Capra râioasă și coada sa

 

Mark
52 aprobate

wolfowitz@hotmail.com.au
78.97.129.60

 

 

Israelul este de fapt politistul global, mai exact orice miscare care afecteaza cat de putin interesele Israelului este anihilata prin mijloace care nu se supun nici unei legislatii.In plus, sunt creiate situatii ireale prin care israelul obtine avantaje.Exemple ? cred ca o lume intreaga le stie, iar asta-i face sa invinovateasca pe cei din jur de anti-semitism. Intrebare: credeti ca nu exista ac de cojocul lor? Mereu si-au gasit nasul si din pacate au platit preturi uriase cei de buna credinta.
Cunoasteti situatia reala si actuala din Israel? Va indemn sa va interesati prin prieteni, cunostinte si principalele periodice care au versiuni si in l engleza si chiar in romaneste.Pe scurt ESTE FOAMETE si cersesc donatii de la oricine le iese in cale.Am urmarit de curand pe un canal tv de calatorii un reportaj turistic despre Israel.Bineinteles ca atractia turistica care aduce bani trebuie facuta sa straluceasca de frumos si belsug.Am avut un coleg de serviciu care s-a chinuit inainte de 89 sa emigreze in Israel el fiind absolvent sef de promotie de chimie industriala.Venea anual in tara si ne convoca la cate o intalnire.Ajunsese sa faca numai munci necalificate, locuia intr-o baraca si dupa cativa ani a murit.
Acum 2 ani un prieten cu sotia a facut o excursie in Israel de 2 luni vizitand tot ce era de vizitat.Imi trimitea pe email poze.Un lucru care m-a impresionat au fost peluzele de iarba arse de soare din jurul cladirilor impozante din centrele urbane.Deci nu-si permiteau sa asigure umezeala strict necesara pt o iarba civilizata sau macar s-o inlocuiasca cu una din plastic cum am intalnit la Los Angeles unde acum cativa ani era la moda sa se vopseasca in verde ceea ce era odata peluza de iarba naturala.
Tatal meu obisnuia sa spuna la astfel de ocazii: „capra raioasa are mereu coada sus”.