Biden folosind religia creștină ca „acoperire pentru politici extreme”: Pro-Life Activist Rose

18 februarie 2021 Actualizat: 19 februarie 2021
mai mare mai mic

Lila Rose, fondatoarea și președintele organizației pro-viață Live Action, spune că americanii trebuie să fie conștienți de înșelăciunea gravă a administrației Biden cu privire la avort.

„Majoritatea americanilor nu sunt conștienți de extremismul pro-avort al administrației”, a spus Rose într-un interviu acordat NTD News pe 17 februarie. „Și când vor conștientiza, sunt profund îngrijorați”.

Rose a spus că ea și organizația ei sunt extrem de îngrijorate de agenda administrației Biden, care este „chiar mai pro-avort decât atunci când a fost vicepreședinte sub președintele Barack Obama”.

Ea spune că Biden și-a denunțat sprijinul din trecut față de amendamentul Hyde, legislație care a intrat în vigoare în 1980 pentru a interzice utilizarea fondurilor federale pentru a face avorturi, cu excepții pentru situațiile de salvare a vieții sau sarcina rezultată din viol sau incest. Noua administrație a anulat și așa-numita politică din Mexico City, care a interzis fondurile contribuabililor americani grupurilor care oferă avorturi sau consiliere în materie de avort.

În timp ce Biden mărturisește a fi un „catolic devotat”, o religie care poartă mesaje clare și repetate care protejează sfințenia vieții, Rose spune că crede că folosește religia ca acoperire pentru agenda sa radicală de avort.

„Președintele folosește religia creștină ca acoperire pentru politicile sale extreme și promovarea avortului. Și acesta este pur și simplu cel mai grav tip de minciună. Este cel mai grav tip de violență, este ceea ce trebuie expus ”.

Ea a spus că mass-media are un dublu standard clar, deoarece alte persoane care sunt catolice nu sunt tratate în mod egal.

„Pentru a vedea dublul standard și mass-media în care credința lui Joe Biden este lăudată și susținută ca exemplu, în același timp, susține uciderea legalizată și chiar uciderea finanțată de contribuabili a ființelor umane, a copiilor”, a spus Rose. „În același timp, alți catolici precum [judecătorul Curții Supreme] Amy Coney Barrett este excoriată pentru credința ei, este atacată, chiar și pentru credința ei și numită„ servitoare ”, că ne va retrage decenii sau secole pentru că al credinciosului ei martor catolic ”.

În plus, ea a spus că nu doar libertățile civile ale copiilor născuți sunt în pericol, ci și avocații pro-viață.

„De exemplu, propriul său președinte, Kamala Harris, a fost pe calea de război împotriva pro-lifers de când a fost procuror general al California. Ea a fost cea care și-a trimis agenții de stat să facă raid în apartamentul unui jurnalist sub acoperire pro-viață, prietenul meu David Daleiden ”, a spus Rose.

„De asemenea, el la numit recent pe fostul procuror general al Californiei, Xavier Becerra, într-o poziție înaltă în administrația sa. Acesta a fost același procuror general care a continuat și a depus acuzații penale împotriva a doi activiști pro-viață din California, precum și obligarea centrelor de sarcină să posteze reclame de avort în clinicile lor din California. ”

Rose îi încurajează pe conservatori să vorbească, adăugând că au un rol important de jucat și ar trebui să se concentreze pe termen lung.

„Nu ești singur. Există atât de mulți oameni care sunt de fapt de acord cu dvs., dar poate că nu și-au găsit curajul să vorbească încă pentru că trebuie să vadă pe altcineva în picioare. Așadar, nu credeți că sunteți singuri, să știți că sunt mulți care vă sunt alături. În al doilea rând, aș încuraja pe toată lumea că schimbarea începe cu noi. ”