Don Pasquale
46 aprobate
pascumoale@gmail.com
75.57.36.95
TURNATORULE SORIN, nu pot sa te apelez ca domn caci nu ai aceasta calitate, ramai un turnator marsav securist, care incearca cu metode necinstite si distorsionate sa discrediteze ideile constructive si sa sa le declare false si neavenite.
Faci comentarii scoase din burta, caci na’i ceier oricum, si dai ca sursa a comentariilor un link catre un text in limba rusa netradus. – https://www.interfax.ru/russia/901623
Ei bine l-am tradus eu si spune ca arestarile au fost facute pentru ca autorii/inventatorii au publicat in strainatate rezultatul cercetarilor lor, ceea ce contravine legilor ce asigura securitatea statului in Federatia Rusa.
Traducere: ” …„A fost reținut pentru că a publicat pe tema dinamicii gazelor într-un jurnal științific străin”, a spus sursa.
Interfax nu are încă comentarii din partea agențiilor de aplicare a legii în legătură cu aceste informații.
După cum s-a raportat, directorul ITAM Shiplyuk a fost arestat la începutul lunii august 2022, mai devreme, la sfârșitul lunii iunie, cercetătorul șef ITAM Anatoly Maslov a fost arestat și el sub suspiciunea de trădare. Ambii oameni de știință au fost transferați la centrul de arest preventiv Lefortovo din Moscova.
La ITAM, Shiplyuk conduce laboratorul „Tehnologii hipersonice”, Maslov a fost angajat în cercetare în domeniul aerogasdinamicii.
Institutul de mecanică teoretică și aplicată Khristianovici a fost fondat în 1957. Institutul are o serie de instalații aerodinamice, inclusiv tunelul hipersonic AT-303. Principalele domenii de activitate științifică a ITAM sunt modelarea matematică în mecanică, aerogazdinamică, mecanică fizico-chimică, mecanică solidă, deformare și fracturare.”

Sa-ti fie rusine turnatorule si sa nu mai indraznesti sa vii pe acest site cu asemenea minciuni.
Incearca sa fii cinstit iar daca nu poti stai deoparte nu infecta spatiul acestui blog cu minciunile tale de securoi, nu mai tin, esti depasit si penibil.
.
NR Domnul Don Pasquale pare temeinic informat.