anonim
308 aprobate

inamiculsistemului@gmail.com
86.127.76.9

 

Am trecut prin rasismul unui presedinte evreu pe nume Traian Basescu in acte de rasism care in orice tara normala s-ar fi lasat cu o comisie parlamentara de ancheta a abuzurilor in justitie. Presedintele evreu nazist Traian Basescu a fost salvat de partul evreiesc PSD care in echipa Mazare- David Suli au distrus patrimoniul cultural romanesc din Constanta si au profanat monumentul hidroavionului Getta. Mafia evreiasca reprezentata prin PSD si PDL i-au salvat demnitatea lui Traian Basescu pentru care au calcat in picioare zeci de articole din Constitutia Romaniei in umilire, in batjocura si in ura pana la o forma de nazism evreiesc efectiv pana la crima si suicid. In atacuri pe strada sau cu batausi MMA in firmele lor evreiesti….
Ca roman in fata evreului Traian Basescu nu am avut parte de Inspectia judiciara, de CNCD , de avocatul poporului sau de Colegiul medicilor . Nici macar de un SIIJ…. Tot procesul pentru demnitatea lui Basescu facuta pulbere astazi de CNSAS a fost un act de rasism evreiesc in care formatorii de opinie evrei isi jucau rolul de ,,politist bun, politist rau” pentru evitarea acuzatiilor de rasism . Traian Basescu e o dovada clara ca un evreu nu poate sa mai ajunga presedinte al Romaniei. Un presedinte evreu e o crima in fapt si reprezinta o forma de genocod impotriva majoritatii romanesti . Dovada o reprezinta incercarile evreului Traian Basescu inainte de declansarea razboiului din Ucraina de a transforma armata romana si diaspora in carne de tun pentru armata ucrainiana si masacrarea unei generatii intr-un razboi strain – razboiul era previzibil de mai bine de 10 ani…
Pentru antiromanismul si rasimul evreului Traian Basescu nici un evreu nu mai are dreptul moral sa mai ajunga in functia de presedinte al Romaniei pentru ca e un pericol public si nici in functii guvernamentale. Evreul Traian Basescu a reusit sa transforme justitia din Romania in manifestari de ura si de rasism evreiesc in timp ce un alt evreu pe nume Victor Ponta nu avea curajul sa pronunte ,,Inspectia judiciara” sau ,,Corpul de Control al Guvernului”….

*

Nota redacției – Este adevărat că Băsescu nu a vorbit niciodată de părinții săi. La fel au făcut/tăcut și ceilalți președinți! Iliescu, Constantinescu, Johanis… Comportament de oameni anormali! Nu meritau încrederea românilor! Este vina serviciior că ne-au împiedicat să aflăm din vreme cine sunt nemernicii!