CARNEA, NOI SI MEDIUL
Dr. Josef Mercola

Oamenii de știință de la “Institutul pentru Valori și Evaluare a Sănătății” (IHME) de la Universitatea din Washington au publicat o revizuire sistematică a literaturii în revista “Nature Medicine”, în care au găsit dovezi slabe ale oricărei asocieri între carnea roșie neprocesată și mai multe afecțiuni de sănătate, inclusiv accidentul vascular cerebral hemoragic și ischemic.

Timp de zeci de ani, carnea roșie a fost calomniată ca fiind nesănătoasă, că promovează cancerul și înfundă arterele, dar în 2019, o lucrare de la “Universitatea Dalhousie” din Canada a demonstrat că dacă ar exista beneficii pentru sănătate de la consumul mai puțin de carne de vită, acestea sunt minime.
“The New York Times” a scris: „Noile analize sunt printre cele mai mari evaluări de acest fel încercate vreodată și pot influența viitoarele recomandări alimentare.”

Cercetătorii au concluzionat că există dovezi „scăzute până la foarte scăzute” că carnea roșie declanșează probleme de sănătate.
Data publicării a fost 19 noiembrie 2019.
Cu toate acestea, pre-lansarea a declanșat un răspuns înainte de data publicării din partea unor organizații precum “Asociația Americană a Inimii” și “Societatea Americană de Cancer”.

Ele, aceste organizatii stipendiate de kabalah globalistă, s-au declarat împotriva lucrării afirmând că nu numai că contrazice ani de descoperiri, dar datele colectate de la peste 4 milioane de participanți ce ar putea „eroda încrederea publicului în cercetarea științifică”(!).
De asemenea, interesant este faptul că cercetătorii nu au făcut diferența între participanții care au mâncat carne de vită CAFO sau carne de vită crescută ecologic. Preocupările ridicate în jurul studiului includ provocarea pe care producția CAFO o are asupra schimbărilor climatice și a poluării mediului.

Este esențial să rețineți că există mijloace viabile de producere a cărnii de vită și de pasăre folosind agricultura regenerativă și strategiile de creștere a animalelor care nu sunt doar umane, ci și protejează mediul de emisiile de CO2 create de producția CAFO și de produsele din „carne” pe bază de plante.

Un raport de evaluare a amprentei de carbon pentru “pășunile stejarului alb” — o exploatație ecologică de animale hrănite cu iarbă — arată că, atunci când includeți emisiile enterice(ragaitul si flatulenta), emisiile de gunoi de grajd, captarea carbonului din sol, carbonul din vegetație, diverse activități agricole, sacrificare(abator) și transport, totalul emisiilor nete de carbon, in acest tip de producție de carne de vită are un negativ de 3,5 kg de emisii de carbon pe kg de carne proaspătă!

Aceasta înseamnă că un sistem integrat, holistic de agricultură regenerativă este de șase ori mai eficient din punct de vedere al emisiilor de carbon decât CAFO medie. Nu același lucru se poate spune despre soia Modificată Genetic, care este baza pentru produsele din „carne” sintetică pe bază de plante. Datele arată că fermele de soia și porumb MoGe sunt o sursă principală de poluare a apei și a aerului.

Într-un „efort fără precedent”, cercetătorii de la Universitatea din Washington au analizat zeci de ani de cercetare privind carnea roșie neprocesată și au găsit dovezi slabe că aceasta este asociată cu șase probleme comune de sănătate.

Uma Valeti este cofondatorul “Memphis Meats”, care acum este “Upside Foods”. Compania sa se concentrează pe carne cultivată(sintetică), crescută din celule extrase de la un animal; compania nu a produs un singur produs incă, dar este evaluată la 1 miliard de dolari, datorită propagandei kabalistice de presă.

Investitorii în “Upside Foods” includ Bill Gates și unele dintre cele mai mari companii din producția tradițională de carne, care probabil speră să fie parterul industriei care este concepută pentru a le scoate din afaceri.

Deși impulsul actual pentru hrana falsă este incredibil de miop, deoarece necesită cantități mari de electricitate și FOLOSEȘTE SER ANIMAL PENTRU A CREȘTE CELULELE, popularitatea sporită prin media khazară are mai mult sens atunci când considerăm că oferă elitei khazare un control mai mare asupra aprovizionării cu alimente și deci asupra populatiei.
Ei se vor stapanii absoluti ai Lumii.

Source: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/11/30/red-meat-is-not-a-health-risk.aspx?ui=046374c85aa3d08de8645075fe0dc00f922de95f2bd0391f492e7c88bce11caf&sd=20220803&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art2HL&cid=20221130&cid=DM1296582&bid=1657535376

Traducerea: CD