carolina gunderode
36 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42
IN TIMP CE ELVETIENII BAGA LUMEA LA INCHISOARE LA DEPASIREA A 19 GRADE IN CASA, DANEZII IMPART PATURI FUNCTIONARILOR DIN BANCI .

6.09.2022

Din cauza restricțiilor care limitează încălzirea în Danemarca, băncile oferă pături angajaților lor
VT.- Băncile daneze dau pături membrilor personalului care îngheață după ce guvernul a impus reglementări care limitează temperatura din clădirile comerciale la 19 ° C (66,2 F).

Peter Froulund, un purtător de cuvânt al celei de-a șasea bănci ca mărime din Danemarca, Arbejdernes Landsbank, a fost citat de Bloomberg într-un articol din 22 septembrie că afirmă că „au fost furnizate pături tuturor celor 1.800 de angajați în cazul în care vor îngheța”.

Între timp, Neel Rosenberg, un purtător de cuvânt al Spar Nord Bank, a cincea instituție ca mărime din țară, a afirmat că firma „pune la dispoziția celor 1.600 de angajați ai săi un depozit de pături, jachete și cămăși pe care le are deja în sucursalele și birourile sale. „.

Rosenberg a fost citat direct pentru a clarifica faptul că banca pur și simplu reutiliza prada corporativă în acest scop: „Aceste sunt articole pe care le oferim în mod normal clienților, dar angajații noștri le pot folosi acum dacă doresc”.

Într-un articol separat din 8 septembrie, Bloomberg a raportat că Dan Jorgensen, ministrul danez al Climei, a anunțat că, împreună cu limita de căldură din clădirile din sectorul public, clădirile guvernamentale nu vor mai aprinde iluminatul exterior.

Temperaturile anterioare ale clădirilor de birouri erau în medie de 22 până la 23 C (71,6 până la 73,4 F), adaugă articolul.

Situația este rezultatul crizei energetice din Uniunea Europeană, care, la rândul ei, este rezultatul că regiunea s-a împușcat în picior cu sancțiuni grele împotriva Federației Ruse din cauza războiului din Ucraina, care a determinat în cele din urmă Rusia să întrerupă gazul natural. livrarile.

În Suedia vecină, UBS Group AG a luat măsuri relativ calde, scăzând temperatura medie a biroului cu doar 1 C, a adăugat Bloomberg într-un articol terțiar din 8 septembrie.

În plus, UBS a declarat că măsurile suplimentare puse în aplicare ar fi încurajarea personalului să închidă monitoarele computerelor și să stingă iluminatul biroului după ora 18:00.

În special, atât JP Morgan, cât și UBS au declarat pentru presa că, în cazul unor întreruperi continue, băncile lor aveau generatoare diesel de rezervă pregătite și în așteptare.

Relativa isterie a survenit în aceeași zi în care președintele UE, Ursula von der Leyen, a invocat spectrul bolii coronavirus 2019 a Partidului Comunist Chinez (COVID-19), emulând blocajele și măsurile când a spus presei despre problema crizei energetice a continentului, „Ceea ce trebuie să facem este să „platim curba” și să evităm vârfurile cererii”.

Prăbușirea economiilor globale și o criză energetică care se profilează ar putea fi următoarea avangardă folosită pentru a instala versiuni globale locale ale notoriului sistem de credit social al PCC.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Finanțe elvețian, de exemplu, a afirmat că administrația sa ia în considerare inițierea unui regim de amenzi zilnice începând de la 30 de franci (31 dolari ~) și escaladând la 3.000 de franci (3.050 dolari ~) în combinație cu o pedeapsă maximă. Pedeapsa de trei ani de închisoare pentru persoanele care își încălzesc casele peste 19C, a informat Daily Mail pe 7 septembrie.

Situația dificilă în care s-a băgat Europa în mijlocul eforturilor sale posibil miop de a-l zdrobi pe Vladimir Putin, iar Rusia a dus la o întoarcere nefavorabilă la vremuri mai simple.

Un raport din 20 septembrie de la Business Insider Africa de Sud a declarat: „Odată cu începutul iernii… țările din Europa se confruntă cu o realitate cruntă de raționalizare, furt și dependență de lemn”.

Articolul cita surse citate de Washington Post care afirmă că „lemnul de foc este noul aur”.

În iunie, Polonia le-a spus cetățenilor săi că ar putea merge în pădure să adune crengi căzute pentru a-și încălzi casele în iarna viitoare, cu condiția să informeze guvernul în avans și să plătească o taxă.

În Germania, un alt tip de problemă s-a manifestat după ce forța de raționalizare a gazelor naturale prin creșteri parabolice a prețurilor a dus pur și simplu la grăbirea populației să cumpere încălzitoare electrice ineficiente.

Astfel de aparate, care implică în general încălzirea ceramicii și împingerea aerului cald cu un ventilator sau ulei de încălzire și se bazează pe radiația ambientală, sunt adesea evaluate la 1500 de wați sau mai mult și sunt utile doar pentru reglarea temperaturii unei încăperi mici.

Presa germană a raportat la începutul lunii septembrie că au fost deja vândute peste 600.000 de astfel de unități, o creștere de peste 35 la sută față de anul precedent.

Ca răspuns, Peter Lautz, directorul unui mare retailer german de energie electrică, a avertizat în comentarii adresate presei germane că consecințele pentru rețeaua electrică vor fi semnificative.

„Dacă toți am porni un încălzitor de aer acasă, ar însemna că ar trebui să duplicăm aproape structura de rețea existentă pe fiecare stradă”, a spus el.

sursa:
https://www.alertadigital.com/2022/09/26/debido-a-las-restricciones-que-limitan-la-calefaccion-en-dinamarca-los-bancos-entregan-mantas-a-sus-empleados/
Debido a las restricciones que limitan la calefacción en Dinamarca, los bancos entregan mantas a sus empleados