Obama nu s-a născut în SUA, deci nu avea voie

 candideze la funcția de președinte!

A mințit, a înșelat o țară și o planetă întreagă!

Publicat de Ion Coja in Textele altora pe 09.02.2014 | nici un comentariu

Fiica lui John Wayne îl acuză pe OBAMA că nu s-a născut în SUA și că, deci, nu avea voie să candideze la funcția de președinte!

 

 

Pentru cei dintre voi care nu știu … cea care semneaza la sfarsitul articolului, avocata care a l-a scris, este fiica lui John Wayne, si ea, absolventa a USC.

…SSN 042-68-4425

Ei bine, se pare ca cineva a verificat cu atenție asta ! Chiar ma intrebam cine va face aceasta cercetare in legatura cu numarul SSN al lui Barack Obama …

Jean Paul Luwig sau Barak Hussein Obama ?
SSN # 042-68-4425
Citiți acest articol, e scurt si foarte interesant! O investigație serioasaă a dezvăluit identitatea omului al cărui Social Security Number ( SSN ) este folosit de către președintele Obama:
Jean Paul Ludwig, care a fost născut în Franța în 1890, a emigrat în Statele Unite, Statele membre în 1924, și i-a fost alocat SSN nr 042-68-4425 (numarul actual SSN al lui Obama) numar inregistrat in timpul sau in jurul – lunii martie 1977.
Dl. Ludwig a trăit cea mai mare parte a vieții sale ca adult în Connecticut. Din acest motiv, SSN lui începe cu cifrele 042, care sunt alocate numai unui numar redus de locuitori ai acestui stat.
Barack H. Obama nu a trăit sau a lucrat în acest stat ! Prin urmare , nu există nici un motiv pentru ca SSN-ul său sa înceapa cu cifrele 042. Absolut nici unul !
Acum vine partea cea mai bună! JP Ludwig si-a petrecut ultimele luni din viața sa în Hawaii, unde a și murit.
Convenabil pentru bunica lui Obama, Madelyn Payne Dunham, care a lucrat part-time în cadrul Biroului de mosteniri de la tribunalul din Honolulu – Hawaii, și prin urmare, a avut acces la SSN-urile persoanelor decedate.
Administrația Securității Sociale nu a fost informata cu privire la moartea lui Ludwig și, pentru că acesta nu a primit nici un fel de beneficii de securitate socială, nu a trebuit sa se opreasca nici o plata, si, în consecinta, nimeni nu si-a pus vreodata vreo intrebare (in legatura cu posesorul acestui numar de SSN). (Adică nimeni nu s-a îngrijit ca acest număr de SSN să fie scos din uz – nota redacției blogului.)
Suspiciunea, desigur, este că Dunham , știind că nepotul ei nu a fost cetatean al SUA, fie pentru că el a fost născut în Kenya, sau pentru ca a devenit un cetățean al Indoneziei la adoptia sa de către Lolo Soetoro, pur și simplu a cautat prin inregistrari, până când a găsit pe cineva care a murit si care nu a primit plati de la Fondul de Securitate Sociala, apoi a selectat pentru Obama numarul SSN al lui Ludwig.
Așteptați numai până când Trump va gasi certificatul de naștere și va sesiza problema emiterii si folosirii de catre Obama a unui SSN furat! Veți vedea capetele stângistilor explodand , deoarece ei nu vor avea nici o modalitate de apărare a lui Obama.
Deși mulți americani nu înțeleg semnificația termenului “naturalizat ”, exista cativa care nu înțeleg că, dacă se utilizeaza SSN-ul altcuiva, aceasta este un indiciu clar de fraudă.
Trimiteti aceasta informatie catre toti cei din listele voastre de email!
Dacă alegătorii din această mare națiune vor reuși sa aduca acest mincinos ,înșelător, trisor, corupt, impostor, in fata justiției, va fi cea mai mare și mai buna știre din ultimele decenii pentru țara noastră și pentru întreaga lume.
Dacă puteti spune doar “ei bine, hmmmm ”
după ce citiți acest articol, veți obține exact ceea ce meritati .
” In God We Trust “.

Aissa Wayne
__________________________________
Biroul de Avocatura AISSA WAYNE  30765 P.C.H. , Suite 203 , Malibu , CA 90265 Tel : (310) 457-9999    Fax : (310) 457-0643

Nota redacției: BULĂ este numele de blog al colegului nostru care a tradus din engleză textul publicat în urmă cu două zile. Îi mulțumim.