Sorin
720 aprobate

george-turle@t-online.de
93.229.30.21
Apropo de „bunavointa muscaleasca” din Ucraina. care va sa zica:
– Javrov : „Rusia nu a atacat Ucraina”
– daca tot nu-i atac, ci „operatiune militara speciala”, ei se bat cu nazistii aia rai, care isi omoara propriul popor si care se ascund in spatele lor. Cu Azov se bat ei, atat. Adica un regiment tine mareata armata rosie de 3 saptamani pe loc.
-dar pe civili ii menajeaza cat pot, ii elibereaza si ii salveaza

Si totusi, din 3 milioane de refugiati ucrainieni, doar 100 de mii s-au indreptat spre est ( filorusii sau cei cu rude in apropiere), in timp ce restul n-au luat-o inspre tara eliberatorilor si salvatorilor lor, ci in partea opusa, spre vest. Pentru ca ii iubesc pe rusi si i-au asteptat sa ii salveze.

Eh, la spumele putiniste si javroviste cum ca sanctiunile sunt un soi de ruda cu declaratia de razboi, ar trebui sa stie ca nu exista sanctiuni, ci operatiuni speciale economico-financiare pentru ajutoarel Rusiei, menite sa optimizeze consumul populatiei, sa le cultive abilitatile de supravietuire si sa stimuleze autosuficienta tarii. Produc mult grau, deci il vor transforma in moneda de schimb, cand rubla va mai valora cat suprafata ei in hartie igienica. Ajunsera la un PIB cat al Spaniei, acum or sa ajunga Corea de Nord.