CD
29 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

“Analfabetul secolului XXI nu este cel care nu ştie să citească ci acela care nu ştie să înţeleagă”. ~ Alvin Toffler

„PANDEMIA” COVID: O DEPRESIE ECONOMICĂ INGINERIZATA. LOVITURA DE STAT GLOBALA?
De prof. Michel Chossudovsky

În mai multe țări, Crăciunul este pus in suspendare ca si Pastele
E vorba de distrugerea vieților oamenilor. Este o destabilizarea societății civile.
Și pentru ce?
Minciunile sunt susținute de o campanie masivă de dezinformare mediatică. 24/7, Neîncetat și repetitiv „Alerta Covid” pentru ultimele zece luni. … Este un proces de inginerie socială.

Manipularea estimărilor. Testele RT-PCR sunt înșelătoare.
Ceea ce vor este să crească numerele, astfel încât să justifice Izolarea.
Milioane de teste covid-pozitive.
Potrivit Dr. Pascal Sacré într-un articol intitulat: COVID-19 RT-PCR Test: desemnat să inducă în eroare întreaga umanitate. Folosind un „Test” Pentru a bloca Societatea: .
Această utilizare abuzivă a tehnicii RT-PCR este folosită ca o strategie neobosită și intenționată de către unele guverne, sprijinite de consiliile științifice de siguranță și de mass-media dominantă, pentru a justifica măsuri excesive, cum ar fi încălcarea unui număr mare de drepturi constituționale, distrugerea economiei cu falimentul unor sectoare active ale societății, degradarea condițiilor de viață pentru un număr mare de cetățeni obișnuiți , sub pretextul unei pandemii bazate pe o serie de teste RT-PCR pozitive, și nu pe un număr real de pacienți.
Covid-19 este portretizat ca „virusul criminal”.

Falsificarea certificatelor de deces
În SUA, la fel ca si in alte tari, certificatele de deces sunt falsificate la instrucțiunile CDC sau ale guvernelor.
COVID-19: „Cauza de deces”. Acest concept este fundamental. Acesta este definit de OMS ca „boala sau vătămarea care a inițiat trenul evenimentelor care duc direct la deces”.
Criteriile au fost modificate. În SUA, instrucțiunile CDC sunt foarte clare. COVID-19 va fi cauza care stau la baza decesului „de cele mai multe ori”

Distrugerea societății civile
Oamenii sunt speriați și nedumeriti. „De ce ar face asta?”
Școli goale, aeroporturi goale, magazine alimentare falimentare.
În Franța „Bisericile sunt amenințate cu Kalashnikovs peste Covid-19 focar” (aprilie 2020)
Întreaga economie a serviciilor urbane este în criză. Magazinele, barurile și restaurantele sunt duse în faliment. Călătoriile internaționale și vacanțele sunt suspendate. Străzile sunt goale. În mai multe țări, barurile și restaurantele trebuie să ia nume și informații de contact „pentru a sprijini urmărirea eficientă a contactelor, dacă este necesar”.
.
Libertatea de exprimare este suprimată
Narațiunea blocării este susținută de dezinformarea mediatică, cenzura online, ingineria socială și campania de frică.
Medicii care pun la îndoială narațiunea oficială sunt amenințați. Își pierd slujbele. Carierele lor sunt distruse. Cei care se opun blocării guvernului sunt clasificați ca „psihopați anti-sociali”:

