BĂRBAȚII, în pericol! Cauzele șocante care au dus la EFEMINAREA lor /STUDIU

Foto: makehoustongreat.com

Bărbații se află într-o situație gravă, fără precedent! Din ce în ce mai efeminați, urmașii lui Adam consumul anumitor produse alimentare le bulversează sperma și le distrug sănătatea.

O temă din ce în ce mai întâlnită în studiile de specialitate este aceea a nivelurilor extrem de ridicate ale estrogenului în alimentație, situație dăunătoare atât bărbaților, cât și femeilor. Probabil Ori Hofmekler a spus-o cel mai bine: ”Suntem pe drumul sigur al extincției umane. În ultimii 50 de ani, producția de spermă a bărbaților a scăzut la jumătate! Chimicalele se găsesc în toate alimentele, bulveresează sperma și distrug sănătatea bărbaților.”

CITEȘTE ȘI: Ce analize medicale TREBUIE să facă un bărbat în mod regulat

Astfel, potrivit medicului Russell Blaylock, neurochirurg reputat și autor al studiului Blaylock: ”Cercetările ne arată că xenoestrogenii din plastic cauzează menstruația prematură a fetițelor. Fitoestrogenii din soia cresc agresivitatea și comportamentul anti-social în experimentele efectuate pe maimuțe. Mai mult, masculii încep să-și piardă masculinitatea și încep să se comporte ca femelele”, scrie dailymail.co.uk.

Foto: myperfecthairclinic.com

8 CAUZE  ce au condus la EFEMINAREA barbaților

Iată care este lista produselor bogate în estrogen, menite să ne dezechilibreze hormonal:

1. Pesticidele sunt prezente în multe legume și fructe, fiindcă sunt pulverizate de către agricultori, de aceea este recomandat să ne cumpărăm produsele fie de proveniență bio, fie din surse sigure. Așadar, TREBUIE SĂ ȘTII CE CUMPERI! Pesticidele ajunse în organism se comportă ca estrogenii.

2. Soia nu este sănătoasă! Există multe motive pentru a evita soia, una dintre culturile cele mai puternic subvenționate de către guvernul Statelor Unite, un izvor de estrogen cu efecte vizibile asupra organismului uman. Consumul de soia duce la mărirea țesutului mamar, la retenția de apă, la depunerea de grăsime în zonele în care inițial aveau predispoziție doar femeile, la schimbări de dispoziție. Duce la scăderea testosteronului.

3. Hormonii injectați în carne. Pentru a crește producția, fermierii injectează hormoni în animale. Când le consumăm carnea, acești hormoni se transferă în organismul nostru. În plus, vacile sunt hrănite cu soia înmuiată în pesticide! De aceea, este vital să consumăm doar carne din animale hrănite ecologic.

CITEȘTE ȘI: Problemele JENANTE de sănătate cu care se confruntă bărbații

4. Berea. În cartea sa, ”Producția naturală de testosteron”, Stephen Harrod Buhner scrie: ”Hameiul este unul dintre ingredientele principale ale berii. Mulți bărbați ignoră chimicalele din hamei, neînțelegând efectele serioase asupra nivelului de testosteron.

Producătorii germani de bere au sesizat de mult cum femeilor care beau bere li se declanșează menstruația mai devreme. Doar 100 g de hamei conțin cantități semnificative de estrogen, cu efect imediat. Reclamele la bere prezintă bărbați de tip macho, doar că nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr.

5. Mass media. Televiziunea și Internetul, canalele de social media s-au insinuat în psihicul masculin, inoculând diverse concepte și modele comportamentale. Sub măștile alimentației și divertismentului, un nou tip de bărbat și-a făcut apariția. Iar EL este mai mult o EA, mai vizibil ca niciodată! Nu vrea nimeni să jignească pe nimeni, ci doar să constate un lucru evident.

6. Grăsimile nesaturate din uleiurile vegetale sunt în marea lor majoritate din soia, una din plantele cu cel mai bogat conținut de estrogen din lume. Stropite cu pesticide, efectul nociv se dublează! Sunt de preferat grăsimile saturate, provenite din untură sau unt de cocos, produse care ajută la producerea de testosteron.

7. Bisfenolul din plastic este extrem de dăunător. Plasticul ne-a acaparat cu totul. Este peste tot și răul pe care îl produce începe să fie tot mai vizibil. Peste 93% dintre americani au bisfenol în corpurile lor. Aceasta reduce numărul de spermatozoizi la bărbați.

CITEȘTE ȘI: Cum a apărut obiceiul de a CIOCNI PAHARELE. Tradiții și superstiții

Ecologistul Bruce Lowry descrie efectele secundare pe care le vedem după expunerea la bisfenol (BPA). Lucruri precum tulburări de atenție, obezitatea infantilă, astmul, autismul și apoi o întreagă gamă de cancere – la creier, la ficat, la prostată.

8. Ftalații. In general gasim ftalati in ambalajele de mancare, adezivi pentru hartie, plasticuri, celofan, folie de aluminiu, capacele de la borcane. S-a constatat ca ftalatii sunt capabili sa migreze din aceste ambalaje, astfel mancarea poate fi contaminata cu ftalati, bauturile racoritoare la fel.

Cea mai importanta sursa de intoxicare cu ftalati e prin ingerarea lor odata cu mancarea. In mancare ftalatii ajung din ambalajele de plastic in care sunt manipulate alimentele. Ftalatii sunt solubili in grasimi, asa ca alimentele cele mai susceptibile sa contina ftalati sunt: produsele lactate, ouale, carnea de pui si porc, pestele, uleiurile.

CITEȘTE ȘI: Detaliile feminine care au IMPACT semnificativ asupra unui bărbat

O alta sursa de intoxicare, mai ales in cazul copiilor mici, sunt uleiurile de corp pentru bebelusi, laptele de mama, mancarea pentru copii, toate avand concentratii mari de ftalati. Se găsesc în deodorante, șampoane, fixative, machiaj, odorizante de cameră sau de mașină.

Infertilitatea este cel mai comun efect secundar după expunerea de lungă durată la nivele mici de ftalați, dar și afecțiuni ale rinichilor, glandelor endocrine.

Așadar, acestea sunt câteva din lucrurile care diminuează masculinitatea, iar starea evidentă a lucrurilor impune măsuri grabnice.