CD
482 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

Minciuna are picioare scurte chiar daca e propagata de zionisti cu bani americani, iar Adevarul iese la iveala chiar si din gramada de trambitari propagandistice.

DEZVĂLUIRE
– Lui Zelenski i s-a oferit un acord de pace pentru a preveni războiul, dar l-a respins
Editorial

Aceasta poate ajunge să fie una dintre cele mai extraordinare revelații ale întregului conflict de până acum.
Una dintre principalele nemulțumiri pe care Rusia le-a avut față de Ucraina a fost faptul că aceasta a fost îngrijită pentru aderarea la NATO – un risc de securitate națională pe care Moscova l-a considerat complet inacceptabil.

Pe 6 april 2022 Wall Street Journal a dezvăluit cum cancelarul german Olaf Scholz i-a oferit președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, un acord de pace cu doar câteva zile înainte ca Rusia să lanseze „Operațiile Militare Speciale” în Ucraina, pe 24 februarie. Dar Zelenski a refuzat înțelegerea – susținând că Putin nu poate avea încredere să-și respecte promisiunile.

Se pare că Scholz era în proces de intermediere a unui acord și i-a spus lui Zelenski în timpul vizitei sale la Conferința de Securitate de la München din 19 februarie, „că Ucraina ar trebui să renunțe la aspirațiile sale NATO și să declare neutralitatea ca parte a unui acord european mai amplu de securitate între Occident și Rusia”, și că „pactul va fi semnat de domnul Putin și dl Biden, care ar garanta împreună securitatea Ucrainei”.

Incredibil, Zelenski a respins oferta de a face o concesie prin declararea neutralității NATO și, astfel, a evitat un război cu Rusia și a susținut că, „Putin nu putea avea încredere să susțină un astfel de acord și că majoritatea ucrainenilor doreau să adere la NATO”.
Această revelație expune într-adevăr două puncte cheie.
În primul rând, că, în calitate de șef de stat, Zelenski este fie extrem de incompetent, fie complet nesăbuit să-și plaseze inutil țara pe calea războiului cu vecinul său.

În al doilea rând, indică nivelul de control pe care Washingtonul îl are asupra guvernului ukrainian, deoarece este sfătuit la fiecare pas de Departamentul de Stat al SUA și CIA. Nu este un secret faptul că SUA și Marea Britanie au fost învestite de la Kiev pentru a lupta împotriva războiului NATO cu Rusia în numele lor – chiar dacă asta înseamnă plasarea Kievului într-o poziție de dezavantajoasa, în care ar putea ajunge să-și distrugă complet forțele armate, iar Ucraina să piardă și mai mult teritoriu decât a pierdut deja.
Poate că Zelenski ar fi putut dezamorsa tensiunile de acum 6 luni, dezavuând aspirațiile NATO și declarând Ucraina un stat neutru. O astfel de declarație ar fi cu siguranță binevenită de Rusia astăzi, dar având în vedere războiul proxy continuu al Occidentului împotriva Moscovei și campania condusă de SUA și Marea Britanie de a „anula” Rusia din sistemul economic și financiar global, precum și mass-media, cultura și sportul, atunci este sigur să spunem că lucrurile s-au mișcat considerabil de la aceasta fiind doar o problemă NATO.

Toate acestea fac ca Zelenski să fie mai mult o rusine decât o valoar pentru viitorul Ucrainei.

Sursa: https://21stcenturywire.com/2022/04/04/revealed-zelensky-was-offered-a-peace-deal-to-prevent-invasion-but-rejected-it