CD
640 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

La Conferinta G7 Joe Biden a anuntat ca SUA , in stilul sau tipic Talmudic si Kabalistic va derula un program menit sa distruga Initiativa Drumul si Centura a Chinei, in conformitate cu principiul”sa moara capra vecinului”, sau mai bine zis sa omoram capra vecinului. Se va cheltui o treime din bugetul total al cheltuielilor totale ale tarilor din G7. Impotenta si incapabilitatea sistemului occidental a ajuns in punctual unde nu mai poate concura normal si recurge la ELIMINARE.
Un semn criminal disperat ce arata clar ca zilele acestui sistem sunt numarate.
CD

INVESTIȚII DE 200 MILIARDE DE USD PENTRU A CONTRA PROGRAMUL CENTRAL ȘI DRUMULUI DIN CHINA
– anunță Joe Biden
Ian DeMartino

La Conferința G7 de duminică, președintele Joe Biden a anunțat relansarea unei inițiative globale de infrastructură menită să contracareze influența globală în creștere a Chinei.
Biden s-a angajat să cheltuiască 200 de miliarde de dolari în următorii cinci ani pentru program, o treime din cele 600 de miliarde de dolari planificate să fie cheltuite de țările G7 în ansamblu.

Inițiativa se numește Parteneriatul pentru infrastructură și investiții globale este o rebranding a inițiativei Build Back Better World a lui Biden, anunțată la summitul G-7 de anul trecut, denumită după agenda internă eșuată a lui Biden Build Back Better.
Programul va fi finanțat printr-o combinație de finanțare guvernamentală, granturi și investiții private.

Deși Biden nu a menționat numele Chinei în timpul declarațiilor sale, programul este în mare măsură văzut ca o contracarare a inițiativei Belt and Road a Chinei, care a fost lansată în 2013. China a investit 59,5 miliarde de dolari în inițiativa Belt and Road în 2021, cu obiectivul declarat de „ construirea unei piețe mari unificate” prin construirea infrastructurii în țările în curs de dezvoltare. Deși inițial s-a concentrat pe țările din apropierea istoricului Drum al Mătăsii și alte țări din Asia de Sud și Asia de Sud-Est, de atunci s-a extins la nivel global, incluzând proiecte în Africa și America de Sud.

Criticii spun că inițiativa Belt and Road este concepută pentru a crește influența chineză la nivel global, iar unii și-au exprimat îngrijorarea cu privire la distrugerea mediului și presupusele abuzuri ale lucrătorilor. Susținătorii susțin că a redus fricțiile asupra comerțului global și are potențialul de a crește PIB-ul global.
Biden a afirmat că programul lui va încuraja țările să facă parteneriate cu democrațiile, dar că investițiile nu sunt alocații globale.

„Vreau să fiu clar: acesta nu este ajutor sau caritate”, a explicat Biden. „Este o investiție care va aduce profit pentru toată lumea, inclusiv pentru poporul american și pentru oamenii din toate națiunile noastre. Va stimula toate economiile noastre și este o șansă pentru noi de a împărtăși viziunea noastră pozitivă pentru viitor și de a permite comunităților din întreaga lume să se vadă și să vadă singure beneficiile concrete ale parteneriatului cu democrațiile.”

Sursa: https://www.newsweek.com/every-leader-attending-g7-summit-2022-1718390

Traducerea: CD