caroline gunderode
194 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42

 

Klaus Schwab, eugenistul – vezi Davos, Bilderberg etc – are o mama nascuta Rotschild, e conectat cu ei nu cu Vaticanul,
Kill Gates – alt sociopat, alt eugenist, ca si tac’su – are o mama nascuta Maxwell, din familia nababului Maxwell sinucis in apa de camarazii lui, mare lucrator pentru Mossad, ca si fiica-sa ,Ghislaine Noelle Marion Maxwell, metresa lui Epstein si co-ucigasha de copii torturati in acte sexuale de ea si de Epstein spre a filma si santajea diversi politicieni cu filmele astea livrate Mossadului !
Unde ti-e Vaticanul, ba ?
Tu crezi ca a amutit internetul de tot si nu mai exista decat pedofilul ala imbracat in alb, fotografiat inclusiv cu kippa pe cap, pupand mana – da papa pupa mana – lui Rotschild !
Nu mai te infoia cu aiurelile tale – foarte bine ca te simti evreu – fiecare om are dreptul la afinitatile sale , dar nu incerca sa confisti adevarul gol , vizibil pe tot internetul!
NWO e finantat integral de Kill Gates !
Karl Schwab lucreaza pentru Rotschild – sidin tinerete la facultate, actioneaza prin tot felul de instalatii , prieten mare cu Kiessinger !!!
Puterea e la Black Rock, Vanguard etc, la marea finanta, la Big Pharma si la posesorii internetului si mediilor , toti lucreaza in caracatita unii cu altii si fac ceva pe Vaticanul tau !
Ia-ti Vaticanul si joaca foot ball cu el si nu ne mai matraca toata ziua cu el !
Ai vazut monumentul din Paris al drepturilor omului ? La zece metri de de Turnul Eiffel ? E tot plin doar de semne din Kabballah !
Ti-l prezinta compozitorul si pianistul Stephane Blet (scapat de francmasonerie dupa ce s-a trezit la adevar , crescut in protectia lui Yehudi Menuhin) in video :

Franc-maçonnerie; Stéphane Blet analyse le monument des Droits de l’homme
https://www.youtube.com/watch?v=4frxXFsbhLc

Care Vatican, bre ?
Asta-i dezinformare cu sistem !

Mai slabeste-ne !