Atac demascat
Mesaje primite
x

Mihai Croitor
Ataşamente
15:45 (acum 54 de minute)
către eu

Acum 3 ani scriitorul E. J. Phelps: demasca un atac din interiorul administrației, împotriva lui Trump, feb. 2017
Dragă președinte Trump,
„..Doi bărbați doresc să saboteze administrația dvs… Ei sunt fostul director CIA John Brennan și fostul director al informațiilor naționale James Clapper.
Ce au în comun acești foști susținători ai lui Obama? Ambii sunt romano-catolici și conectați la universități i e z u i t e:
Brennan este o c r e a ț i e a ” Fordham din New York” și Clapper a fost p r o f e s o r la „Georgetown în Washington, DC” (sunt cele mai importante universități iezuite din țară)…”
+ + +
+ + +
„… asistenții și colaboratorii iezuiți și-au propus să vă saboteze încercările dvs. de a pune în aplicare politici naționaliste revigorante, destinate să construiască națiunea noastră epică, creată de Constituție pentru Statele Unite ale Americii…”
+ + +
+ + +
„…Acești bărbați… atât direct , cât și indirect, sunt sclavi iezuiți ai Superiorului General
A r t u r o S o s a , Arturo Sosa fiind maestrul secret al subordonatului său papa Francisc I …”
+ + +
+ + +
„…Da, Societatea lui Isus este stăpână peste papa de la Roma, care la rândul său guvernează Statele Unite printr-o serie de organizații și frății. De departe, cel mai puternic „senator roman” al națiunii este arhiepiscopul orașului New York, cardinalul Timothy D o l a n – omul așezat alături de dvs. la cina anuală… înainte de alegeri. Acest „prinț al bisericii”, supravegheat de iezuiții puternici ai Universității Fordham din provincia New York a Ordinului, supraveghează Consiliul pentru Relații Externe (CFR) din New York. Council Foreign Relationship” este terța parte de încredere a cardinalului [Timothy Dolan]. Scopul său este de a impune puterea temporală / politică a papei asupra Americii, apoi ducerea de război economic și marțial peste națiunile selectate și vizate de „ Compania ” militară a „Societății lui Isus”. Națiunile cele mai vizate astăzi sunt
S i r i a și I r a n u l…”
+ + +
+ + +
‘… Se pare că iezuiții au ordonat presei lor de stânga, socialist-comuniste, anti-americane (inclusiv MSNBC, CBS, ABC, CNN, „Wall Street Journal”, „Washington Post” etc.), unor politici socialiști și comunisti (New York) Senatorul Charles Schumer, guvernatorul Californiei Jerry Brown, primarul Chicago, Rahm Emanuel, femeia congresistă, Nancy Pelosi, etc.) și academia anti-americană socialist-comunistă pentru a face un atac concertat, frontal, împotriva dvs.. Între timp, sunteți asediați de anumiți trădători din cadrul Comunității de Informații, în secret, îndrumați de colaboratorii asistenți iezuiți din cadrul NSA, CIA, FBI, DIA, etc…”

18 februarie 2017: „President Trump: Jesuit Temporal Coadjutors are on the Attack
from Within Your Administration”

SURSA articol original:

******

Nota redacției – Nu împărtășim anti-catolicismul dlui Mișu Croitor, dar nici nu-l împiedicăm să-și expună ideile, mai ales când sunt susținute de documente provenite din surse credibile. Și noi ținem la Donald Trump, dar și la Papa de la Roma, oricine ar fi!