest sens, menționăm că Ministerul Afacerilor Externe a solicitat Primăriei Municipiului București, prin adresa nr.b1-1/13343 din 1 octombrie 2012, alocarea unui teren care să servească construirii unei moschei, proiectul urmând a se realiza pe bază de reciprocitate cu partea turcă, ca urmare a dialogului purtat cu partea turcă încă din anul 2004.”

– Iata o prima mistificare a datelor ce sunt prezentate de Guvernul PONTA ca fiind facute la initiativa Cultului Musulman din Romania :
Ce cauta Ministerul de Externe in acest prim demers facut de un cult religios intern, aflat pe teritoriul Romaniei ? De cand intra in atributiile Ministerului de Externe implicarea in solicitarile facute de un cult religios din Romania ? Poate de cand a dorit sa ascunda acest demers de politica externa, atribut exclusiv al Presedintelui Romaniei, si trecerea lui sub „aripa” premierului…

In 2015 tot Premierul Ponta, il shunteaza pe mai putinul experimentat Presedinte Johanis si raspunde ambasadei TURCIEI, pe o problema de politica externa ( in realitate pe cererea de extindere a atributiilor diplomatice a Ambasadei Turciei la Bucuresti) rezolvand un demers de politica externa tratand situatia ca pe una de politica interna, proprie guvernului :

„Prin adresa înregistrată la Secretariatul General al Guvernului sub nr. 20/7160/I.M./25.05.2015, Ambasada Republicii Turcia din România a solicitat atribuirea în folosință gratuită a unui teren, în vederea edificării unei moschei, cu anexe sociale aferente.”

Opresc pentru moment analiza construirii Mega Moscheii la Bucuresti – ca obiectiv principal si obsesiv al PSD – desi problemele de constitutionalitate si legalitate nu se opresc aici, psd-ul avand proasta inspiratie de a-si trece toate erorilein actele emise, acte ce trebuie sa duca la CONSTATAREA NULITATATII HG nr.372/27.05.2015, cu implicarea directa a Avocatului Poporului, pentru a evidentia pozitia premierului grindeanu in aceasta criza-comedie a politicii din aceste zile :

– Fie pleaca si face loc proiectului Mega-Moscheii sub comanda doamnei viitor prim-ministru Savil Shhaideh, fie continua cu un guvern sub atenta supraveghere a lui Victor Ponta – initiatorul oficial al proiectului Mega-Moscheii de la Bucuresti.

– Fie ramane vertical in fruntea unui nou guvern, responsabil pentru realizarea viitorul ROMANIEI.
– Cam tot aici se afla si responsabilitatea oamenilor politici din Romania si raspunderea lor pentru viitorul Romaniei.
http://gov.ro/ro/print?modul=subpagina&link=nota-de-fundamentare-hg-nr-372-27-05-2015
.
.
.

textul integral si completarile ce vor veni la ceea ce ar trebui denumit dosarul infractional „moscheia” aici : http://neinfrantii.forumactual.net/t235-gabriela-firea-co-marionete-ale-islamismului-radical-conflictual