caroline gunderode
40 aprobate
google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
81.247.234.205

Bill Gates: Robert F. Kennedy Jr. solicită o anchetă
De Peter König

De mai bine de douăzeci de ani Bill Gates și Fundația sa, Bill and Melinda Gates Foundation (BMGF) au vaccinat în primul rând copiii de milioane de persoane din zone îndepărtate ale țărilor sărace, în mare parte din Africa și Asia. Cea mai mare parte a programului lor de vaccinare a avut rezultate dezastruoase, provocând însăși boala ( poliomielita, de exemplu în India) și sterilizând femeile tinere ( Kenya, cu vaccinuri tetanice modificate ). Mulți dintre copii au murit. Multe dintre programe au fost derulate cu sprijinul OMS și – da – Agenția ONU responsabilă pentru Protecția Copiilor, UNICEF.

Majoritatea acestor campanii de vaccinare au fost implementate fără consimțământul informat al copiilor, părinților, tutorilor sau profesorilor și nici cu consimțământul informat sau cu consimțământul fals al autorităților guvernamentale respective. După aceea, The Gates Foundation a fost trimisă în judecată de guverne din întreaga lume, Kenya, India, Filipine – și multe altele.

Bill Gates are o imagine ciudată despre sine. Se vede pe sine ca Mesia care salvează lumea prin vaccinare – și prin reducerea populației.

In jurul timpului, când 2010 Rockefeller Repor T a fost emis, cu ei chiar mai infama „Lock Pas“ Scenariul , exact scenariul care trăim la început chiar acum, Bill Gates a vorbit la un spectacol TED în California, „Inovatoare la Zero ”despre utilizarea energiei.

El a folosit această prezentare TED pentru a promova programele sale de vaccinare, spunând literalmente: „Dacă facem un loc de muncă adevărat bun pentru vaccinarea copiilor, putem reduce populația lumii cu 10% la 15%”.

Acest lucru sună foarte mult ca eugenică.

Robert F Kennedy Jr , un avid apărător al Drepturilor Copilului și activist anti-vaccinare, a lansat o petiție trimisă la Casa Albă, solicitând „Investigații în cadrul Fundației„ Bill and Melinda Gates ”pentru probleme medicale și crime împotriva umanității ”

Petiția prevede:

„ Pe primul plan este Bill Gates, care și-a declarat public interesul pentru„ reducerea creșterii populației ”cu 10-15%, prin vaccinare. Gates, UNICEF și OMS au fost deja acuzați în mod credibil de sterilizarea intenționată a copiilor din Kenya prin utilizarea unui antigen HCG ascuns în vaccinurile împotriva tetanosului ”.

Robert. F. Kennedy expune agenda de vaccinare a lui Bill Gates

Acum, domnul Gates și aliații săi, inclusiv Big-Pharma, OMS, UNICEF, dr. Anthony Fauci, directorul NIAID / NIH, un aliat strâns al domnului Gates – și, desigur, Agenda ID2020, propun să (se) forțeze vaccinarea 7 miliarde de oameni de pe tot globul, cu concoacția lor a unui (până acum) vaccin coronavirus netestat. Aceasta este o bonă de mai multe miliarde de dolari pentru Big Pharma și pentru toți cei care susțin vaccinul. Nimeni nu va ști cu adevărat ce va conține cocktailul vaccinului. Ei intenționează să înceapă cu Sudul Global (Țările în curs de dezvoltare) și apoi să mute treptat N ortica (țările dezvoltate).

Înțeleg, nu este nevoie de un vaccin care să vindece virusul corona . Există multe remedii:

Profesorul francez Didier Raoult , care este unul dintre primii 5 oameni de știință din lume privind bolile transmisibile, a sugerat utilizarea hidroxiclorochinelor (cloroquina sau plaquenil), un medicament binecunoscut, simplu și ieftin, folosit și pentru combaterea malariei, și asta a demonstrat eficacitatea cu coronavirusuri anterioare, cum ar fi SARS. Până la jumătatea lunii februarie 2020, studiile clinice din institutul său și din China au confirmat deja că medicamentul ar putea reduce încărcarea virală și aduce îmbunătățiri spectaculoase. Oamenii de știință chinezi au publicat primele studii pe peste 100 de pacienți și au anunțat că Comisia Națională Chineză de Sănătate va recomanda clorochina în noile lor orientări pentru tratarea Covid-19.

Fii conștient, treaz, alert și avertizat.

surse:

https://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf

https://petitions.whitehouse.gov/petition/we-call-investigations-bill-melinda-gates-foundation-medical-malpractice-crimes-against-humanity

https://www.youtube.com/watch?time_continue=65&v=hYRtRFP4SZI&feature=emb_logo

+++

Mulțumim autorului pentru dreptul de publicare.

+++

Sursa imaginii: Billion Photos / shutterstock

+++

KenFM se străduiește pentru o gamă largă de opinii. Articolele de opinie și contribuțiile invitați nu trebuie să reflecte opiniile redacției.

+++

KenFM este disponibil acum și ca aplicație gratuită pentru dispozitivele Android și iOS! Prin intermediul paginii noastre de pornire puteți vizita magazinele Apple și Google. Iată linkul: https://kenfm.de/kenfm-app/

+++

Sprijină-ne cu un abonament: https://www.patreon.com/KenFMde

+++

Îți place programul nostru? Informații despre posibilitățile de asistență suplimentare aici: https://kenfm.de/support/kenfm-unterstuetzen/

D