Acceptați „minciuna mare” și sunteți etichetat ca o „persoană bună” cu „empatie”, care înțelege sentimentele altora.
Exprimati rezerve cu privire la … distanțarea socială și purtarea măștii de față, și veți fi etichetat (în conformitate cu „opinia științifică”) ca un „psihopat dur și înșelător”.
În colegii și universități, personalul didactic este presat să se conformeze și să aprobe narațiunea oficială covid. Punerea sub semnul întrebării a legitimității blocării în „sălile de clasă” online ar putea duce la concediere.
Google este actorul principal al introducerii pe piață a Marii Minciuni/Big Lie. Opiniile oamenilor de știință proeminenți care pun la îndoială izolarea, masca de față sau distanțarea socială sunt „luate în ras”:
„YouTube nu permite un conținut care răspândește “dezinformarea medical” care contrazice Organizația Mondială a Sănătății (OMS) sau informațiile medicale ale autorităților locale din domeniul sănătății despre COVID-19, inclusiv cu privire la metodele de prevenire, tratare sau diagnosticare a COVID-19 și mijloacele de transmitere a COVID-19.”
Ei o numesc „verificarea faptelor”, fără a recunoaște că atât OMS, cât și autoritățile locale din domeniul sănătății își contrazic propriile date și concept si sunt sub comanda Marii Finante.

Depresia economică proiectată. Lovitură globală de stat?
Pandemia a fost lansată de OMS la 11 martie 2020, ceea ce a dus la blocarea și închiderea economiilor naționale a 190 (din 193), state membre ale Organizației Națiunilor Unite. Instrucțiunile au venit de sus, de pe Wall Street, Forumul Economic Mondial, fundațiile miliardarilor. Acest proiect diabolic este descris ocazional de către mass-media corporativa ca un „umanitar” efort. „Comunitatea internațională” are o „responsabilitate de a proteja” (R2P). Un „parteneriat public-privat” neales sub auspiciile Forumului Economic Mondial (WEF), a venit în ajutorul celor 7,8 miliarde de oameni ai Planetei Pământ.
Închiderea economiei globale este prezentată ca un mijloc de „ucidere a virusului”.
Sună absurd. Închiderea economiei reale a Planetei Pământ nu este „soluția”, ci mai degrabă „cauza” unui proces de destabilizare la nivel mondial și sărăcire.
Economia națională combinată cu instituții politice, sociale și culturale reprezintă baza pentru „reproducerea vieții reale”: venituri, ocuparea forței de muncă, producție, comerț, infrastructură, servicii sociale. Destabilizarea economiei Planetei Pământ nu poate constitui o „soluție” pentru combaterea virusului. Dar aceasta este „soluția” impusă în care vor ei să credem. Și asta este ceea ce fac ei.

„Războiul economic”
Destabilizarea într-o singură lovitură a economiilor naționale din peste 190 de țări este un act de „război economic”. Această agendă diabolică subminează suveranitatea statelor naționale. Ea sărăceste oamenii din întreaga lume. Aceasta duce la o datorie globală în spiral, denominata în dolari.
Structurile puternice ale capitalismului global, Big Money/Marile Finante împreună cu Serviciile de Securitate și aparatul său militar sunt forța motrice. Folosind tehnologii digitale și de comunicații avansate, blocarea și închiderea economică a economiei globale este fără precedent în istoria mondială.
Această intervenție aplicată în 190 de țări derogă democrația. Subminează suveranitatea statelor naționale la nivel mondial, fără a fi nevoie de intervenție militară.
Este un sistem avansat de război economic care umbrește alte forme de război, inclusiv războaiele de teatru convenționale (în stil Irak).

Scenarii de guvernanță globală. Guvernul Mondial în epoca post-Covid?
Proiectul Lockdown/Izolarea/Blocarea din 11 martie 2020 folosește minciuni și manipulări pentru a impune în cele din urmă un regim totalitar mondial, intitulat „Guvernanța globală” (de către funcționari nealeși).
În cuvintele lui David Rockefeller:
„… Lumea este acum mai sofisticată și mai pregătită să mărșăluiască spre un guvern mondial. Suveranitatea supranațională a unei elite intelectuale și a bancherilor lumii este cu siguranță preferabilă autodeterminării naționale practicate în secolele trecute.” (citat de Aspen Times, 15 august 2011)

Scenariul guvernanței globale impune o agendă de inginerie socială și conformitate economică.
„Aceasta constituie o extensie a cadrului de politică neoliberală impus atât țărilor în curs de dezvoltare, cât și țărilor dezvoltate. Ea constă în eliminarea „auto-determinarii naționale” și construirea unei legături la nivel mondial de regimuri proxy pro-SUA controlate de o „suveranitate supranațională” (Guvernul Mondial), compus din instituții financiare de conducere, miliardari și fundațiile lor filantropice.”

