Subject: Fw: FOARTE  INTERESANT DE CITIT !
Chiar asta discutam cu nevasta-mea ieri. Daca in loc sa facem cumparaturi de la Super KK, sa cumparam minimum necesar de la micii comercianti!
Stiu si ca micii comercianti se aprovizioneaza tot de la SuperKK, dar merita incercat!

Boicot – #UltimaȘansă!

 

Suntem mințiți, terorizați, umiliți, discriminați și dezbinați. Noi toți cei 70%, noi cei mulți!

Discutăm și argumentăm de parcă ar trebui să ne mai convingem noi pe noi de evidență.

 

Ne cerșim drepturile noastre legitime și legale, deși știm că nu vom fi ascultați: lor nu le pasa nici de noi și nici de drepturile și libertățile noastre constituționale.

Lor nu le pasă de Constituție… lor le pasă doar de putere… și de bani!

 

Ce e de făcut?

 

Simplu: Hai sa ii lovim unde ii doare:

LA BANI! Așa vor pierde și puterea!

 

De aceea vă propun ca de azi:

 

1. Pentru 5 zile vom cumpăra minimul necesar. MINIMUL! Vom rezista și vom face și economii, atât de necesare in lunile cumplite care vor veni.

 

2. Când cumpărăm, cumpărăm doar de la magazine mici, nu de la rețelele multinaționale, nu de la malluri!

 

3. Banii ii vom economisi. Cash! Nu ținându-i in băncile deținute de capitalurile străine. Vom avea nevoie de economii, de cash!

 

4. Nu cumpărăm mâncare de la cei din Horeca ce susțin #CertificatulVerde, ii boicotam pe cei care ne umilesc și ne discriminează abuziv, pe noi cei care eram până mai ieri clienții lor, susținătorii afacerilor lor!

 

5. Nu comandăm mâncare de la restaurantele care ne discriminează!

 

6. Nu plătim facturile pentru utilități pana la 1 Noiembrie 2021: nu ne pot întrerupe furnizarea utilităților pana la acea dată!

 

7. In fiecare zi, la ora 18.00 închidem complet lumina pentru cel puțin 45 minute in casele noastre, de la tabloul electric! In felul acesta sistemul National de distribuire a electricității va fi supus unui stres enorm, iar ei vor fi forțați sa ne asculte. Și sa scadă prețurile la utilități.

 

8. Ieșim masiv la proteste, in toate orașele, in piețele centrale!

 

9. Nu vom accepta sa fim dezbinați! Nu ne vom certa cu aproapele nostru pe motiv de vaccinare sau nevaccinare! Evitam conflictele personale: Singurul nostru dușman este statul dictatorial!

 

10. Susținem și semnăm #LegeaSuveranității. In curând va fi publicată in Monitorul Oficial și campania de strângere de semnături va începe.

 

Care este scopul protestului nostru?

 

Limitarea cumpărăturilor va reduce volumul TVA-ului încasat de stat, cel mai important venit bugetar al statului!

E o forma legală de #GrevăFiscală, o forma fără riscuri, dar care va pune presiune pe stat. Ii vom lovi acolo unde ii doare cel mai tare: la bani!

Cumpărăturile de la micile magazine vor da o gura de aer micilor comercianți români și vor lovi in multinaționale!

Banii economisiți ținuți cash vor pune o presiune și pe sistemul bancar, cel care se comporta ca un clan de cămătari legali. Va veni vremea când ne vom retrage și economiile din bănci…

Nu vom cumpara și nici comanda de la restaurantele care susțin măsurile discriminatorii: așa vor fi forțați sa respingă măsurile de apartheid medical.

Neplata facturilor in următoarele 2 luni va forța furnizorii sa caute soluții pentru scăderea costului la energia Electrica, termică și la gaze.

Închiderea totală a curentului va pune presiune pe sistemul energetic National, ceea ce va forța autoritățile sa își plece urechea la vocea poporului.

Ieșim la proteste! La fel ca Italienii, francezii, australienii, spaniolii, elvețieni, americanii… la fel ca toți cei oprimați din aceasta lume!

 

Neacceptarea discuțiilor in contradictoriu cu ceilalți concetățeni care au alte convingeri va evita apariția conflictelor intre vaccinați și nevaccinați, așa cum a-a întâmplat in Paris sau Salonic.

 
Susținem și semnam Legea Suveranitatii, singurul mod legal de a aduce dreptatea, demnitatea și prosperitatea in România.

 

Așa cum va spuneam ieri, Suntem in stare de #LegitimăApărare in fața unui regim fascistoid!

“Certificatul Verde”, și implicit vaccinarea obligatorie, sunt limitele peste care NU mai putem lăsa sa fie trecute de acest guvern trădător și antinațional!!

Trebuie sa ne apărăm in fața statului dictatorial și a multinaționalelor care ne sufocă!

Prin orice mijloace!

 

Avem cu toții un SINGUR DUȘMAN:

STATUL FASCISTOID și DICTATORIAL AL REGIMULUI IOHANNIS!