simona
1 aprobat
suiugansimona3@gmaill.ro
82.78.173.169
Timpitii ,ei vor Ardealul pt bogatiile lui minerale .Au speranta ca cu aurul din pamint isi vor plati datoria externa si vor redeveni imperiul pe care nu l-au condus niciodata ,ca de aia se numea Austro-Ungar si nu invers . Sa-l anunte cineva ca tot ce inseamna mina(chiar daca azi sunt inchise ) ,tot ce inseamna bogatie naturala ,nu mai sunt ale romanilor de 20 de ani ,totul e vindut . Nu se valorifica pt a se juca la bursa : de ex nu mai poti scoate aur din muntii Romaniei pt ca scade bursa ,valabil si pt alte tari . Ce crede el ca SUA ,Franta ;Anglia sunt cu-n picior in groapa ,asa o fi ,dar cine i-a adus acolo n-o sa le dea lor osul sa-l roada . Taticul lui Soros a carui scoala a urmat-o are alte planuri ,faci ca el te iubeste ,Visegrad o sa -si ia o scatoalca peste fata cum se termina pandemia lui peste .Visul unui guvern mondial ne va da peste cap pe toti ,inclusiv pe ei .Desteptii 300 de ani au stat cu miinile in cur in fata imperiului otoman . Asa cum au fost Tarile Romane ,vai mama lor pasalic n-au ajuns .
Norocul nostru al romanilor a fost si este ca traim un perpetum mobile in fabula lui La Fontaine Racul ,broasca si o stiuca . Suna pervers si urit ,dar doar asa am reusit sa raminem uniti din 89 in coace ,au sarit mai multe puteri pe noi si trage cind una ,cind alta ,politicienii nostri de carton tradeaza cind la rusi ,cind la sionisti ,cind la mai stiu eu care putere din UE ,cind la SUA .Vad ca la chinezi le-au tras clapa deocamdata .
Cit de orb sa fi sa crezi ca noua ordine mondiala o sa te lase sa-i iei osul , sa-ti faci tu imperiu ?O sa te lase sa ramai crestin fara sa iubesti pidosnici ,o sa ramai tu singura insula alba ?