CARNEA, NOI SI MEDIUL Dr. Josef Mercola Oamenii de știință de la “Institutul pentru Valori și Evaluare a Sănătății” (IHME) de la Universitatea din Washington au publicat o revizuire sistematică a literaturii în revista “Nature Medicine”, în care au găsit dovezi slabe ale oricărei asocieri între carnea roșie neprocesată și mai multe afecțiuni de sănătate, inclusiv accidentul vascular cerebral hemoragic și ischemic. Timp de zeci de ani, carnea roșie a fost calomniată ca fiind nesănătoasă, că promovează cancerul și înfundă arterele, dar în 2019, o lucrare de la “Universitatea Dalhousie” din Canada a demonstrat că dacă ar exista beneficii pentru sănătate de la consumul mai puțin de carne de vită, acestea sunt minime. Cercetătorii au concluzionat că există dovezi „scăzute până la foarte scăzute” că carnea roșie declanșează probleme de sănătate. Ele, aceste organizatii stipendiate de kabalah globalistă, s-au declarat împotriva lucrării afirmând că nu numai că contrazice ani de descoperiri, dar datele colectate de la peste 4 milioane de participanți ce ar putea „eroda încrederea publicului în cercetarea științifică”(!). Este esențial să rețineți că există mijloace viabile de producere a cărnii de vită și de pasăre folosind agricultura regenerativă și strategiile de creștere a animalelor care nu sunt doar umane, ci și protejează mediul de emisiile de CO2 create de producția CAFO și de produsele din „carne” pe bază de plante. Un raport de evaluare a amprentei de carbon pentru “pășunile stejarului alb” — o exploatație ecologică de animale hrănite cu iarbă — arată că, atunci când includeți emisiile enterice(ragaitul si flatulenta), emisiile de gunoi de grajd, captarea carbonului din sol, carbonul din vegetație, diverse activități agricole, sacrificare(abator) și transport, totalul emisiilor nete de carbon, in acest tip de producție de carne de vită are un negativ de 3,5 kg de emisii de carbon pe kg de carne proaspătă! Aceasta înseamnă că un sistem integrat, holistic de agricultură regenerativă este de șase ori mai eficient din punct de vedere al emisiilor de carbon decât CAFO medie. Nu același lucru se poate spune despre soia Modificată Genetic, care este baza pentru produsele din „carne” sintetică pe bază de plante. Datele arată că fermele de soia și porumb MoGe sunt o sursă principală de poluare a apei și a aerului. Într-un „efort fără precedent”, cercetătorii de la Universitatea din Washington au analizat zeci de ani de cercetare privind carnea roșie neprocesată și au găsit dovezi slabe că aceasta este asociată cu șase probleme comune de sănătate. Uma Valeti este cofondatorul “Memphis Meats”, care acum este “Upside Foods”. Compania sa se concentrează pe carne cultivată(sintetică), crescută din celule extrase de la un animal; compania nu a produs un singur produs incă, dar este evaluată la 1 miliard de dolari, datorită propagandei kabalistice de presă. Investitorii în “Upside Foods” includ Bill Gates și unele dintre cele mai mari companii din producția tradițională de carne, care probabil speră să fie parterul industriei care este concepută pentru a le scoate din afaceri. Deși impulsul actual pentru hrana falsă este incredibil de miop, deoarece necesită cantități mari de electricitate și FOLOSEȘTE SER ANIMAL PENTRU A CREȘTE CELULELE, popularitatea sporită prin media khazară are mai mult sens atunci când considerăm că oferă elitei khazare un control mai mare asupra aprovizionării cu alimente și deci asupra populatiei. Traducerea: CD |
Afisarea se face pe toata pagina, ilizibil, cand articolele nu convin redactiei.
Nu mă pricep, domnule! Ce prostie este asta, cu „nu convine redacției”?!
Iar ati afisat articolul pe toata pagina si reclamele l-au facut inteligibil in mare parte. E asa de greu sa remediati acest lucru??
Copy/paste pe o pagina Word!
Carnea este un eufemism pentru cadavru. Oamenii maninca cadavre . Asta este adevarul ! Oamenii sunt dependenti de adrenalina din carnea animalului omorit . De asta maninca oamenii carne . Evreii si musulmanii inca chiar tortureaza animalele inainte sa le omoare pentru a secreta cit mai multa adrenalina .Uciderea unui animal kosher dureaza mult si este o procedura demonica . Deci care puteti sa va dilatati capacitatea de constientizare deveniti vegetarieni . N-o sa regretati ! Eu sint vegetarian de aproape 30 de ani si ma simnt excelent . Am incercat odata sa maninc citeva felii de salam si mi s-au pus crampe la stomac . Organismul numai este obisnuit .