Fw: Contrar jurămânului depus la învestitură, magistrații vor A C U M să aplice doar legile care le convin !?

Mesaje primite
x

ioan Dumitru

Atașamente02:49 (Acum 7 ore)

către eu

MAGISTRAŢI ÎN PIELEA GOALĂ

·         23 Feb 2019      Written by Criterii 

Cu haine de stradă, zgribuliţi, negăsindu-şi postura pe care să o considere adecvată, magistraţii protestatari au făcut un rău imens prestigiului magistraţilor.

Am avut ciudata impresie că aceşti oameni protestează în pielea goală, fiindcă noi îi vedeam în robă, iar dacă dai roba jos şi te afişezi la protest, pari dezbrăcat cum te-a făcut mama.

Golaşi ca nişte pui de curcă şi speriaţi ca nişte iepuri mi s-au părut onorabilii magistraţi la protest.

Speriaţi de cine şi de ce ? Probabil de Secţia pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, care a dovedit că nu glumeşte şi a debutat cu anchetarea Slujirii zisă şi Nefertiti. Secţia aceasta şi-a permis să ancheteze o zeiţă, iar preoţii Zeiţei Nefertiti au ieşit la protest şi fac grevă, nu se mai duc la Templu.

Mă gândesc că dacă magistraţii au început să se revolte împotriva unei OUG cu valoare de lege, pot ignora legile care nu le plac, aplicându-le doar pe cele care le plac.

Vai de pielea justiţiabililor.

Cumplită trebuie să mai fie putreziciunea din magistratură din moment ce a ajuns să dea pe din afară şi să îi vedem pe onorabilii procurori şi judecători fraternizând cu alde Bot şi Sandy Nebunul.

Pentru noi, cei care mergem în faţa instanţelor pentru a ne afla dreptatea, şocul este groaznic, ca al unui copil care şi-a prins părinţii făcând amor.

Noi, justiţiabilii, care credeam că magistraţii nici măcar la veceu nu merg de puri ce sunt, am aflat la mâna cui am fost şi vom fi, adică la mâna unor protestatari şi nimic altceva.

Cum în România ideea de protest este strâns legată de amintiţii Bot, Sandy, Angy, Dide şi cei din aceeaşi făină, chiar ţi se face pielea de găină.

Gheorghe Smeoreanu