maria dakhel
7 aprobate

mariadakhel@gmail.com
178.138.98.63

 

„Oculta” stie ca in timpuri de razboi si pericol, daca lansezi pe piața sufletelor vandute pentru sclavie zvonul ca un anumit numar de oameni vor fi alesi, asa zisii candidati pentru a fi alesi se vor calca in picioare pentru numarul de locuri vacante.
Cum mi-am dat seama ca ni se pregateste ceva? Zece ani am studiat grupurile new age de pe internet. Sunt foarte multe si toate poarta nume atragatoare. Apetisante chiar, pentru noi, naivii porniti pe internet in cautarea oamenilor prividentiali pentru Romania.
Ani de zile, ni s-a indus sentimentul ca Romania este protejata ba de Maica Domnului, ba de Zamolxis, daci…etc
O minte diabolica a conceput un sistem informational de tip panza de paianjen. Primele grupuri capcana in care am cazut au fost matricea noii Romanii si Calea lui Zamolxis. Aparenta era de oameni preocupați de redresarea economica si spirituala a Romaniei. In spatele fatadei se ascundea altceva: sclavia sub diverse forme. Grupurile new age erau in cautare de naivi care sa umfle buzunarele unor guru autohtoni sau de pe alte meleaguri. Am observat ca, dupa un timp de ucenicie la un astfel de guru, romanii nu se mai puteau exprima coerent si erau modelati dupa dorinta șnapanului lider de grup. Stiti cu totii ca Bivolaru face trafic cu femei pentru prostitutie. Altii fac trafic cu sclavi pe care ii inhata pe internet si-i pun sa le cumpere cursurile si sa aplice diverse metode de iluminare, deschidere a chakrei inimii…etc
Cel mai cumplit mi s-a parut in forumul Calea lui Zamolxis unde erau racolati minori chiar si de 13-14 ani. Unii erau ademeniti din licee si mintiti ca sunt in competitie pentru a intra in scoala Zamolxiana unde, chipurile, preda zamolxianism Pop Adrian, un snapan din Craiova, cunoscut ca avand afaceri prin China si Germania. Treptat, naivii incepeau sa se urasca. Erau in competitie si doar putini vor fi ” alesi”.
S-a mai facut un experiment Lucifer, iar
” subiectii” au ajuns sa se sfasie intre ei. Daca nu ati aflat de acest experiment, o sa gasiti pe internet date.
Fatada lui Pop era de prosper si serios om de afaceri. Tocmai de aceea nici nu am reusit eu, o anonima, o neica nimeni cu buzunarul cam gol, sa-i conving pe sustinatorii lui infocati ca Pop este un snapan periculos. Unii care stiau ca are metehne proaste, mi-au spus ca e omul rusilor. Altii ziceau ca e evreu. Unii s-au plans ca a furat prototipul unor inventii romanesti. Altii au fugit speriati din grup, simțind ca dementul le intra in minte de la distanta si ca ii secatuieste de energie.
Toata lumea stie ca rusii studiaza de mult timp ” paranormalul” si ca scolitii la scoala ruseasca au chiar capacitatea de a intra in mintile oamenilor si chiar de a-si ucide de la distanta adversarii.
Una peste alta, Romania a fost fragmentata, ” gratie” acestor guru atoatestiutori, in mii de fragmente mici. Noi nu mai suntem popor crestin.
Suntem un popor atat de divizat, incat aproape niciun roman nu mai vorbeste aceeasi limba cu restul romanilor. Unii se saluta cu ” namaste”, altii rostesc mantre si se vizualizeaza in aure de diferite culori. Altii, radiestezistii, cred ca pacatele oamenilor se pot trimite in pamant folosind o bagheta magica😂.

Va dati seama, dle Coja, ce chilipir spiritual?! Pot fura cat vreau. Pot minti. Pot ucide, chiar. Merg apoi la maestrul Dumdamdum care ma curata de pacate.
Chiar ma intreb cum mai suporta pamantul romanesc atatea pacate trimise in el si atatia prosti cu diplome de terapeuti si clarvazatori!
Toata aceasta nebunie nu cred ca a aparut intamplator. Cineva a țesut planul de distrugere spirituala a romanilor.
Nu am idee cine, dar a reusit! Romania e plina de guru si paranormali, vraci si vrajitoare ce zboara pe cozi de matura, invocare de dragoni si multe alte minunatii de la circ!
Cum am rezistat in toata perioada cat i-am studiat? Jelind uneori, ca Romania nu mai are caini de paza si suntem vanduti pe post de cobai. Razand alteori si jucand rolul mascariciului ce rade de prostii vanitosi!
Am rezistat cu Dumnezeu in inima si nu mi-am tradat tara. Cei mai multi, in număr urias, au facut-o.
Cred ca asta se numește ” cernerea”.

E o tara trista, dle Coja! Banditii si snapanii fac legile si barbatii nu se trezesc! Cei mai multi au fost inghititi in circul spiritual.
Daca vrei sa distrugi un om, il distrugi intai spiritual. Fizicul i se va imbolnavi ceva mai târziu. E povestea distrugerii Romaniei! Ceea ce vedem acum ca se întâmplă in planul fizic este doar efectul cauzele sunt in falsa spiritualitate. Falsii profeti si cei ce fac minuni au fost profetiti in Biblie.

https://mariadakhel.blogspot.com/2014/02/circul.html?m=1