Mihai
545 aprobate
mihai@yahoo.com
82.77.237.82
,,Deraiatul,, pentru CRESTINI !

Nederaiatii sa nu ma bage in seama !

„PALARIILE ALBE AU CAȘTIGAT: Statele Unite și Israel vor inceta sa mai existe;
Va începe pacea mondiala !”

Pălăriile albe au câștigat războiul secret pentru planeta Pământ. Suntem acum într-un interregnum.
Cu toate acestea, nu vor fi multe vizibile pentru public până la finalizarea lucrărilor pregătitoare pentru noile instituții și norme mondiale. Anunțurile publice sunt probabil în toamnă.

Cu toate acestea, aici sunt liniile generale ale a ceea ce este pe cale să se întâmple:
United States of America Corporation va declara oficial faliment.
Republica Statele Unite ale Americii de Nord o va înlocui.
Va construi o nouă capitală, posibil în Winnipeg, Manitoba.

Și statul Israel va înceta să mai existe. Va fi înlocuit de statul Iudeea. Iudeii inițiali (numiți în mod înșelător palestinieni) vor conduce noul stat împreună cu imigranții europeni.
Ambele popoare vor avea drepturi egale și garanții de libertate religioasă și personală.

Consiliul de Securitate al Națiunilor Unite va fi înlocuit cu un Consiliu Mondial format din șapte membri. Probabil că va avea sediul în Laos. Membrii vor fi reprezentanți din Africa, America, China și Asia de Est, cu excepția Chinei (dar inclusiv Oceania), Europa (inclusiv Rusia), India și lumea musulmană.
Deciziile privind problemele care afectează întreaga planetă vor fi luate cu majoritate de voturi.
Fiecare regiune va avea un drept de veto aplicabil numai acelei regiuni.
Cu cele două excepții menționate mai sus, statele naționale și corporațiile existente vor continua activitatea ca de obicei.

Procesul de tranziție la noul sistem va începe cu un jubileu. Aceasta va implica o anulare unică a tuturor datoriilor, publice și private. De asemenea, va implica o redistribuire a activelor. Detaliile vor fi elaborate în public cu feedback de la oameni, sectorul privat, guverne și alte părți interesate.

Vor exista, de asemenea, tribunale pentru crime de război, împreună cu un proces de adevăr și reconciliere pentru a se asigura că criminalitatea care a infestat atât de multe guverne și instituții este îndepărtată de la rădăcină.

Părțile funcționale ale Băncii Mondiale, FMI, BRI etc. vor fi preluate de o organizație de planificare a viitorului, nou înființată, cu personal meritocratic.
Fiecare regiune va avea propriile sisteme de planificare viitoare separate.

Complexul militar-industrial occidental va primi o nouă misiune. În loc să fure resurse pentru oligarhi, ei vor proteja viața pământească, inclusiv viața umană. Aceasta înseamnă că vor folosi forța, dacă este necesar, pentru a opri lucruri precum distrugerea pădurilor tropicale și pescuitul excesiv.
De asemenea, vor vâna și distruge organizațiile criminale transnaționale, în special comercianții de sclavi la nivel mondial. Ei vor fi supuși dreptului internațional și vor acționa ca componentă de aplicare a Curții Penale Internaționale. Deciziile menționate mai sus sunt rezultatul unor ani de negocieri între reprezentanții din Est, Vest, Nord și Sud.

O sută de trilioane de dolari în dolari susținuți cu aur vor fi emise pentru a face posibile toate aceste schimbări. De asemenea, de îndată ce sistemele vor fi puse în aplicare, vor fi disponibile mai multe fonduri pentru a începe o campanie masivă de a pune capăt sărăciei, a opri distrugerea mediului și apoi a crește masiv cantitatea și varietatea vieții.

Marea descoperire care a făcut posibil toate acestea a venit săptămâna trecută, când Rusia și Persia au dat armatei americane un ultimatum:…’’

Benjamin Fulford 6 mai 2024