Autoritățile medicale continuă să blocheze tratamentul eficient pentru covid

Conflictul de interese dintre studiile clinice de medicamente care determină eficacitatea și siguranța acestora și industria farmaceutică care finanțează majoritatea studiilor este uimitor. Cu toate acestea, nu se face nimic în acest sens. Două treimi din bugetul Administrației Federale pentru Alimente și Medicamente, pentru evaluarea medicamentelor eliberate pe bază de rețetă, provine din industria reglementată de FDA. Cu alte cuvinte, autoritatea de reglementare este finanțată de către entitatea pe care trebuie să o reglementeze.

„Activitățile de reglementare privind medicamentele umane reprezintă 33% din bugetul FDA; 65% din aceste activități sunt plătite prin taxe de utilizare din industrie (18 octombrie 2019).”

Acest conflict de interese corupt a blocat tratamentul HCQ al Covid-19. Sute de mii de oameni au murit, iar mulți alții au rămas cu sănătatea afectată, deoarece Big Pharma și-a folosit influența asupra FDA, NIH, CDC și OMS pentru a menține vie pandemia până când un vaccin ar putea fi scos pe piață. Cu alte cuvinte, profitul, nu sănătatea, a fost scopul.

PHARMACOSERÍAS Marketing Farmacéutico/Pharmaceutical Marketing: Marcia  Angell / The NYT: Transparencia no frena corrupción...

Revistele medicale în sine au fost corupte. Dr. Marcia Angell, fost editor al noului Journal of Medicine din Anglia, spune că „pur și simplu nu mai este posibil să credem o mare parte din cercetările clinice publicate”. Ceea ce trece pentru cercetare sunt „studii” inventate pentru a elimina un medicament pentru marketing.

Acest articol oferă detalii despre conspirația dintre agențiile de sănătate publică din SUA, profesia medicală și Big Pharma pentru a reduce HCQ și pentru a elimina Remdesiir la un cost de 3.120 USD pe pacienți.

LancetGate: „Corona științifică minte” și Corupția Big Farma. Hidroxiciclorochină versus Remilesivir

Există o luptă continuă pentru a suprima Hydroxychloroquine (HCQ), un medicament ieftin și eficient pentru tratamentul Covid-19. Campania împotriva HCQ se desfășoară prin declarații politice calomnioase, frânturi de presă, fără să mai vorbim de o „evaluare” autorizată revizuită de către colegii publicată pe 22 mai de The Lancet, care s-a bazat pe cifre false și procese de testare.

Studiul s-ar fi bazat pe analiza datelor a 96.032 de pacienți spitalizați cu COVID-19 în perioada 20 decembrie 2019 și 14 aprilie 2020 din 671 de spitale din întreaga lume. Baza de date fusese fabricatăObiectivul a fost acela de a termina cu tratamentul hidroxiclorochinei (HCQ) în numele Big Pharma.

În timp ce articolul din Lancet a fost retras, mass-media a dat vina pe o „companie minusculă din SUA”, numită Surgisphere, ai cărei angajați includeau „un scriitor SF și un model de conținut pentru adulți” pentru răspândirea „datelor defectuoase” (Guardian). Această echipă cu sediul în Chicago a fost acuzată că a indus în eroare atât OMS, cât și guvernele naționale, incitându-i să interzică HCQ. Niciunul dintre aceste teste nu a avut loc.

ACC 2018: Mandeep Mehra - MOMENTUM 3 - YouTube

Deși s-a dat vina pe Surgisphere, adevărul nerostit (pe care nici comunitatea științifică și nici mass-media nu l-au recunoscut) este acela că studiul a fost coordonat de profesorul de la Harvard Mandeep Mehra, sub auspiciile Brigham and Women Hospital (BWH), care este partener al Școala Medicală Harvard.

Când a fost dezvăluită înșelătoria, Dr. Mandeep Mehra, care deține Catedra Distinsă de Medicină Harvey la Brigham and Women’s Hospital, și-a cerut scuze:

Mi-am efectuat întotdeauna cercetările în conformitate cu cele mai înalte orientări etice și profesionale. Cu toate acestea, nu putem uita niciodată responsabilitatea pe care o avem ca cercetători de a ne asigura scrupulos că ne bazăm pe surse de date care respectă standardele noastre înalte. Acum îmi este clar că, în speranța mea de a contribui la această cercetare într-un moment de mare nevoie, nu am făcut suficient pentru a mă asigura că sursa de date este adecvată pentru această utilizare. Pentru asta și pentru toate întreruperile – atât direct, cât și indirect – îmi pare foarte rău„. Mandeep R. Mehra, MD, MSC  (official statement on BWH website) (…) – globalresearch.ca

SURSA – www.paulcraigroberts.org