caroline gunderode
32 aprobate

gmail.comx
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42

 

Credeti ca nemtii vor asa ceva ???

Si totusi banditii OMS si UE avanseaza caci inca nu s-a format o contraforta internationala care sa-i opreasca :

https://www.telekom.com/en/media/media-information/archive/covid-19-who-commissions-t-systems-648634

23-02-2022 Albert Hold 13 comentarii

Verificarea certificatelor Covid 19: Organizația Mondială a Sănătății selectează T-Systems ca partener în industrie
AcțiuneImprimareCiti cu voce tare
OMS facilitează 194 de state membre să introducă certificate digitale de vaccinare
Soluția permite țărilor să verifice dovezile electronice
Gateway respectă Regulamentul general european privind protecția datelor
Covid-19: OMS pune în funcțiune T-Systems
Organizația Mondială a Sănătății a adus T-Systems la bord pentru a dezvolta servicii de validare care confirmă autenticitatea certificatelor digitale Covid. © Deutsche Telekom

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) va face mai ușor pentru statele sale membre introducerea certificatelor digitale de vaccinare în viitor. OMS instalează o poartă de acces în acest scop. Acesta permite verificarea codurilor QR de pe certificatele electronice de vaccinare peste granițele naționale. Este destinat să servească drept procedură standard pentru alte vaccinări, cum ar fi poliomielita sau febra galbenă după COVID-19. OMS a selectat T-Systems ca partener industrial pentru dezvoltarea serviciilor de validare a vaccinării.
Garrett Mehl, șeful de unitate, Departamentul de Sănătate Digitală și Inovare al OMS, a declarat: „COVID-19 afectează pe toată lumea. Prin urmare, țările vor ieși din pandemie doar împreună. Certificatele de vaccinare care sunt inviolabile și verificabile digital creează încredere. Prin urmare, OMS sprijină statele membre în construirea rețelelor naționale și regionale de încredere și a tehnologiei de verificare. Serviciul gateway al OMS servește, de asemenea, ca o punte între sistemele regionale. Poate fi folosit și ca parte a viitoarelor campanii de vaccinare și a înregistrărilor la domiciliu.”
Adel Al-Saleh, membru al Consiliului de administrație al Deutsche Telekom AG și CEO T-Systems , a explicat: „Corona are stăpânire asupra lumii. Digitalizarea menține lumea în funcțiune. Certificatele digitale de vaccinare precum cele ale UE sunt cheia în acest sens. Suntem încântat să putem sprijini OMS în lupta împotriva pandemiei. Sănătatea este o zonă de creștere strategică pentru T-Systems . Câștigarea acestui contract subliniază angajamentul nostru față de industrie.”
Regulamentul general privind transparența datelor și protecția datelor
OMS și T-Systems se concentrează pe transparență și protecția datelor atunci când construiesc gateway-ul. Lucrările în desfășurare asupra software-ului sunt publice pe platforma de dezvoltatori Github. Toate codurile programului pot fi vizualizate de comunitatea de experți de acolo. În plus, poarta de acces respectă legea strictă a confidențialității a Uniunii Europene, Regulamentul general privind protecția datelor.
Poarta de acces va interacționa cu alte părți ale sistemului deja dezvoltate de OMS. Acestea sunt, de asemenea, open source și cu licențe de drepturi de autor corespunzătoare. Un audit comun de securitate cu teste de penetrare face parte din dezvoltare. Acest lucru va oferi, de asemenea, indicii pentru configurațiile regionale și naționale care urmează să fie urmate de implementatori.
Partenerul industriei T-Systems în pandemie
Pentru T-Systems , contractul OMS este un teritoriu familiar. Compania dezvoltase deja gateway-ul UE pentru certificatele de vaccinare (DCC, Digital Covid Certificate) . Peste 60 de țări sunt conectate la acesta astăzi.
T-Systems a înființat anterior Serviciul Gateway al Federației Europene (EFGS) . Serviciul asigură că aplicațiile de urmărire corona ale statelor membre funcționează peste granițe.
Telekom și SAP au lucrat strâns împreună la ambele proiecte UE. Companiile sunt, de asemenea, parteneri din industrie pentru aplicația de avertizare Corona a guvernului german . Cu peste 43 de milioane de descărcări, aplicația germană este una dintre cele mai de succes aplicații de urmărire din lume. Cu multe funcții suplimentare, cum ar fi înregistrarea evenimentelor sau stocarea certificatelor universale, și-a câștigat reputația de a fi cuțitul elvețian în timpul pandemiei.
Despre Deutsche Telekom: Profilul companiei Deutsche Telekom Despre T-Systems : Profilul companiei T-Systems

Despre Telekom Healthcare Solutions: Profilul companiei Organizația Mondială a Sănătății: E-mail:
smartvaccination@who.int