Comentariu primit de la un MOLDOVEAN. Pentru un asemenea comentariu este nevoie de referință bibliografică! Nu poate fi vorba de o sursă orală, gen „mi s-a spus că”! Îl invit așadar pe MOLDOVEAN să ne spună de unde a venit cu acest citat, cu cele șase „sfaturi”   trimise de Sanhedrin evreilor spanioli!  Fără această precizare, comentariul MOLDOVEANULUI devine un model de manipulare și diversiune. Trebuie să ne cunoaștem bine adversarul: MINCIUNA!

*
*
*

Cred ca acest subiect prezinta o oportunitate perfecta ca sa mentionez o alta informatie istorica, cred eu, extrem de importanta. Nu cred ca o stiu prea multi.

Este vorba despre o scrisoare din 1492 ce contine cateva sfaturi date rabinului sef al Spaniei (Chemor), de catre marele Sanhedrin dupa ce s-a dat legea expulzarii evreilor din aceeasi Spanie (motivata in principal de comportamentul acestora de tip coloana 5 prin colaborarea seculara cu ocupantii musulmani). Aceste 6 sfaturi constitue piatra de temelie a comportamentului evreilor din Europa in anii ce au urmat. Ar trebui predate anual goyimilor inca din clasa 1 la scoala.

1. Privitor la faptul ca regele Spaniei va obliga sa deveniti crestini: fa-o pentru ca alta solutie nu este.

2. Privitor la ordinele de confiscare a propritatilor voastre: indrumati-va copii sa devina comercianti astfel incat, incetul cu incetul, sa preia toate proprietatile de la crestini.

3. Privitor la amenintarile asupra vietilor voastre: indrumati-va copii sa devina doctori si farmacisti astfel incat sa poata lua viata crestinilor oricand.

4. Privitor la distrugerile de sinagogi: indrumati-va copii sa devina preoti si calugari (infiltrati) astfel incat sa le puteti distruge bisericile (din interior).

5. Privitor la celelalte griji din plangerea ta: faceti in asa fel incat copii vostri sa devina avocati si judecatori, care sa se amestece mereu in afacerile statului (tarii) si sa-i puna pe crestini “sub papucul lor” asfel incat sa dominam lumea si sa ne razbunam.

6. Nu va abateti de la aceste sfaturi pe care vi le dam pentru ca veti afla din experienta: jucand cartea umilintei vei ajunge sa detineti puterea reala.

Aceste sfaturi au fost piatra de temelie a educatiei particulare/private din multe familii evreiesti. Lipseste mentiunea explicita cu privire la dominatia sistemlui bancar, dar aceasta era la vremea respectiva o chestiune comerciala, deci este acoperita de punctul 2.

Ideile de mai sus nu au aparut brusc in 1492. Ele au o vechime de mii de ani, cel putin din 621 I.d.C. cand multe din idei au fost preluate de la Babylon-ul in care au locuit o parte din farisei. In general, au fost transmise pe cale orala sau prin diversele povesti si sfaturi codificate din Talmud.

Iar acum ca sa explica legatura acestor sfaturi cu subiectul Ukraina:

Ordinul iezuit a fost creat tocmai de un marrano (evrei spanioli/portughezi care se prefaceau ca sunt crestini pentru a infiltra mai eficient biserica) pe nume Ignatius de Loyla.

Iezuitii sunt la baza planurilor de impunere a catolicismului in tarile ortodoxe (ca un prim pas spre subjugare).

Deci, sa nu ne miram daca interesele si metodele iezuitilor coincid destul de des cu cele ale evreilor.

Iar, cand apar tot felul de biserici cu nume ciudate, sa cautam cine sta cu adevarat in spatele lor.

 

MOLDOVEANUL a fost prompt și ne-a trimis această completare, privind postarea sa de mai sus:

*

*

„Sursa originala este o carte editata la Paris in 1608 denumita “La Silva Curiosa” scrisa de Julio-Iniguez de Medrano (paginile 156-157).

Srisoarea respectiva ar fi fost descoperita in Toledo.

O fi adevarat sau nu, eu va invit sa meditati si sa observati istoria reala precum si realitatile de azi. Apoi judecati singuri daca veti crede sau nu.

Dar, un lucru este cert: exista mai multe carti scrise in perioada moderna (si care abordeaza aceasta problema despre cine conduce lumea din umbra) in care se mentioneaza aceasta scrisoare.

Oricum, la urma urmei, cele 6 sfaturi sunt aproape nimic pe langa ce sfaturi ascunse contine Talmudul.

Daca nu ma credeti, va citez ce spunea cel mai mare rabin al Israelului , Obadia Yosef (inmormant anul trecut intr-o procesiune gigant cu peste 800.000 de praticipanti):

“Goimii au fost creati special de D-zeu ca sa ne slujeasca precum niste sclavi. Fara noi (evreii), ei nu ar avea rost pe acest pamant. Ei sunt precum magarii negustorului …”