Simularea pandemiilor
Fundația Rockefeller propune utilizarea planificării scenariilor ca mijloc de a realiza „guvernarea globală”.
În Raportul Rockefeller din 2010 intitulat „Scenarii pentru viitorul tehnologiei și al zonei de dezvoltare internațională” sunt avute în vedere scenarii de guvernanță globală și acțiunile care trebuie întreprinse în cazul unei pandemii mondiale.
Mai precis, raportul a avut în vedere (p 18) simularea unui scenariu “Izolarea”, pe motivul unei tulpini gripale virulente la nivel mondial.Raportul 2010 Rockefeller a fost publicat în urma imediat a 2009 H1N1 pandemie de gripă porcină.
O altă simulare importantă a fost efectuată pe 18 octombrie 2019, cu mai puțin de 3 luni înainte de identificarea SRAS-2/Covid-19, la începutul lunii ianuarie 2020.
Evenimentul 201 a avut loc sub auspiciile Centrului Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății, sponsorizat de Fundația Bill și Melinda Gates și Forumul Economic Mondial.

Serviciile de Securitate si „Arta deceptiei”
Criza Covid este un instrument sofisticat al elitelor puterii. Ea are toate caracteristicile unui proiect de informații atent planificate folosind „înșelăciune și contra-înșelăciune”.
Leo Strauss: „a privit Serviciile de Securitate Nationala ca pe un mijloc pentru factorii de decizie politică de a atinge și justifica obiectivele politice, nu de a descifra si descrie realitățile lumii.” Și exact asta fac ei în legătură cu Covid-19.

Intervenție macroeconomică. Evoluția economiei globale
Istoria economică „Tratament de șoc”. De la Programul de ajustare structurală (SAP) la „Ajustare globală (GA)”

Închiderea (simultană) din 11 martie 2020 a economiilor naționale a 190 de state membre ale ONU este diabolică și fără precedent. Milioane de oameni și-au pierdut locurile de muncă și economiile de-o viață. În țările în curs de dezvoltare, sărăcia, foametea și disperarea prevalează.
În timp ce acest model de „intervenție globală” este fără precedent, are anumite caracteristici care amintesc de reformele macroeconomice la nivel de țară, inclusiv impunerea „medicinei economice” de către FMI. Pentru a aborda această problemă, haideți să examinăm istoria așa-numitului „tratament de șoc economic”.

Ca profesor invitat la Universitatea Catolică din Chile, am trăit lovitura de stat militară îndreptată împotriva guvernului condus de Salvador Allende, ales în mod democratic. A fost o operațiune CIA condusă de secretarul de stat Henry Kissinger, împreună cu reforme macroeconomice devastatoare.

În luna urmatoare, după Lovitura de Stat, prețul pâinii a crescut de la 11 la 40 de escudos peste noapte. Acest colaps proiectat atât a salariilor reale și ocuparea forței de muncă în timpul dictaturii Pinochet a fost propice pentru un proces național de sărăcire. În timp ce prețurile alimentelor au crescut vertiginos, salariile au fost înghețate pentru a asigura „stabilitatea economică și a preveni presiunile inflaționiste”. De la o zi la alta, o țară întreagă a fost precipitată în sărăcie abisală: în mai puțin de un an prețul pâinii în Chile a crescut de treizeci și șase de ori și optzeci și cinci la sută din populația chiliană a fost adusa sub pragul sărăciei. Asta a fost Chile “Resetarea din 1973″

