Greșeala cea fatală a fie iertatului!
No issue detected
Doru Dascalu
59 minutes ago
Din păcate maestre vă pot certifica următoarele. Hrăpăreţii care s-au repezit să facă avere nu sunt interesaţi de aşa ceva, iar pulimea nu pricepe nimic. Ceea ce aţi uitat să punctaţi este faptul că ţara noastră a cedat dreptul de a-şi emite şi tipări moneda proprie. Exact în anul în care au apărut banii de plastic. Nu v-aţi întrebat de ce suntem singurii cu o astfel de bancnotă de plastic? Pentru că este emisă şi tipărită de o bancă străină. Vrea guvernul să construiască un drum? Are muncitorii, are uneltele şi treaba de făcut. Trebuie creaţi doar banii cu care să plătească munca. Nu poate. Trebuie să ceară de la acea bancă banii. Şi acesta le dă în condiţii democrate. Adică condiţiile lor.
Imprimeria Națională nu tipărește bacnotele, ele sunt tipărite de Imprimeria BNR de pe Strada Luica 198-202 și monedele, inclusiv cele emise cu diverse ocazii, la Monetăria Statului.De ce sunt bacnotele din plastic? Pentru că sunt mai rezistente, este drept că sunt și mai scumpe și se falsifică și mai greu. Mai sunt și alte țări care au adoptat bacnotele din plastic. Toti banii sunt tipariti in Romania, sub supravegherea BNR și în cei 75 de ani nu s-a înregistrat nici un caz de furt din partea angajaților de la Imprimerie și Monetărie.
P.S Școală Altfel este o bună ocazie să aflați câteva lucruri interesante despre BNR?
este stiut faptul ca bancile natioanle intra sub influneta unei familii de bancheri care le controleaza. credeti ca aurul nu a fost cerut sa fie depozitat, parca in anglia? ia puneti-l pe isarescu sa aduca aurul acasa in 48 de ore sub premisele acuzatiei de tradare. facem pariu ca nu poate si se vor face toate demersurile, din pareta acestei familii, prin tot felul de prighii pentru a se anula cererea? Abnca Angliei si FED sint institutii private! BNR a devenit institutie privata in statul roman si de aceea se impune desfiintarea ei imediata!
Eu inteleg ca suntem „imprumutati” cu gunoaie de hartie la care platim dobanda …..
Este un lucru logic,atunci când iei un împrumut să-l restitui şi să plăteşti şi dobândă. Numai că în cazul unei ţări, se schimbă calimera. Banca îţi dă hârtii, numai că înapoi nu primeşte hărtiile pe care ţi le-a dat ci numai valori intrisece. Adică resurse minerale, aur, argint şi platină. Sper că aţi înţeles.