Congresul iudeilor este declarat indezirabil in Ungaria – vor iudeii asta si in Transilvania?
Mai mult de o mie de unguri demonstreaza in Budapesta contra unei sesiuni a congresului iudaic mondial
.
Nicaieri in lume nu ar fi posibil azi sa se organizeze demonstratii protestatare de catre o putere parlamentara , in mod deschis , in fata cladirii unde isi tine adunarile iudaismul mondial.
In 2010 Jobbik -ul hortist era doar pe locul trei intre partidele din Ungaria – azi se pare ca au avansat si sunt aproape sigur, in sondaje, pe locul doi, dupa Fidesz-ul lui Orban.
Jobbikul e singurul partid din EU care-si permite sa atace public criminalitatea iudeilor din finante. Krisztina Morvai, reprezentanta Jobbik la EU a declarat in cursul campaniei electorale ca Izraelul incearca sa smulga si sa-si insuseasca Ungaria si industria ei cu ghiarele, platind-o pe baza de de hartie neacoperita: „Presedintele Simon Perez a declarat ca Izraelul vrea sa cumpere Ungaria – am mari rezerve fata de aceasta declaratie. Si toata lumea vede ce suferinta induce Izraelul asupra Palestinei”.(Die Welt, 13.04.2010)
Izraelul se simtea in siguranta cu socialistii de dinaintea Fideszului lui Orban si a Jobbikului, socialisti condusi de apropiati ai Izraelului care credeau ca le va merge sa vanda Ungaria izraelitilor, peste capul maselor dar nu le-a mers caci Fideszul lui Orban n-a mai fost capabil sa se opuna ascendentei Jobbikului care continua si azi. Deja in 2010 Jobbikul tuna si fulgera contra iudeilor, in fata a cca 50.000 de alegatori:
„UNGARIA APARTINE UNGURILOR? INVESTORII IZRAELITI IMPREUNA CU COZILE LOR DE TOPOR LOCALE TOCMAI VOR SA -SI INSUSEASCA UNGARIA CU 10.000.000 DE CETATENI; SCHEKELUL NU MIROASE ASA CA EI CUMPARA UNGARIA. SOCIALISTII DE LA PUTERE VOR FI PLIVITI DE CATRE NOI ADICA SMULSI COMPLET DIN PAMANT SI PE TIGANI II VOM INDEMNA SA EMIGREZE”. DUPA CARE SCANDAU MASELE: „SA PLECE? SA PLECE!”(SPIEGEL.DE. 03.04.2010)
Dupa alegerea lui Viktor Orban ungurii si-au ajustat constitutia in asa fel ca mediile din Ungaria sa nu mai poata asmuti auditoriul contra poporului ungar, asa cum se intampla in Apus (sau in Romania unde inamicul numarul unu al televiziunii dar si al invatamantului universitar si scolar, la capitolul istorie, constituie cultura romaneasca – cu ortodoxia atacata si denigrata continuu, cu istoria romanilor aproape desfiintata din manuale, de la radio si de la TV, cu istoricii nostri si cu clasicii stigmatizati cu toporisca „rasisto-antisemita „…vezi bataia de joc de Eminescu , cu bisericile vechi, monumentele istorice, distruse sau lasate fara fonduri de protectie, adica in paragina si cu arhivele predate de Dusa iudeilor particulari ai institutului particular al minciunilor holocaustului plin de fotografii trucate, care cauta sa inventeze noi acuze holocaustice cu despagubiri/jefuiri, exercitate asupra romanilor, sau de moartea titanicului istoric Gheorghe Buzatu de care nu pomeneste nici-un post tv sau vreun ziar obisnuit, sau radioul, deoarece a studiat toate arhivele despre Antonescu – 150 de tomuri- si, incorporandu-le in zeci de carti scrise, cere rediscutarea circului cu pretentii de proces, inscenat de iudeo-bolsevici, lotului Antonescu si celui mai mare roman care si-a aparat intregirea patriei si eliberarea tinuturilor ocupate pe nedrept de Rusia bolsevica, Maresalul Ion Antonescu, ucis din ordin stalinist, proces care daca ar fi rejudecat, ar impiedica orice culpabilizare si jefuire a Romaniei, pe viitor!!!!!!).