Doi ani și jumătate mai târziu, în 1976, m-am întors în America Latină ca profesor invitat la Universitatea Națională din Cordoba, în inima industrială nordică a Argentinei. Șederea mea a coincis cu o altă lovitură de stat militară din martie 1976. În spatele masacrelor și încălcărilor drepturilor omului, reformele macroeconomice „de pe piața liberă” au fost, de asemenea, prescrise – de data aceasta sub supravegherea creditorilor argentinieni din New York, inclusiv David Rockefeller, care a fost prieten cu ministrul economiei din Juntă, José Alfredo Martinez de Hoz.
Chile și Argentina au fost „repetiții” pentru lucrurile care vor veni: Impunerea FMI-Banca Mondială, a Programului de Ajustare Structurală (SAP) a fost impusă in mai mult de 100 de țări începând din anii ‘80.
Un exemplu notoriu al „pieței libere”: Peru în august 1990 a fost pedepsit pentru că nu se conformează diktatului FMI: prețul combustibilului a fost crescut de 31 de ori și prețul pâinii a crescut de mai mult de douăsprezece ori într-o singură zi. Aceste reforme – realizate în numele „democrației” de institutiile financiare – au fost mult mai devastatoare decât cele aplicate în Chile și Argentina sub pumnul dominației militare.

Iar acum, pe 11 martie 2020, intrăm într-o nouă fază de destabilizare macroeconomică, care este mai devastatoare și mai distructivă decât 40 de ani de „tratamenet de șoc” și măsuri de austeritate impuse de FMI în numele intereselor financiare dominante.

Există ruptură, o ruptură istorică, dar si continuitate; este „Neoliberalism la gradul n-lea”
Închiderea economiei globale: impacturi economice și sociale la nivelul întregii planete
Comparați ceea ce se întâmplă cu economia globală astăzi cu țară de țară „negociate” măsuri macro-economice impuse de creditori în cadrul Programului de Ajustare Structurală (SAP). „Ajustarea globală” din 11 martie 2020 nu a fost negociată cu guvernele naționale. Ea a fost impusă printr-un „parteneriat public/privat”, susținut de propaganda mediatică, și acceptată, invariabil de politicieni cooptați și corupți.

„Proiectul” Inegalitatea socială și sărăcirea. Globalizarea sărăciei
Compara 11 martie 2020 „Global Adjustment” „orientări” care afectează întreaga planetă la Chile 11 septembrie 1973.

Într-o ironie amară, aceleași interese Big Money/Marea Finanta din spatele „Global Adjustment” din 2020 au fost implicate activ în Chile (1973) și Argentina (1976). Amintiți-vă „Operațiunea Condor” și „Dirty War” (Guerra Sucia).
Există continuitate: Aceleași interese financiare puternice: FMI și birocrațiile Băncii Mondiale sunt implicate în prezent în pregătirea și gestionarea ” post-pandemie „New Normal” operațiunile de datorie (în numele creditorilor) în cadrul Marii Reset.
Henry Kissinger a fost implicat în coordonarea 9/11 din Chile, 1973 „Reset”.
În anul următor (1974), el a fost responsabil de elaborarea „Memorandumului de Securitate Strategică Națională 200 (NSSM 200) care A IDENTIFICAT DEPOPULAREA CA FIIND „CEA MAI MARE PRIORITATE ÎN POLITICA EXTERNĂ A SUA FAȚĂ DE LUMEA A TREIA”.

Forța de „Depopulare” in spatele Marii Resetari?
Astăzi, Henry Kissinger este un susținător ferm alături de Fundația Gates (care este, de asemenea, ferm angajata la depopulare) a Marii Resetari sub auspiciile Forumului Economic Mondial (WEF).
Nu este nevoie să negociezi cu guvernele naționale sau să efectueze „schimbarea regimului”. Proiectul din 11 martie 2020 constituie o „Ajustare Globală” care declanșează falimente, șomaj și privatizare la o scară mult mai mare, afectând într-o singură lovitură economiile naționale a peste 150 de țări.
Și acest întreg proces este prezentat opiniei publice ca un mijloc de combatere a „virusului ucigaș”, care, în conformitate cu CDC și OMS este similar cu gripa sezonieră. (Virusurile A, B).

