Au apărut pe site-ul nostru două comentarii la ultimele texte care au numele lui Ceaușescu în titlu. Dacă am înțeles bine, semnatatrul DAN RICHARD ne invită la o discuție serioasă pe tema CEAUȘESCU.

Nu cunosc cuvîntul podacast, dar am dedus din context cam ce ar putea să însemne. Dacă am înțeles greșit, asta e! Dezbaterea se poate porni însă, oricum! n.r. Intervențiile comentatorilor vor fi puse pe prima pagină a site-ului, sub titlul Cât bine și cât rău le-a făcut Ceaușescu românilor?

i.c.

 

 

„as fi vrut ca megalomania sa (a lui Ceaușescu) să se fi manifestat prin construirea a 10K km de autostrada, prin respectul fata de omul de rand, prin impunerea adevarului ca valoare suprema.

 

dragii mei, cel mai mare rau pe care l-a facut comunismul, rau de care suferim si astazi, este distrugerea sentimentului patriotic al romanilor, un sentiment care oricum nu era prea dezvoltat. comunismul a dar lovitura finala acestui sentiment, mai mult, a facut pe omul de rand sa-si urasca propria tara. vreti argumente? oricand sunt dispus sa facem un podcast pe tema asta!”

Dan Richard