Bestiile! Sub protecția Drepturilor omului…

2015-09-03T18:00:52+03:003 septembrie 2015|Textele altora|

Text recomandat de dl POETRY

.

Tot mai multe violuri săvârșite

de imigranții islamiști în Europa.

Poliția se teme să intervină

Marea-Britanie-musulmani-pasnici-0

Tot mai multe violuri săvârșite de imigranții musulmani în Europa în ultimii ani. In Norvegia, Suedia si alte tari capitaliste dezvoltate, exista o criminalitate rasiala distincta in crestere, ignorata de “politia diversitatii”: barbati islamici violeaza femeile din motive etnice. Stim acest lucru pentru ca violatorii si-au facut publice motivatiile lor sectare.

Cand mai multe adolescente australiene au fost supuse ore intregi perversiunilor sexuale intr-un val de violuri in grup, care s-au intamplat la Sydney in perioada 1998-2002, faptasii acestor atacuri s-au justificat in termeni etnici. Tinerelor victime li s-a spus ca sunt “prostituate” si “scroafe australience” in timp ce erau trantite jos si abuzate.

La Tribunalul Suprem din provincia New South Wales, in decembrie 2005, un turist pakistanez violator a declarat ca victimele sale n-au dreptul sa spuna nu, pentru ca acestea “nu purtau batic”.

Nu cu mult timp in urma, anul acesta, australienii au fost socati cand seicul libanez Faiz Mohammed, in timpul unei conferinte tinute la Sydney, a explicat asistentei ca victimele violate nu trebuie sa-i invinovateasca pe faptasi, ci pe ele insele. Femeile care poarta imbracaminte sumara invita barbatii sa le violeze, a mai spus el.

Cateva luni mai tarziu, la Copenhaga, invatatul si muftiul islamic Shahid Mehdi a starnit rumoare – ca si omologul sau din Australia, – cand a declarat ca femeile care nu poarta batic “cer sa fie violate”.

Si cu o sincronicitate obsedanta, in 2004 ziarul londonez Telegraph relata cum, aflat temporar în Marea Britanie, seicul egiptean Yusaf al-Qaradawi pretindea ca femeile victime trebuiau pedepsite daca erau imbracate indecent atunci cand au fost violate. “Pentru a fi absolvita de vina, o femeie violata trebuie sa se fi purtat cuviincios”, a adaugat el.

In Norvegia si Suedia, ziaristul Fjordman avertizeaza asupra unei epidemii de violuri. Inspectorul de politie Gunnar Larsen a declarat ca sunt tendinte clare, fara echivoc, de crestere constanta a cazurilor de viol si legate de etnicitate. Doua treimi dintre violatorii din Oslo sunt imigranti cu fond cultural ne-occidental si 80% din victime sunt femei norvegiene.

În Suedia, conform declaratiei translatoarei pentru Jihad Watch, Ali Dashti, “violuri in grup, in care de obicei sunt implicati imigranti musulmani si fete suedeze, au devenit o banalitate. Acum cateva saptamani, cinci kurzi au violat cu salbaticie o fata suedeza de 13 ani.”

În Franta, activista pentru drepturile femeilor Samira Bellil (foto sus), dupa ani de violuri in grup repetate intr-unul cartierele de locuinte asigurate din bani publici, pentru musulmani, a rupt tacerea si a scris o carte, Dan l’enfer de tournantes (In iadul turnantelor – turnanta = a trece de la o persoana la alta, termen argotic care desemneaza violurile in grup, n. AM), care a socat Franta. Descriind violenta bandelor in suburbii, ea explica ziarului Time ca “orice fata din comunitate care fumeaza, foloseste fard sau poarta imbracaminte atractiva este o curva.”

islamul-va-domina-lumea-300x200

Din pacate, femeile occidentale nu sunt singurele victime in aceasta epidemie. In Indonezia, in 1998, grupuri implicate in respectarea drepturilor omului au intervievat si strans marturii de la peste 100 de femei chineze care au fost violate in grup in timpul tulburarilor care au precedat caderea presedintelui Suharto. Multora din ele li s-a spus: “Trebuie sa fii violata pentru ca esti chinezoaica si nu musulmana.”