Structura puterii hegemonice a capitalismului global
Marea Finanta, inclusiv fundațiile miliardarilor sunt forța motrice. Este o alianță complexă de pe Wall Street și unitatea bancară, Big Oil și Energie, așa-numitele „Contractori de apărare”, Big Pharma, Conglomeratele Biotech, Corporate Media, Telecom, Comunicații și Digital Technology Giants, împreună cu o rețea de think tank-uri, grupuri de lobby, laboratoare de cercetare, etc Proprietatea asupra proprietății intelectuale joacă, de asemenea, un rol central.
Această rețea decizională complexă implică instituții comerciale și creditoare majore: Rezerva Federală, Banca Centrală Europeană (BCE), FMI, Banca Mondială, băncile de dezvoltare regională și Banca Reglementelor Internaționale (BIS), cu sediul la Basel, care joacă un rol strategic esențial.
La rândul lor, eșaloanele superioare ale aparatului de stat american (și aliații occidentali ai Washingtonului) sunt implicate direct sau indirect, inclusiv Pentagonul, Serviciile de Informații si Securitate ale SUA (și laboratoarele sale de cercetare), autoritățile sanitare, Securitatea Națională și Departamentul de Stat(Ministerul de Externe) al SUA (inclusiv ambasadele SUA în peste 150 de țări).

În curs de desfășurare crestera vertiginoasa a averilor la Super Rich/Bogati
„V virusul” este declarat a fi responsabil pentru valul de falimente și șomaj. Asta e o minciună. Nu există nicio relație cauzală între virus și variabilele economice. Sunt finanțiști puternici și miliardari, care sunt în spatele acestui proiect care a contribuit la destabilizarea (la nivel mondial) a economiei reale.
În ultimele nouă luni, au încasat miliarde de dolari. Între aprilie și iulie, averea totală deținută de miliardari din întreaga lume a crescut de la 8 trilioane de dolari la mai mult de 10 trilioane dolari,
Raportul Forbes nu explică cauza reală a acestei redistribuiri masive a bogăției:
„Bogăția miliardarului colectiv a crescut la cel mai rapid ritm din toate perioadele din ultimul deceniu.”

De fapt, este cea mai mare redistribuire a bogăției globale din istoria lumii. Se bazează pe un proces sistematic de sărăcire la nivel mondial. Este un act de război economic.

Miliardarii nu au fost doar beneficiarii de generoaase „pachete de stimulare de la guvern”, cea mai mare parte a câștigurilor lor financiare de la începutul campaniei de frica Covid la începutul lunii februarie a fost rezultatul de tranzacționari din interior, precunoaștere, comerțul cu instrumente derivate și manipularea atât financiara cat și a piețele de mărfuri. Warren Buffett identifică pe bună dreptate aceste instrumente speculative ca fiind „Arme financiare de distrugere în masă”.
Averea combinată a miliardarilor americani a crescut cu 850 de miliarde de dolari de la 18 martie 2020 la 8 octombrie 2020, o creștere de peste 28%. Această estimare nu ține cont de creșterea averii în perioada anterioară datei de 18 martie, care a fost marcată de o serie de accidente ale pieței bursiere. Pe 18 martie 2020, miliardarii americani au cumulat o avere de 2,947 trilioane de dolari. Până pe 8 octombrie, averea lor a crescut la 3,8 trilioane de dolari.
Această clasă superioară de miliardari manipulează piețele financiare începând cu luna februarie și apoi ordonă închiderea economiei globale pe 11 martie, al cărei obiectiv declarat a fost de a combate Covid-19, adică similar cu gripa sezonieră.

„Economia reală” și „Marea Finanta”
De ce aceste politici de blocare Covid sunt vârful de lance al falimentului, sărăciei și șomajului?
Capitalismul global nu este monolitic. Există într-adevăr „Un conflict de clasă” „între super-bogati și marea majoritate a populației lumii.
Dar există, de asemenea, rivalitate intensă în cadrul sistemului capitalist. Și anume un conflict între „Marea Finanta” și ceea ce ar putea fi descris ca „Capitalismul Real”, care constă din corporații în diferite domenii de activitate productivă la nivel național și regional. Acesta include, de asemenea, întreprinderile mici și mijlocii.
Ceea ce este în curs de desfășurare este un proces de concentrare a bogăției (și de control al tehnologiilor avansate) fără precedent în istoria lumii, prin care unitatea financiară, (de exemplu, creditorii de miliarde de dolari) sunt porniti pentru a acapara activele reale atât ale societăților în faliment, precum și activele de stat.

