Mihai
129 aprobate
mihai@yahoo.com
82.77.237.55
.
.
,,… Adrenocromul este de zece ori mai puternic decât heroina… Un butoi de adrenocrom și părți ale corpului unui copil costă 77.000 de dolari… și este trimis la laboratoarele de arme biologice din Ucraina… toate organizate de agențiile cu cele trei litere… Există mai multe insule Epstein conduse de informații/guvern… Cine este NATO? Cine este ONU? Cine sunt băncile centrale? Sunt băncile familiei Rothschild.” https://warroom.org/watch-the-sound-of-freedom-a-spotlight-on-the-global-movement-to-end-the-trafficking-of-minors/
https://100percentfedup.com/passion-of-the-christ-actor-jim-caviezel-implicates-us-government-agencies-in-child-sex-trafficking-video/ Lobby-ul evreiesc se întoarce, de asemenea, împotriva KM, deoarece legăturile sale cu Holocaust și naziști devin vizibile pentru toți. Săptămâna trecută, de exemplu, ambasadorul Israelului în Ucraina, Mihail Brodsky, i-a etichetat pe lideri fasciști precum Stepan Bandera drept „eroi naționali” ucraineni. Potrivit ziarului evreiesc The Forward din 2021, în Ucraina există 362 de monumente dedicate naziștilor și colaboratorilor naziști. Acesta este cel mai mare număr din orice țară.
https://forward.com/news/462916/nazi-collaborator-monuments-in-ukraine/ Deși Bandera și grupul său sunt responsabili pentru moartea a 1,4 milioane de evrei, „nici o singură organizație care lucrează pentru a proteja memoria supraviețuitorilor Holocaustului nu a ridicat o sprânceană” la auzul remarcilor lui Brodsky.
https://tass.com/russia/1636849 Francezii ne-au oferit informații utile prin enumerarea sataniștilor care se dădeau drept sioniști și colaborând cu facțiunea nazistă ucraineană genocidă. Acestea sunt: Benyamin Netanyahu al cărui tată Bension Netanyahu era nazist, Fostul dizident sovietic Natan Sharansky, Andriy Yermak, șeful de cabinet al președintelui Ucrainei Vladimir Zelensky, Rabinul David Niederman, președintele Organizațiilor Evreiești Unite din Williamsburg, oligarhul Boris Lozhkin, fost șef de cabinet al președintelui Petro Poroșenko și actual președinte al Confederației Evreiești din Ucraina; profesor Hannah Lessing, secretar general al Fondului general de compensare a victimelor național-socialismului; Rabinul Lubavitch Raphael Rutman, președintele Consiliului de administrație al Federației Comunităților Evreiești din Ucraina. Procurorul general israelian Gali Baharav Miyara și procurorii au luat deja măsuri prin refuzul de a retrage acuzația de mită de 4.000 de dosare împotriva ministrului Crimei, Binyamin Netanyahu.
https://www.debka.com/prosecution-resist-judges-advice-for-a-deal-in-the-netanyahu-bribery-case/
KM știu că în curând vor fi judecați. Mulți încearcă să fugă. De exemplu, au organizat un eveniment media în care submarinul „Titan” a explodat lângă epava Titanicului. „Întregul spectacol a fost probabil pus în scenă astfel încât infractorii Epstein să poată scăpa de justiție prefăcându-și moartea”, spune un oficial de informații canadian. De exemplu, Hamish Harding, un contribuitor cheie la Forumul Economic Mondial (WEF) încă de la înființarea sa în 1971, este unul dintre oamenii care au dispărut. Între timp, trădătorilor precum generalul Mark Milley, șeful de stat major al șefilor de stat major, li se promite verificări personale de securitate pentru a-i proteja de amenințări – inclusiv de „jene”. https://theintercept.com/2023/06/17/army-surveillance-social-media/ Există, de asemenea, o activitate sporită de opera spațială și „revelații”. De exemplu, fostul senator Barry Goldwater a lansat un videoclip care vorbește despre OZN-uri de la Baza Aeriană Wright Patterson. Ca parte a acestei dezvăluiri, Programul Spațial Secret ne-a trimis un videoclip „exclusiv” al unei replici a navei spațiale SSP. https://telegra.ph/file/92117c3783ef31775d4f2.mp4?_=8 ‘’