Christian Solidarity Worldwide raporta ca in aprilie 2005, o fata pakistaneza de 9 ani a fost violata, batuta cu o crosa de cricket, agata de tavan cu capul in jos, cu mainile legate, si i s-a turnat in gura boia de ardei. Vecinii ei musulmani i-au spus ca se razbunau pentru bombardarea copiilor irakieni de catre americani, si ca ei faceau asta pentru ca ea era o ″necredincioasa si o crestina.″

In Franta, in suburbii, unde violul in grup este cunoscut sub numele de tournante , victimele stiu ca politia nu le va proteja. Daca vor face plangere, spune Samir Bellil, ele si familiile lor vor fi in pericol.

Si totusi, femeile musulmane din ghetto-urile franceze au inceput sa riposteze impotriva bandelor de violatoari si a lipsei de reactie a politiei. Ele au demarat o miscare numita “Nu suntem nici curve si nici supuse” (Ni Putes Ni Soumises) luptand impotriva violentei intrinseci care bantuie in comunitatile lor si impotriva culturii care promoveaza violenta.

In cele mai multe procese franceze, violatorii musulmani declara ca ei nu cred ca au comis o crima. Si, intr-o paralela inspaimantatoare cu bandele din Australia, ei pretind ca victima este de condamnat si o acuza ca este “o prostituata” sau “o curva.”

Conform ziarului The Guardian, in timpul recentelor tulburari din Franta, un print saudit cu actiuni la News Corporation se lauda la o conferinta in Dubai ca i-a telefonat lui Rupert Murdoch si s-a plans de Fox News ca descrie tulburarile ca “revolte musulmane”. Intr-o jumatate de ora, spunea el, Fox a schimbat termenul cu cel de “tulburari civile.”

Traducatoarea suedeza Ali Dashti declara ca in Suedia, cand trei barbati au violat recent o femeie de 22 ani, i-au spus acesteia un singur cuvant: “curva.” Asemenea evenimente, spune Dashti, se intalnesc saptamana de saptamana in ziarele suedeze. Corectitudinea politica are “mare grija sa nu se mentioneze etnicitatea faptasilor.”

Ziarul suedez de limba engleza The Local relata in iulie 2005 ca Bengt Lindstrom, seful politiei din Malmo, al treilea oras ca marime din Suedia, a fost acuzat de incitare la ura rasiala. El a trimis, la doua dintre oficialitatile orasului, un e-mail de la computerul sau de acasa. Sefului Directiei de Sanatate i-a scris: “ii tratezi ca pe niste paraziti pe toti suedezii in varsta care au muncit din greu pentru ca patria noastra sa progreseze si dai mai degraba taxele pe care eu le platesc unor criminali pe care-i cheama Mohamed din Rosengärd.”

In Malmo, politia a recunoscut, spune Dashti, ca nu mai controleaza orasul. “Efectiv, este controlat de bande violente de imigranti musulmi.” Personalul ambulantelor este atacat frecvent si scuipat si de aceea refuza sa se deplaseze fara escoarta politiei. Politia este prea timorata pentru indrazni sa intre in anumite zone din oras fara intariri.

In iunie 2005, ziarele norvegiene raportau ca Oslo a inregistrat cel mai mare numar de cazuri de viol din precedentele 12 luni. Totusi, explica Fjordman, statisticile oficiale nu contin nici o informatie despre faptul ca “imigrantii erau prezenti coplesitor printre acuzatii in cazurile de viol” si ca mass-media raman suspect de tacute.

Unni Wikan, profesoara de antropologie la Oslo, spune ca femeile norvegiene trebuie sa accepte responsabilitatea faptului ca barbatii musulmani gasesc provocator modul lor de a se imbraca. Si, de vreme ce acesti barbati considera femeile responsabile pentru viol, ele trebuie sa se adapteze societatii multiculturale din jurul lor.

BBC a retras un documentar programat pentru a fi transmis in 2004, dupa ce politia britanica a avertizat ca acesta ar putea determina cresterea tensiunii rasiale. “In aceste circumstante exceptionale… Channel 4, ca un emitator responsabil, a fost de acord cu cererea politiei…” Documentarul urma sa arate cum barbati musulmani au abuzat sexual fete engleze nu mai mari de 11 ani.

