*
*

— Ştiaţi sau bănuiaţi măcar?…

*

*

ATENŢIE!!!


Din ce ştiu în Statele Unite, prima data, apoi în UK şi Germania au fost primele cîteva cazuri de răpire, violuri şi trafic de organe în care s-a putut face asocierea dintre atacatori şi victime avînd ca element comun „Facebook” (de comunicare-control-contac persoane). În cazul traficului de organe „comanda” s-a făcut dintr-o 
ţară străină ţării din care „donatorul sau victima” a fost „selectată” pe baza datelor puse pe Facebook şi carecorespundeau cererilor de piată (ale celor care plătesc oricît ca să-şi prelungească durata de existenţă pamantească şi pe care nu-i interesează „sursa/donatorul”).

 

FACEBOOK este o CAPCANĂ!


Acest sistem nu a fost creat doar pentru PLĂCEREA DVS; numai cei naivi pot crede asta! O mică reamintire.
Este totdeauna bine de ştiut ! În spatele FACEBOOK se află o imensă afacere, pentru care materia primă o constituie chiar VIAŢA DVS! Mesajul care urmează este un avertisment referitor la FACEBOOK. Este bine să fiţi în cunoştinţă de cauză.
FACEBOOK  este cea mai mare reţea de „socializare” din lume, având peste 300 de milioane (in anul 2011, peste 700 de milioane) de utilizatori înregistraţi.
Peste tot se tinde ca FACEBOOK să fie utilizat conform legilor locale ale fiecărei ţări, or în realitate FACEBOOK este o societate californiană care funcţionează după legislaţia Californiei (diferită chiar şi de cea americană).
Aceasta înseamnă că tot ceea ce dvs plasaţi peFACEBOOK va fi arhivat în mod LEGAL într-o bază de date enormă (fotografii, clipuri, conversaţii, discuţii, documente, texte etc.) şi păstrat acolo chiar dacă dvs le ştergeţi!  Şi, încă o dată, procedând astfel FACEBOOK este în perfectă legalitate! De altfel, toţi utilizatorii FACEBOOK şi-au dat acordul pentru ca datele lor personale să fie înregistrate, conservate şi utilizate în orice scop.
Vă surprinde? Şi dvs, înainte de a utiliza FACEBOOK vi se cere un click pe”accept condiţiile” şi ca de obicei nu le citiţi cu atenţie… Este ştiut că FACEBOOK este un site gratuit.
Mă veţi întreba: de unde ia FACEBOOK banii pe care îi consumă pentru remunerarea celor angajaţi sau a colaboratorilor, pentru plata brevetelor pe care le înregistrează etc. Răspunsul este simplu: actualmente un număr foarte mare de firme cumpără dreptul de a consulta arhivele FACEBOOK, de unde pot obţine date care îi interesează.
Chiar şi serviciile de apărare sau poliţia apelează la această arhivă în cursul anchetelor pe care le întreprind. Fiţi atenţi!
Greşelile dvs de tinereţe nu trebuie să devină imposibil de şters! Evitaţi orice fel de poze compromiţătoare (cu alcool, ţigarete, droguri, fotografii tendenţioase, intime, vulgare etc.), insulte (căci acestea pot servi ca probe în justiţie), informaţii/date personale sau private, chiar în relaţiile cu prieteni apropiaţi… „Prietenii de azi potdeveni duşmanii de mâine”. Şi toate acestea sunt valabile şi pentru documente ale prietenilor: mulţi adolescenţi pun pe FACEBOOK poze de-ale prietenilor în ideea că aceştia nu vor fi deranjaţi, chiar dacă unii sunt minori şi ar avea nevoie de acordul părinţilor… Cereţi totdeauna consimţământul persoanei a cărei poză o postaţi pe FACEBOOK. Nimeni nu poate invoca necunoaşterea legii, nu puteţi spune în instanţă „nu am ştiut” ! În concluzie, folosiţi cum doriţi aceste informaţii. Cel puţin sunteţi prevenit(a)! De altfel, se poate pune şi întrebarea de principiu în legătură cu FACEBOOK: La ce foloseşte o asemenea exhibare a vieţii private?


FACEŢI SĂ CIRCULE ACEST MESAJ !
NU VĂ VA LUA DECÂT CÂTEVA MINUTE, VEŢI FI MAI LINIŞTIT ŞI DVS, CA ŞI CORESPONDENŢII DVS.
MULŢUMESC.

A.
De fiecare data cand trimiteti un email la mai mult de 1 (un)destinatar, folositi modul BCC (Blind Carbon Copy). Modul BCC face ca lista destinatarilor SA NU APARA in continutul mesajului.

B.
Atunci cand dati un FORWARD (redirectionare) pe un mesaj, dedicati doar cateva secunde pentru A STERGE TOATE ADRESELE ce provin din emailul anterior.

C.
TOATE emailuri de genul: „Salvati saraca fetita bolnava de cancer?” care va cer sa faceti un FORWARD (redirectionare) sunt O MINCIUNA! Stergeti-le!
Atentie: unele dintre ele sunt virusate sau contin alte surprize nedorite.
NICI O COMPANIE (ca MICROSOFT, de exemplu) nu doneaza bani pentru redirectionarea acestor mesaje. NICIODATA SI NIMENI nu o face!