🔴În ziua în care cea mai mare putere a lumii își lua „rămas bun ” de la unul dintre cei mai „buni ” fii ai săi , în acea zi America a arătat că a cam ajuns la finalul jocului .
🔴Sicriu de aur , sute de mii de americani în lacrimi , mii de idioți căzuți în genunchi , cerându – și iertare de la populația de culoare , pupându -le pantofii, toată această mascaradă grotescă a devenit simbolul marii Americi 😳
🔴Imaginea cu primarul Mineapolisului , agățat de sicriu , ca să nu se prăbușească de durere , vărsând lacrimi de crocodil , este cireașa de pe tort . Așa ceva ????
🔴Soția eroului național , cea care nu își mai văzuse soțul de 6 ani , după ce o părăsise lăsând -o singură cu o fiică de trei luni, țipă de când a murit eroul , că a rămas fără pâine , deși timp de 6 ani nu a primit nici fârâmitură de pâine de la soțul care o lăsase cu ochii în soare . Și uite cum americanii , rușinați si complexați de sindromul „omului alb „s -au mobilizat și au făcut donații de 20 000 000 de dolari pentru sărmana văduvă a eroului național . Ce , nu este tare ???😂
🔴Și mai este :
Universitatea Massachusetts a înființat o bursă George Floyd 😳. Nimic nu este prea mult pentru eroul de culoare , nu ?
🔴Urmează premiul Nobel pentru pace , acordat post mortem . Ce tare ar fi , nu credeți ?
🔴Marele Floyd , marele erou , arestat pentru jaf armat , trafic și consum de droguri ( ultimul act de eroism fiind când a pus cuțitul la burta unei femei însărcinate , cerandu -i bani ), iar după ce și -a turnat complicii a primit o pedeapsă redusă .
Un adevărat erou pentru care America stă în genunchi …😒🎉
Și în numele lui , jafurile , violențele cresc în orașe ca New York , Los Angeles : unele surse spun că 89 de polițiști ar fi fost omorâți , o fată de 17 ar fi fost violată , sute de polițiști în mașinile de poliție incendiați, străzi în flăcări , magazine distruse , parcuri … până și lebede omorâte , sărăcele victime colaterale ale unui război al oamenilor .
Jon Biden , candidatul democrat la Președinția marii puteri mondiale , USA , cu o formă gravă de demență senilă a căzut și el în genunchi în fața coșciugului aurit , cerându – și ,în lacrimi , iertare de la eroul de culoare .
SUPERB ! Mai este ceva de comentat ? Nu .
Aaaaa , ba da :
Pe aripile vântului , interzis . Minunat ! Ce poate fi mai minunat decât minunata viață , cu minunatele ei surprize pe care le trăim în aceste minunate vremuri ???