1 comentariu în așteptare
08.01.2018 la 10:06
Selectare comentariu Eu
0 aprobate
.
Domnule, inteleg ca cineva vrea sa vina cu argumente contra Monarhiei, are tot dreptul sa o faca,

insa sa nu ponegreasca numele REGELUI MIHAI, asta nu mai accept.

in primul rand pentru ca a decedat, si in al 2-lea rand pentru ca injuram chiar Victoria noastra in cel de-al doilea razboi mondial apoi ca fraierii ne miram ca israelul ne cere bani compensatii pentru Holocaust si ne acuza de genocid.

Pai sa ne intelegem: ori am castigat, ori am pierdut!!

Inteleg sa spui ca mama regelui mihai a fost o scorpie, si asa a fost, insa acum nu mai putem schimba nimic din asta.

Inteleg sa spui ca duda e asa si pe dincolo, si e adevarat, dar asta nu e vina mea.

Insa sa spuni ca Regele Mihai a fost nu stiu cum, e prea de tot. Aici nu mai sunt de acord, pentru ca pentru Regele Mihai si-au dat viata mosii si stramosii nostri, peste 400.000 de soldati, inclusiv bunicii nostri, pentru a-l infrange pe Hitler si a ne intregi patria recuperand Ardealul !!

Sa batjocoresti memoria atator oameni si generatii intregi este o nemernicie! si nu vreau sa va acuz de nemernicie, insa in timpul doliului national ati Blasfemiat si ati ponegrit pe ultimul suveran al Romaniei, care ATENTIE nu e nici Carol al 2-lea un criminal, si nu e nici iliescu care are 2000 de cadavre in dulap!

Ci e vorba de Regele Mihai care a facut tot ce a putut in acele conditii sa mai salveze ceva din Romania, si partial a reusit . Daca macar Clujul are limba oficiala limba romana, i se datoreaza Regelui Mihai!

Macar pentru atata lucru RENUNTATI la securismele imputite din anii 90 ! ca sa fi luptat in anii 90 contra regelui si pentru o alternativa iliescu KGB un tortionar, sau alti impostori de politicieni corupti si criminali, este o nebunie totala! Intelegeam sa fi luptat contra regelui pe timpul lui Ceausescu, cand era un regim patriotic, dar dupa 1990 ce justificare mai era!??!

Aveti un pic de bun simt si incetati cu aceste nemernicii ! Puteti sa scrieti de Duda, de margareta, dar nu pentru a ne calca istoria in picioare si a face jocul israelienilor care ne acuza de holocaust.