Numarul abuzurilor comise de barbati musulmani impotriva femeilor in ultimul deceniu este atat de mare, incat nu poate fi vazut altfel decat ca un comportament cultural implicit. Este sprijinit si promovat deschis de catre liderii religiosi islamici, care acuza victimele si ii exonereaza pe violatori, titrează Sharon Lapkin, FrontPageMagazine.com.

In trei decenii de imigratie in tarile occidentale, islamul a provocat bulversare si confuzie sociala in toate tarile gazda. Nici o alta politica privind imigratia nu s-a lovit de probleme de ne-asimilare si ambiguitate religioasa atat de mari.

Peste tot in lume, musulmanii sunt in conflict cu vecinii lor. Asa cum spunea recent Mark Steyn, se pare ca fiecare conflict care apare a fost generat de cineva cu numele de Mohamed. Asistăm de fapt la un proces religios de ocupare a uropei, violul ritualic fiind o armă eficace de a băga spaima în cetățeni.

NapocaNews

18 Comments

 1. Poetry -> 6 septembrie 2015 la 12:08 am - Raspunde

  Domnule Coja, preluati aceste doua articole, sa le dam ocazia si altor romani sa se faca auziti. Mai ales ca sunt din diaspora si informatia furnizata este direct de la sursa.

  – SCRISOAREA unei romance din GERMANIA despre comportamentul IMIGRANTILOR
  http://bit.ly/1JXf8pT

  – Ce a vazut o romanca in gara din Viena: „IMIGRANTII au haine de firma si telefoane scumpe”
  http://bit.ly/1g2dwPf

 2. Popescu Cristian 5 septembrie 2015 la 7:52 pm - Raspunde

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2013/08/30/siria-sua-dovezi-atac-chimic-atacuri-militare/
  http://m.antena3.ro/externe/franta-si-marea-britanie-intra-in-lupta-impotriva-statului-islamic-311134.html
  „democrati”… ce perfidie! …dupa ce au asistat la urgia instaurata de SI si la distrugerile din Suryia si din Irak, vazand valurile de refugiati, cica ….se intervine in lupta …!
  Se pune intrebarea: Cine va plati costul reconstructiei Suryiei? In mod corect ar trebui sa plateasca sponsorii SI, inzecit ….!

  • Poetry -> 5 septembrie 2015 la 8:20 pm - Raspunde

   Cand mai exact „intra in lupta”? Ei sunt cei care au inceput lupta, impreuna cu „aliatii” dar acum realizeaza ca pierd.
   http://bit.ly/1KSsswo

 3. Diogene 4 septembrie 2015 la 10:48 pm - Raspunde

  Nu este vorba despre dezinformare, așa cum afirmă un coleg mai jos (mare parte din cele descrise sunt reale), este vorba mai degrabă despre propagandă, manipulare mentală în scopul creeri așa-zisei ciocniri a
  civilizațiilor…

  Manipulare pentru că sunt prezentate cititorului, afirmații ale unor marginali și acțiuni ale unor minorități arhaice, ca reflectând adevărata natură a islamului. Cui bono ?

  Asemenea aberații poartă o amprentă inconfundabilă… Aceeași care e responsabilă cu imigrația actuală sub egida fenomenului politic-corect în vogă a
  multiculturalismului. Doar un exemplu :
  https://www.youtube.com/watch?v=VtxLESgJ5nM

  Știați că în tarile de unde provin acești nenorociți ai sorții, se duce o campanie masivă de incitare la exil, în care se promovează o pretinsă Europă, bogată și cu numeroase locuri de muncă în prisosință care ii așteaptă cu brațele deschise ? Dezamăgirea lor va fi direct proporțională cu intrigarea noastră actuală…

  În ce privește islamul, este o religie a păcii (salam = pace) o religie mai mult sau mai puțin respectată, mai mult sau mai puțin înțeleasă, și aici vorbesc despre musulmanii înșiși…

  Iată o ipostază în Siria, unde o femeie foarte în vârstă încearcă să readucă
  rațiunea în mintea unor oropsiți ai sorții (care primesc solde lunar și droguri), explicându-le calea lui Dumnezeu – recitând pasaje din Coran, pentru ca aceștia să înțeleagă natura actelor lor – din păcate bătrânica nu are mare succes…
  https://www.youtube.com/watch?v=rg2rnXGj7bY
  https://www.youtube.com/watch?v=qa_h0Fhtvmc

  Ei bine tocmai aceste scursuri ne sunt prezentate ca reprezentative pentru peste un miliard de musulmani – chiar nu e serios deloc !!!