Revenind la comportamentul hortistilor unguri, pe care, spre stupoarea noastra, atatia iudei romani de la varful puterii din romania, ii apara, lasandu-i sa -si faca manevrele necesare unei planificate dezintegrari a Romaniei, astfel adaugand populatia maghiara a Transilvaniei fortelor Jobbikului hortist, dupa aceasta schimbare a constitutiei Ungariei, bancile internationale care tocmai incepusera sa se instaleze pentru a suge sangele populatiei din Ungaria, n-au mai putut lua si investi fondul de pensii in fonduri iudaice ci acestea au ramas in tara , fiind investite in conditii de siguranta in bancile Ungariei.
Toate acestea au dezechilibrat increderea in sine a fortelor secrete iudaice, fapt ptr care pe 5 Mai si- au arborat steagul pe cladirea din Budapesta a WJC(Congresul Iudaic International) drept contrapondere nationalistilor din Ungaria, Congres care, in mod normal, isi tine adunarea anuala in Ierusalim
.Prin aceasta au intentionat sa-l oblige pe Orban sa tina un speech in fata poporului si sa schimbe legea care dadea libertate Jobbikului sa actioneze.
Numai ca Jobbikul nu s-a lasat intimidat si a adunat intre 1000 si 10.000 de demonstranti in fata Congresului iudaic si le-au strigat sa dispara!
Asta n-ar fi fost posibil in nici-o capitala apuseana.
In plus, langa cladirea Parlamentului ungariei, Gabor Vona, conducatorul Jobbikului, le-a strigat iudeilor: ” Cuceritorii izraeliti,acesti investori, sa-si caute alta tara , caci Ungaria nu e scoasa la mezat!”(Die Welt.de 05.05.2013). De asemeni Vona le-a cerut iudeilor sa iasa la rampa si sa-si ceara iertare poporului ungar pentru crimele si atrocitatile comise de dominatia comunista in Ungaria deoarece majoritatea comunistilor erau iudei. Vona a strigat catre demonstranti: „Sa ne aducem aminte si sa pomenim victimele zionismului si bolshevismului!” Si asta intr-o tara de asemeni pusa sub acuzele asa zisului Holocaust.
Orban a interzis protestul antiiudaic dar un ordin de justitie a suprimat aceasta interdictie, suprimare care nu se stie exact sa-i fi neaparat displacut lui Orban…
Demonstratiile s-au repetat iar demonstrantii au cerut conducerii sa suprime organele de stat cu dubla cetatenie, izraelito-ungureasca si au cerut iudeilor din nou sa-si ceara iertare pentru crimele asupra ungurilor intreprinse de Bela Kun si Matyas Rakozi
– comunicatul si demonstratia au durat doua ore.
Presedintele WJC, Ronald Lauder a remarcat prin ziare ca hula antisemita si antizingara s-a amplificat nu numai in toata Europa dar si in guvernul lui Orban si ca nu s-ar fi asteptat la asa o intensitate. Insa cei ce au sperat noi legi „antidiscriminatorii” din partea lui Orban, intru apararea iudeilor, s-au inselat, si s-au trezit loviti de Orban direct in plex cd acesta a relativizat discriminarea contra iudeilor spunand ca „ In intreaga Europa s-au intensificat miscarile antisemite si de extrema dreapta, de aceea Europa ar trebui sa se intrebe ce agresit – in Ungaria s-a si gasit raspunsul: o puternica identitate nationala si crestina , asa cum o propune conducerea lui, este cea mai buna premiza pentru recunoastere si respect reciproc”.
„Prelegerea lui Orban in fata Congresului iudaic a fost o comedie!” au remarcat iudeii, in cap cu filozoful lor religios , Gyorgy Gabor.(Spiegel.de 06.05.2013)
Tot Congresul iudaic ii ceruse lui Merkel sa se prezinte la Budapesta pentru a face temenele europene in fata Congresului iudaic, ceva ce ea a refuzat: si-a trimis in schimb reprezentantul homo, broscoiul Westerwelle , care a oracait in fata maherilor Congresului iudaic , tot ce au vrut ei sa li se spuna – numai ca Congresul n-a fost multumit.
Extras (si comentat) de Carolina din National Jurnal, articol scris esentialmente de colectivul de redactie al acestuia, publicat pe 12/05/2013
Acest jurnal este scos sub egida lui Dr. Jurae Frank Kretzschmar,supranumit si dottore Frank
Daca bagati in google : globalfire si kampf, capatati jurnalul – are si o sectie in engleza, care nu mai este reimprospatata din lipsa de fonduri , dar care mentine o arhiva extraordinar de interesanta.
Publicatia foloseste cel mai adesea citate din productii „frecventabile” – tocmai aici sta paradoxului realizarii ei, printre alte merite.
Carolina