neam de neam pt credinta si libertate
0 aprobate

yyana@google.net
188.25.213.138

 

Am fost cenzurat pe activenews pt mesaje contra ecumenismuuil lui Trump si a legaturii de familie cu vrajitorii cabalisti.
Nu il inteleg pe Vctor Roncea ce fel de patriot este si ce a invatat el de la parintele Iustin, nu cred ca parintele era cu republicani contra democratilor, ca nici cu saducheii nu era impotriva fariseilor. Mai bine sa se ia de cei care inainte de 89 erau sovietici internationalisti si dupa 89 democrati internationalisti or republicani sionist. VR sa te hotarasti cine sut dusmanii rusii sau masonii americani sau sau sabatistii satmareni? Cum poti sa cazi in plasa mesianicilor care l-au rastignit pe Hristos? Eu nu am partizanat cu cabala franchista si nu ma intereseaza decat ca fratii ortodocsi sa tina calea Adevarului.
Care sunt duhurile bune care il protejeaza pe Trump- spiritele vrajitorilor cabalisti?
Fiica lui Trump s-a rugat zilele trecute, ca si acum 4 ani, la mormantul rabinului vrajitor sef al cabalistilor hasidici. despre acest vrajitor se spune ca l-a cunoscut pe trump si pe tasu prin intermediul lui bibi netanyahu si i-a profetit ca va fi presedinte.Acest rabi cica era reincarnarea lui mesia de la anul apocaliptic 1666, sabbatai zevi, care l-a randul lui era reincarnarea lui Avraam. hitler era copil pe lânga acest rasist cabalist: „trupurile neevreilor sunt de animale, ale evreiilor sunt divine”, poate d’aia ni se dau noua atatea vaccinuri si medicamente si hrana artificiala, ca sa ne ghemuim de tot in trupurile noastre de animale. asa vorbesc si tiganii de romani, ‘animale, poti sa te faci ce vrei ca sunt pacatosi’. Cu astia se intalnesc ierahii nostri si danseaza pe invocarile lor la vraji si farmece. Astia sunt duhurile din vazduhuri care il sprijina pe trump.
Hristos nu are aliante pe pamant, nici China nici Sua nici alta tara, doar Biserica prigonita si atat. „sa stam drepti, sa stam cu frica”, noi nu avem aliante, aliatii sunt dusmani daca nu fac voia lui Hristos oricat de frumos ar vorbi de religie.

https://alethonews.com/2020/04/06/trump-proclaims-national-day-honoring-racist-rabbi-menachem-schneerson/
https://vosizneias.com/2019/11/01/does-donald-trump-have-jewish-roots/
https://www.jns.org/ivanka-trump-prays-at-lubavicher-rebbes-grave-ahead-of-election/