  • surena 5 septembrie 2015 la 9:23 pm - Raspunde

   Diogene ai sa ne dam putin in spate ca sa avem o imagine de ansamblu. Ce vedem ? U.E de 500 milioane de locuitori din care 75% sunt crestini in timp ce musulmanii nu depasesc 5 %.Cum se poate crede ca cu 2000 de africani pe zi si cu sirienii din Turcia care ne ”inunda”se poate islamiza U.E.? Se vede ca imigratia pe mare a scazut, avem 1 milion de africani si posibil 3 milioane de sirieni. Ignoram ca si in randul africanilor si in randul sirienilor sunt crestini. Poftim, mai adaugam 1 milion din N. Africii . Asta inseamna inca un procent in plus, deci cu 6 % musulmani islamizezi Europa?
   Asta este analiza logico-aritmetica, daca ne raportam la istorie vom vedea ca lucrurile se complica putin. Crestinismul minoritar in Imperiul roman dupa ce a devenit religie de oficiala stat a trebuit sa lupte din greu 150 de ani pana sa scape de paganism in conditiile in care avea toate parghiile puterii.Numai ignorantii pot crede ca musulmanii care nu au nicio parghie si sunt out din serviciile secrete pot islamiza Europa.
   Dar, daca folosind ”isteria musulmana” plus declaratiile iresponsabile ale unor lideri turci plus declaratiile din presa ale ”serviciilor” si plus glasul milioanelor de useri virtuali se ajunge la modificarea Constitutiei Europene , a Tratatelor. Si daca ”la cererea opiniei publice” dispare ”circulatia libera a persoanelor”,dispar ”cateva drepturi minore”, se maresc bugetele unor ”institutii necesare”, ”se creaza premisele unui razboi european al terorismului” si Occidentul poate trimite ”legal” toti esticii acasa, ca tot nu mai au nevoie de ei,acum in conditiile actuale fiind o povara.
   Toate aceste schimbari pe care noi le cerem pentru a opri ”raul inoculat” cu alte ”rele absolut necesare” se vor intoarce impotriva noastra. Diogene dezinformarea este arma de razboi, tot ce s-a intamplat in 1989 in Romania s-a bazat pe dezinformare. Poate ca asta vrea ”Culta Europeana” un nou 1989 dar putin schimbat.
   P.S Diogene asa zisa ciocnire a civilizatiei este bine documentata de Samuel Huntington in cartea sa ”Ciocnirea civilizatiilor si refacerea ordinii mondiale”.Toata lumea se opreste la ciocnirea civilizatiilor…refacerea ordinii mondiale e putin ignorata,uitata dar in esenta vorbim de ”Refacere”
   O sugestie daca-mi permiti- cand ai timp liber…. compara harta din carte cu harta alegerilor prezidentiale din Romania .
   Orice asemanare sa fie pur intamplatoare?

   • Diogene 6 septembrie 2015 la 3:30 pm - Raspunde

    O analiză corectă, ce subliniază relația teză-antiteză care reiese din această situație provocată de adevărații dușmani ai omenirii, și în care într-adevăr, serviciile secrete joacă un rol primordial.

    De acord, procentul final calculat, cel de 6 % este identic cu cel al musulmanilor deja prezenți în Franța, insuficient pentru a provoca pretinsele tulburări socio-religioase cu care propaganda occidentală încearcă și reușește să creeze frică și insecuritate în intelectul multor(din păcate) indivizi având un simț critic atrofiat…

    Spre exemplu, sub semnul așa-zis al laicității a avut loc în Franța, pe timpul președenției Sarkozy, o vastă campanie anti-islam, dusă doar (au zis ei) împotriva islamului radical, în acest caz împotriva acelor femei care poartă voalul integral….. De subliniat că această practică, este un obicei, arhaic ce e drept, însă doar un obicei practicat de o minoritate, fără absolut nicio capacitate de influență…

    Într-un final, statisticile au arat că cifra acestora se ridică la … 400 – însă pe durata a câțiva ani a reprezentat calul de bătaie al mass-mediei și unde, mai mult ca sigur, au fost dirijate sume
    importante de bani.

