Mihai
379 aprobate

mihai@yahoo.com
81.18.84.95

 

Se pare ca unii citesc numai ce posteaza ei.
Am postat un link despre racheta electromagnetica a rusilor despre care si paduchiosul Blinken si celalalt paduchios sef la NATO, declara ca aceasta arma nu ar trebui folosita pentru ca debalaseaza echilibrul de forte, cu alte cuvinte au facut in pantaloni cu totii, pentru ca efectul acelei rachete l-au simtit americanii innca din 2015 in Marea Neagra, lucru mentionat pana si presa vanduta din Romanica.
Dupa acel incident in care un avion rusesc a survolat in apele teritoriale romanesti deasupra unui vas militar SUA, dotat cu tot felul de arme sofisticate, i-a lasat fara curent de cateva ori ca sa le demonstreze vacarilor din SUA ca toate armele lor smechere nu sunt decat fier vechi.
Cu un impuls electromagnetic i-a lasa pe intuneric.
Dupa ce a repetat mavra luandu-le curentul si plonjand in picaj ca si cum le-ar ciurui lantalonii, avionul rusesc s-a retras si vacarii si-au dat seama ca ar fi fost victime sigure daca ar fi fost o situatie reala de razboi.
Cand au ajuns in Vacaria lor, peste 30 de ofiteri si-au dat demisia acuzand SUA ca nu investeste in cercetare punand in pericol viata militarilor americani.
Acum rusii au instalat acel dispozitiv pe o racheta care daca trece pe deasupra unor portavioane, etc, sau pe deasuprea unor buncare ascunse sub pamant la 200 de metri, acel dispozitiv poate sa-i lase fara curent pe motiv ca ,,n-au platit factura”, si apoi alte rachete pot bombarda nestingherite acele obiective devenite inutile fara sa fie interceptate de radarele moarte.

Aceasta ,,arma” reclamata de jidanii paduchiosi din Vacaria si NATO nu afecteaza mediu si nici viata, asa cum face bomba atomica creata de satanisti, o bomba foarte periculoasa pe care paduchiosii nu considera ca ar fi trebuit interzisa.
Rusii mai au o arma, numita bomba cu vid, care face distrugeri imense pe zone clar delimitate, fara sa poata fi anihilata de adversari, de care aceiasi vacari paduchiosi dardaie cand aud de ea.
Al treilea as din maneca armatei rusesti este racheta hipersonica, care zboara cu 9 Mach, adica viteza Mach 1 în aer la nivelul mării este de aproximativ 1.235 de kilometri pe oră x 9 = 11 115 km pe ora.Asta inseamna ca o racheta hipersonica lansata de la Mosva parcurge distanta de 7822 km la Vashington in maxim 43 de minute, sau in 48 de minute cu pauza de o tigara de 5 minute.
Nu au timp vacarii nici sa-si nadragii pe ei, daca au machit cu o seara inainte si sunt mahmuri.

Asa ca mitul cu SUA si NATO cele mai tari din parcare in materie de arme si armament s-a spulberat de mult, lucru confirmat de multi ofiteri americani cu mintea la purtator.
Aceste trei arme si faptul ca focoasele nucleare ale tuturor armatelor care le detin au fost dezactivate inca de acum 10 ani de atlantii care ne pazesc pe noi de noi sa nu ne jucam cu chibriturile, au facut ca satanistii Deep State si NATO sa puna batista pe tzambal in intentia Cabalei de a starni un razboi mondial clasic cu obiectivul arhicunoscut de a omora 90 % din populatiile lumii.

Obser ca si tu ,,combati dezinformarea” contra-cost, asa ca te informez din surse sigure ca mascarada s-a incheiat, asa ca s-ar putea sa nu-ti mai incasezi argintii castigati cu ,,atata truda”.

Racheta Electromagnetică
https://vk.com/video629036819_456241706

Bomba cu vid https://youtu.be/U12mOEOTsdo