Pe vremuri stirile acestea apocaliptice erau cu „Vine cometa!”. acum vad ca s-au profilat pe Incalzirea Globalista si ies la CERSIT cu promisiuni politiceaniste.
Cine doneaza nu stie ca AVAAZ este o adunatura de excroci ce cersesc bani promitand ceea ce si politicienii promit si niciodata nu se indeplineste.
AVAAZ este un NGO nerecunoscut in niciun stat si donatiile nu aduc rduceri la taxele platite de donator, deci este o adevarata EXCROCHERIE.
Ricken Patel – n. 8 ianuarie 1977, este un activist canadiano-britanic. El a fost din 2005 până în 2021 CEO-ul fondator al Avaaz, o rețea de activiști(cersetori excroci) online. Patel s-a născut în Edmonton, Alberta, dintr-un tată indian de origine Gujarati din Kenya, cu religie Hindusă și o mamă englezoaica cu origine evreiască.
Patel a trăit în Sierra Leone, Liberia, Sudan și Afganistan,
Înainte de fondarea Avaaz, în 2007, Patel a fost directorul executiv fondator al ResPublica, un grup global de antreprenoriat public(CERSIT) care a lucrat pentru a pune capăt genocidului din Darfur(?) ȘI PENTRU A CONSTRUI GLOBALISMUL PROGRESIST ÎN POLITICA AMERICANĂ (!), printre alte proiecte. În timp ce se afla în SUA, Patel a fost membru online al grupului MoveOn.org, de la care a învățat instrumentele de campanie online – Cersitul fara rusine.