    Citisem undeva (nu mai rețin unde) că Huntigton ar fi scris „The clash of civilisations” la comanda unuia dintre Rockefeller, acum fiind o piesă importantă a puzzle-ui pe care lăcustele încearcă să-l pună în ordinea lor mondială. Chiar acum am harta despre care vorbești în fata ochilor, îmi pare rău dar nu văd legătura, trebuie să spun că nu sunt la curent cu politica română decât în linii mari, sunt precum o parte din forumiști, expatriat. Poate îmi explici tu rezultatul comparației…

    În final, revenind la subiect, vreau să visez un pic la situația diferită în care omul se documentează și înțelege în final că aceste așa-zis ciocniri civilizaționale au fost planificate, sunt în plină desfășurare și au ca scop, legi liberticide și o societate
    fascistă sub masca protecției cetățeanului de un pericol creat,
    întreținut și mediatizat sugestiv de aceiași protagoniști din
    umbră…

    Sau cum spunea W.Wilson după primul război mondial „…dacă omenirea ar înțelege adevărata conjunctură a războaielor, nimeni nu s-ar mai lupta”

 4. surena 4 septembrie 2015 la 8:48 pm - Raspunde

  Dar despre faptul ca in Romania au loc 6 violuri pe zi, adica un viol la 4 ore, si o crima pe zi , conform datelor Politiei romane nu spunem nimic.Asta este ce se declara, dar violurile care nu se declara de rusine, de frica ori ca victimile sunt doar niste copile. Din cand in cand lumea virtuala romana afla ” consternata” fie de tentativa unei fetite care doreste sa se sinucida din cauza violurilor repetate, fie ca 6 ” barbatei” au fost eliberati dupa ce au violat o eleva.Toate aceste lucruri se intampla in Romania, victimile sunt romane iar calaii nu sunt arabi, africani ci romani.Ba mai mult comunitatea ii apara ” dar ce au facut dom’le ca doar n- au omorat- o!” ori ” arestati bietii baieti pentru o c—a”
  Asta e Romania reala pe care voi nu o vedeti, in schimb vedeti ” Marea conspiratie”,” Marea invazie musulmana”.
  Nu vad in comentarii o trimitere la o carte…. vad doar trimiteri pe net,doar netul a ajuns sa conteze, doar lumea virtuala…si cica voi nu sunteti manipulati, voi sunteti instrumente
  luati informatia si o aruncati pe piata, luati minciuna si credeti ca detineti adevarul.
  Spuneam in ultimul comentariu de faptul ca Romania a ajuns o fictiune de stat iar populatia e total rupta de realitate.Te uiti pe strada si vezi ca tinerii stau unul langa altul dar vorbesc ” virtual”,veti spune ca asta e tehnologia, nu asta e prostia, iar cei care va vor prosti au grija sa va tina cat mai mult legati de lumea virtuala. Cu cat veti sta mai mult aici, cu atat sunteti rupti de lumea reala. Reveniti pe net si va impacientati, injurati, va dati viteji, mari patrioti,in realitate voi sunteti o fictiune de cetateni, existati doar in mediul virtual.Cand e vorba de vot, de demonstratii voi sunteti online si va agitati, va indemnati si iarasi indemnati, in final multumiti de like-uri si racoriti si satisfacuti ca ati injurat Oculta Mondiala plecati linistiti de la serviciu spre casa, daca sunteti acasa la culcare .
  D.Coja in loc sa lupte pentru lumea reala se adanceste in lumea viselor,situl a ajuns sa se lupe de la egal la egal cu efemeride pentru articole de genul Hitler nu a murit ori sa repoduca toate ineptiile dupa napocanews.
  Daca tot nu va place sa cititi macar uitati- va la documentarele despre razboaiele mondiale, nu veti vedea documentar fara drama refugiatilor.
  Daca nici de acest lucru nu aveti chef puteti sa ii intrebati pe cei mai varstnici care isi vor aminti drama refugiatilor din Basarabia.Aveti idee cati palestinieni a salvat Nea Nicu ? Cum au fost eliberati ostaticii nostri? Pentru ca adevaratii teroristi si au amintit ca poporul roman a facut ceva pentru irakieni.
  Va dati crestini ortodocsi dar sunteti niste farisei sunteti insensibili la moartea copiilor sirieni, ati uitat de Iisus care s- a dus in casele neevreilor, a mancat la masa lor, i- a vindecat si v- a dat si cateva pilde.
  Traiti intr- o lume virtuala si nu vedeti suferinta oamenilor, suferinta la care voi ati contribuit prin ignoranta voastra, prin politicienii vostri.
  Am o intrebare : ” Daca se dau 14000 de € pe refugiat(de Oculta Mondiala) de ce ” arabii” nostri nu
  pleaca din tara?

