BANI NEGRI DIN ROMÂNIA PENTRU BIDEN! Casa Albă aruncă bomba în scandalul Biden: În zilele următoare veți vedea și CONEXIUNEA ROMÂNESCĂ – VIDEO. FOTO cu Biden și oficiali români

DE ȘTEFANIA BRÂNDUȘĂ 

Marţi, 20 octombrie 2020,

  

A venit nucleara așteptată: șeful de cabinet al lui Donald Trump afirmă că din România s-au scurs bani negri în buzunarele Familiei Biden. „Veți vedea CONEXIUNE ROMÂNESCĂ!”. În România, Joe Biden a militat pentru „căsătoriile” homosexuale, chiar înainte de o decizie a CCR premergătoare Referendumului pentru Familie, cât și, bineînțeles, împotriva… corupției. Așteptăm, desigur, cu interes, reacția autorităților românești. Ne pregătim de pe acum.

Ancheta cenzurată pe rețelele de socializare a celor de la New York Post, care vine în continuarea unor informații vehiculate în ultimii 2 ani despre folosirea de către Joe Biden a funcției de vicepreședinte pentru „îmbogățirea nejustificată” a fiului său, continuă să facă valuri în America, în contextul campaniei electorale.

După ce Trump l-a acuzat la dezbaterea electorală pe Biden că fiul lui a primit bani de la primarul Moscovei, iar zilele trecute, Rudy Guliani, fost procuror anti-mafia și apropiat de președintele Donald Trump, a afirmat că ar avea dovezi că familia Biden ar fi luat bani nu numai din Ucraina și China, dar și din România, Irak sau Rusia, ieri a venit rândul unui oficial de la Casa Albă să arunce bomba.

Șeful de cabinet al Casei Albe, Mark Meadows, invitat, luni, la emisiunea „The Evening Edit” a postului Fox (video), a declarat că „o parte din banii care par să fi ajuns la familia Biden provin, în general, din România, Ucraina și din China”. Și cred că în zilele viitoare, veți vedea și o conexiune românească”, a spus oficialul Casei Albe citat de Breitbart.

Joe Biden pune capac la toate. Pentru că a pus un capac asupra a ceea ce vrea să nu se spună. De asemenea, nu vrea să răspundă la întrebările critice, ce știa despre corupția lui Hunter Biden, despre presupuse activități de corupție, ce știa despre interferență. Mi se pare fascinant faptul că o parte dintre banii care par să curgă către familia Biden provin în mare parte din România, din Ucraina și din China, exact cele trei țări în care Joe Biden a fost trimis special”, a afirmat Meadows.

O să aibă multe explicații de dat în următoarele zile, așa că nu e de mirare că Biden susține tot timpul că nu dorește să vorbească cu presa”, a mai spus el.Gazda emisiunii, Elizabeth MacDonald a insistat: „Ați vrut să spuneți Rusia în loc de România? Rusia, Ucraina și China sunt legate de traficul de influență al lui Hunter Biden. România noua țară care apare?”Meadows i-a răspuns: „Da, am menționat România. Cred că în zilele viitoare, veți vedea de asemenea și o conexiune românească”.

Mai multe e-mailuri publicate de către ziarul New York Post par să confirme că Hunter Biden, fiul candidatului democrat la președenția Statelor Unite, ar fi încasat bani de la o companie energetică ucraineană – condusă de un oligarh corupt – pentru a facilita accesul unor personaje controversate la tatăl său.Noile acuzații la adresa lui Hunter Biden și ale tatălui său, care a negat constant vreo implicare în afacerile fiului său, au provocat un scandal pe scena politică americană, mai ales că, într-un gest fără precedent, Facebook și Twitter au decis să cenzureze distribuția materialului publicat de New York Post.iarul conservator a publicat mai multe emailuri și fotografii despre care a susținut că provin de pe hard disk-ul laptopului lui Hunter. New York Post a precizat că a obținut documentele în mod legal după ce fiul fostului vicepreședinte democrat l-a abandonat la un atelier de reparații de computere din Delaware. (Computerul a fost confiscat de FBI, iar o copie a conținutului acestuia – făcută de proprietarul magazinului – a fost dată ziarului de fostul primar al orașului New York, Rudy Giuliani, avocatul personal al președintelui Donald Trump).„Furau bani! Luau bani din țări precum Irak, China, Ucraina, România. Și să nu uităm Moscova!” – a spus Giuliani la televiziunea Newsmax TV

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/stiri/politic/familia-vicepresedintelui-joe-biden-fura-din-romania-acuzatie-soc-a-avocatului-personal-al-lui-donald-trump-si-fost-primar-al-new-york-ului-rudy-giuliani-19517512

Informațiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere și cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.„Furau bani, luau bani din țări precum Irak, Ucraina, China, România și să nu uităm Moscova…”, a spus, despre familia Biden, Giuliani într-o intervenție televizată pentru Newsmax TV care a urmat unui articol de presă din New York Post cu privire la un scandal de corupție în care Hunter Biden, fiul fostului vicepreședinte, ar fi fost implicat în Ucraina.

Mesajele elctronice prezintă o imagine cel puțin suspectă a modului în care familia Biden s-a îmbogățit în afaceri realizate în Europa de Est și China, inclusiv în Ucraina, pe vremea când Joe era vicepreședintele SUA și responsabil de interesele Americii în cele două regiuni. Mai mult, e-mailurile publicate de New York Post par să contrazică afirmațiile repetate făcute de Joe Biden că nu știa nimic despre afacerile din străinătate ale fiului său.

Un e-mail din mai 2014 arată cum Pozharskyi, care era directorul executiv numărul 3 al Burisma, îi cere lui Hunter „sfaturi cu privire la modul în care ți-ai putea folosi influența” în numele companiei. Ancheta New York Post a fost cenzurată de Facebook.

Legăturile lui Biden cu România dezvăluite de presa americană în urmă cu un an

Exact acum un an, pe 19 octombrie, ActiveNews prezenta o anchetă a jurnaliștilor de la NBC în care se arăta: „În ultimul an al administrației Obama, un avocat american călătorea în România pentru a întâlni un om de afaceri acuzat că a orchestrat o operațiune imobiliară coruptă. Afaceristul era Gabriel Puiu Popoviciu, un bogat mogul imobiliar. Avocatul adus să-l sfătuiască era Hunter Biden, fiul vicepreședintelui american la acea vreme, Joe Biden, susțin două persoane familiare cu chestiunea în cauză. Munca lui Hunter Biden pentru Popoviciu, în 2016, a rămas neraportată la acea vreme, dar implicarea lui Joe Biden în România era extrem de publică”, susțin jurnaliștii americani. Asta în condițiile în care, susține NBC,vicepreședintele Joe Biden era printre principalele voci care îndemnau guvernul de la Bucrești să eradicheze corupția”.  „Corupția este un cancer care slăbește credința cetățeanului în democrație. Corupția este doar o altă formă de tiranie”, spunea la acea vreme Joe Biden în discursul de la București.