RAPORT ȘOC: În această săptămână CDC a actualizat numerele COVID-19: Numai 9.210 americani au murit din cauza COVID-19

By Joe Hoft
Published August 29, 2020

RAPORT ȘOC: În această săptămână CDC a actualizat numerele COVID-19: Numai 9.210 americani au murit din cauza COVID-19, ceilalți care au fost trecuți la număr au avut diferite alte boli grave

Deci, să lamurim acest lucru : în baza recomandării medicilor Fauci și Birx, SUA au închis întreaga economie pe baza a 9.000 de decese americane cauzate în totalitate de coronavirusul din China?

Am fost primii care am raportat că Director General of the WHO la 3 martie 2020, a declanșat panica cu declarația sa foarte greșită:

În timp ce mulți oameni la nivel global și-au dezvoltat imunitatea față de tulpinile sezoniere de gripă, COVID-19 este un virus nou la care nimeni nu are imunitate. Asta înseamnă că mai multe persoane sunt susceptibile la infecție, iar unele vor suferi boli severe”.

Această afirmație a provocat o panică globală. Cu toate acestea, știam că este greșit și am scris despre asta pe 17 martie 2020. Iată videoclipul comentariilor doctorului Ghebreyesus.

La nivel mondial, aproximativ 3,4% din cazurile de COVID-19 raportate au decedat. Prin comparație, gripa sezonieră ucide, în general, mult mai puțin de 1% din cei infectați.

Rata de deces de coronavirus a liderului OMS de 3,4% a fost falsă și am demonstrat acest lucru în publicatia noastră la acea vreme.

The Gateway Pundit a raportat că rata mortalității din cauza coronavirusului publicată de mass-media liberală a fost complet inexactă și rata reală este mai tipică pentru o gripă sezonieră – mass-media a mințit din nou.
Medicii Fauci și Birx au împins apoi ratele ridicate și extrem de exagerate ale mortalității legate de coronavirus.

** Dr. Tony Fauci și Dr. Deborah Birx au folosit Imperial College Model pentru a-l convinge pe președintele Trump să blocheze ÎNTREGATA ECONOMIE SUA.
** Modelul fraudulos a prezis 2,2 milioane de decese americane din cauza pandemiei coronavirusului
** Autorii Imperial College Model și-au împărtășit concluziile cu grupul de lucru Coronavirus de la Casa Albă la începutul lunii martie
** Dr. Fauci și dr. Birx s-au întâlnit apoi cu președintele Trump în mod privat și l-au îndemnat să închidă economia SUA și să distrugă economia record Trump pe baza acestui model

Dar modelul Imperial College pe care l-au impulsat Dr. Fauci și dr. Birx a fost gunoi și au recomandat distrugerea economiei SUA folosind acest model complet defectuos.

Astăzi avem dovezi empirice conform cărora OMS, Dr. Fauci și Dr. Birx au greșit. Erau șarlatani. Ei au mințit.

CDC silently updated their numbers CDC și-a actualizat în tăcere numerele în această săptămână pentru a arăta că doar 6% din totalul deceselor provocate de coronavirus s-au datorat complet numai coronavirusului. Restul deceselor atribuite coronavirusului din China sunt atribuite persoanelor care au avut alte probleme grave de sanatate.

De asemenea, majoritatea deceselor sunt americani foarte bătrâni cu comorbidități.

Săptămâna aceasta CDC a actualizat discret numărul Covid pentru a admite că doar 6% din toate cele 153.504 decese înregistrate au murit de fapt din cauza Covid.

Este vorba de 9.210 decese

Ceilalți 94% au avut alte 2-3 boli grave, iar majoritatea covârșitoare aveau o vârstă foarte avansată

(Rețineți că am actualizat această postare cu tweet de mai sus, deoarece Twitter a eliminat tweet-ul lui Mel Q după ce am publicat această postare.)

Mel Q 🐸 (@littllemel) August 29, 2020

Nu numai că numărul deceselor este legat în întregime de minusculul coronavirus din China, dar virusul pare să se stingă în mod natural.

Okey, doar a adăugat în tendința aproximativă de testare la fiecare mie de oameni pentru fiecare țară

– afișat în roșu în partea de sus a graficelor
– chestia asta este o nebunie

Datele de mai sus din Europa arată că numărul de cazuri are o corelație mică cu numărul de decese.
Să recunoaștem – în acest moment, oricine face presiuni pentru mai multe blocaje și alte abuzuri asupra drepturilor noastre personale este fie rău, fie teribil dezinformat.

SURSA – www.thegatewaypundit.com