  • Diogene 4 septembrie 2015 la 11:04 pm - Raspunde

   Un bun punct de vedere… Subscriu !

  • dec 5 septembrie 2015 la 6:37 pm - Raspunde

   „Traiti intr- o lume virtuala….”

   Ca si cum cartile – scrise la comanda – nu fac parte TOT din lumea virtuala! Cu ce e mai buna „istoria” scrisa de un fost activist de partid – care NU a fost si nu este istoric; de exemplu Lucian Boia – e mai putin „virtuala” decit texte scrise pe internet de oameni integri? Cu ce?

   Asistam la „punerea in opera” a inceputului celui de-al treilea razboi mondial – SUB OCHII NOSTRI – de catre cei mai perversi „planificatori” ai lumii si iata ca: „sunteti/ suntem insensibili la moartea copiilor sirieni…”! Cind cei in cauza nici nu vor sa auda de primirea de imigranti!; ca doar noi stam cu miinile pe robinetele de petrol din tarile arabe! Halal logica! Ma intreb citi copii va infia „surrena”!: 1,2,3….poate 20?
   A scrie/ comenta pe internet este o datorie cetateneasca! Da! Un activism „virtual”!; pentru a intelege mai bine noi insine ce se intimpla cu adevarat in lume!; in tara si nu in ultimul rind cu noi.
   Poate reusim sa deschidem mintile si altor confrati care s-au auto-regimentat in programele de televiziune ANTI-ROMANESTI (v. cel putin Antena 3) controlate tot de „ei”; ca in USA, Canada peste 90% din televiziuni sunt controlate tot de „ei”!
   Un e-mail trimis la 10 persoane – nu cu gulgute otravite, ci cu fapte reale – va ajunge la 100.000 de persoane numai dupa CINCI (ati citi bine) retransmiteri! 10*10*10*10*10! Desigur cu conditia ca fiecare 10 primitori sa trimita la alti 10 si tot asa…
   Revenind la citit „carti”; „nevirtuale”. Ce-ar fi ca in clasa a XII elevii de liceu sa fie obligati sa citeasca „istoriile” scrise de „academicianul” fara studii, Mihail Roller? Ca sunt carti scrise si neaparat trebuie sa fie adevarate – daca nu cumva chiar cuvintul lui Dumnezeu in ele – dupa cum sugereaza „surrena”? Eu cred ca dumneata – „surrena” – fara sa-ti dai seama, ti-ai bagat in minte „n” flasuri – pe care le-ai luat ca adevaruri – fara sa-ti dai seama! Ai fi putut sa discerni informatia reala fata de cea falsa daca si numai daca ai fi stiut „ADEVARUL ABSOLUT” inainte de a deschide si citi cartea respectiva!
   Asa ca: mai usor cu pianul pe scari! ca daca nu se strica, cel putin se dezacordeaza.
   Good byyyyyyyyyyyye!

