Popor român: Noua Ordine Creștină se apropie de tine!
Mesaje primite
x

Misu Croitor
lun., 27 apr., 23:21 (acum 23 de ore)
către eu, Ion

(un text de Mișu Croitor )

Este bine de știut că, după această luptă la care asistăm acum, conceptul de Nouă Ordine Mondială nu va dispărea, practic Ordinea Mondială va continua, dar va trece sub administrare creștină. Momentan Trump pare a fi vârful de lance împotriva Ocultei(în interiorul căreia, trebuie să recunoaștem, cel puțin o triere se produce… sau reglare de conturi).

Conceptul de Nouă Ordine Mondială este mai vechi și există din Evul Mediu(atunci… era sub administrare creștină, adică a papei… și vor să îl readucă sub conducerea papei, aici e cuiul, aici e lucrarea guvernului din umbră care lucrează pe rânduri… unul în spatele celuilalt).
E o problemă doar de timp, și veți vedea cum papii de la Vatican(acest papă sau altul)… vor prelua comanda Ordinii Mondiale undeva în viitor, chiar printr-o modalitate înșelătoare și inobservabilă: politici legate de MEDIU, FAMILIE … valori creștine… sau alte soluții de „salvare a planetei”.

Vreau să vă spun adevărul încă de la început, ca să știți… că finalizarea globalizării (care va fi de nuanță ecumenico-creștină)… va consta în întronarea papei ca MONARH UNIVERSAL.. prin procedeul CONTINUU de crize dirijate … Problemă+ Reacție = Soluție! … mereu aceeași metodă veche dar încă eficientă de manipulare a maselor!

*********

Nota redacției: Și care ar fi propunerea mai bună? Ca să ajungi papă la Roma te supui mai multor examene și selecții, nu ajungi papă așa cum au ajuns șrfi de stat niște aventurieri sau impostori.