   • surena 5 septembrie 2015 la 8:53 pm - Raspunde

    Referitor la Boia ai dreptate, dar nu pe el l-am avut in vedere…
    ”Dec” -Ce este adevarul ? Si Iisus a tacut….
    Este un film celebru a lui Akira Kurosawa in care trei persoane povestesc, fiecare din perspectiva lui, o intamplare.
    Cel mai bine este sa vezi filmul Rashomon, apoi mai reciteste comentariul meu. O sa constati alte nuante…
    P.S Expresia pianul pe scari ii apartine de ani buni in lumea netului lui George Damian, nu e bine sa plagiezi, cred ca poti mai mult.Toate cele bune…

    • dec 6 septembrie 2015 la 11:01 pm - Raspunde

     „-Ce este adevarul ? Si Iisus a tacut….”
     Ne despartim complet aici! Vorba englezului – pe care il plagiez acum – : „ENOUGH IS ENOUGH”! Destul e destul!
     Pilat din Pont AVEA in fata lui ADEVARUL! Isus Cristos le spusese ucenicilor (probabil NU o data!): („plagiat”) „Eu sunt calea, adevarul si viata!” Daca matale crezi ca trebuia sa i-o mai repete si unui guvernator de aiurea a Romei, e dreptul „lu'” matale sa crezi asa.

     „Expresia pianul pe scari ii apartine de ani buni in lumea netului lui George Damian, nu e bine sa plagiezi, cred ca poti mai mult”.
     Mistoul asta „subtire” NU e pentru mine!
     Expresia de mai sus o stiu de la bunica!; nascuta 1898, decedata 1984 (in vinerea mare!). Daca George Damian a fost „inventatorul” expresiei, nu pot sa spun decit ca a fost inspirat!

 5. gabi 4 septembrie 2015 la 8:48 am - Raspunde

  Zau? Si atunci de ce la faptele reprobabile ale tiganilor din Romania, media (franceza, de exmplu) spune explicit ca sunt direct „romani”, iar cand sunt implicati tigani din alte tari, se spune ca sunt „tigani dintr-o tara din Balcani”? Ori e aceeasi cutuma profesionala peste tot, ori jurnalistii straini umbla cu dubla/tripla masura? Sau nu avem si noi un print saudit – ori macar vreun ambasador roman – care sa le telefoneze sa-i traga de urechi?

  • dec 5 septembrie 2015 la 6:41 pm - Raspunde

   Corect 100%! Ei, asta NU se pune! Nu face parte din „political correct”!

 6. Toader 4 septembrie 2015 la 7:41 am - Raspunde

  – Mi se pare necesar si de bun simt introducerea unei legi care sa interzica valul islamic pe teritoriul Romaniei – ca masura directa si severa impotriva constrangerilor religioase rezultate din casatoria dintre o romanca si un islamic.
  = Cat despre violuri si alte ingrediente ale „dreptei credinte islamice” refugiatii ar trebui sa stie ca pe teritoriul Romaniei, daca accepta sa stea aici pentru a se feri de razboi, primind casa, masa si apa – se respecta legile si cutumele romanesti.
  Sunt convins ca in cazul unor asemenea atrocitati se vor gasi cativa romani de nadejde care sa-i invete pe islamici care e cutuma romaneasca pentru „viol”
  Pentru „viol de fecioare” erau castrati inca de pe vremea lui Stefan cel Mare si Sfant – nu vad de ce azi ar fi altfel atunci cand e vorba sa ne aparam femeile.

 7. calimera. 3 septembrie 2015 la 7:41 pm - Raspunde

  asistam la o mare dezinformare si la un scenariu cu scopul ca Europa sa intervina in razboiul din Siria.

 8. radu Stefan 3 septembrie 2015 la 5:37 pm - Raspunde

  Toata lumea stie ca cifrele oficiale despre imigranti sunt false, cu atat mai mult cu cat costurile politiei si ale inchisorilor pentru criminalii imigranti , precum si ale victimelor dintre randurile popoarelor gazde – cu forta- NU SUNT MENTIONATE NICIODATA CI ASCUNSE CU GRIJA CA SI FAPTUL CA TARILE LASA SA INTRE CRIMINALI CU GHIOTURA CACI N-AU PERSONAL CA SA-I TRIEZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Presa britanică dezvăluie noul plan al UE de redistribuire a imigranților: România va prelua 7.000 de refugiaţi (FOTO)

  Un articol de: B1.ro | 03 Sep 2015, 16:16

  http://www.b1.ro/stiri/externe/presa-britanica-dezvaluie-noul-plan-al-ue-de-redistribuire-a-imigrantilor-romania-va-prelua-7-000-de-refugiati-foto-123513.html

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top