„Economia reală” constituie „peisajul economic” al activității economice reale: active productive, agricultură, industrie, servicii, infrastructură economică și socială, investiții, ocuparea forței de muncă etc. Economia reală la nivel mondial și național este vizată de blocarea și închiderea activității economice. Instituțiile financiare ale Marii Finante sunt „creditorii” economiei reale.

„Al doilea val”. Un alt lockdown/blocare/izolare
Al doilea val este o minciună. Acesta este prezentat opiniei publice ca un mijloc de combatere a virusului și de salvare a vieților.
Asta ne spun guvernele. Campania de generat frică a intrat în viteză mare, aplicată simultan în diferite regiuni ale lumii.

Raționamentul celui de-al doilea val este de a preveni și amâna redeschiderea economiei naționale, împreună cu aplicarea distanței sociale, purtarea măștii de față etc.
Ținta este economia serviciilor, companiile aeriene, industria turistică etc. Menținerea unor restricții stricte privind transportul aerian echivalează cu intrarea în faliment a principalelor companii aeriene. Programul de faliment este proiectat și impus. Numai în industria turismului din SUA, 9,2 milioane de locuri de muncă ar putea fi pierdute și „între 10,8 milioane și 13,8 milioane de locuri de muncă … sunt déjà în pericol grav”.

Iar al doilea val este intenția de a permite miliardarilor să ridice piesele, dobândind dreptul de proprietate asupra unor sectoare întregi de activitate economică la prețuri de nimica
Banii pe care i-au însușit în cursul crizei financiare (prin manipulare absolută) vor fi folosiți pentru a cumpăra corporații falimentare, precum și guverne falimentare.

Guvernanța globală: Către un stat totalitar
Persoanele fizice și organizațiile implicate în simularea din 18 octombrie 2019 201 sunt acum implicate în gestionarea efectivă a crizei, odată ce aceasta a fost transmisă în direct pe 30 ianuarie 2020 în cadrul Organizației Mondiale a Sanatatii – OMS, de urgență în domeniul sănătății publice (PHEIC), care, la rândul său, a pregătit terenul pentru criza financiară din februarie.
Blocarea și închiderea economiilor naționale declanșează o a doua serie de șomaj în masă, împreună cu falimentul proiectat (aplicat la nivel mondial) al întreprinderilor mici și mijlocii.
Toate acestea sunt conduse de instalarea unui stat totalitar global care are intenția de a rupe toate formele de protest și rezistență.

Vaccinul
Programul de vaccinare Covid (inclusiv pașaportul digital încorporat- ciparea) este o parte integrantă a unui regim totalitar global.
Ce este infamul ID2020? Este o alianță de parteneri public-privat, inclusiv agențiile ONU și societatea civilă. Este un program de identificare electronică care utilizează vaccinarea generalizată ca platformă pentru identitatea digitală. Programul valorifică operațiunile existente de înregistrare a nașterilor și de vaccinare pentru a oferi nou-născuților o identitate digitală portabilă și persistentă legată biometric.zone roșii, măști faciale, distanțare socială, blocare,

„Marea Resetare”
Aceiași creditori puternici care au declanșat criza globală a datoriei Covid stabilesc acum un „Nou Normal”, care constă, în esență, în impunerea a ceea ce Forumul Economic Mondial descrie ca fiind „Marea Resetare”:
Folosind blocări COVID-19 și restricții pentru a împinge prin această transformare, Marea Resetare este în curs de dezvoltare sub masca unei „a patra Revoluții Industriale”, în care întreprinderile mai în vârstă urmează să fie conduse la faliment sau absorbite în monopoluri, închiderea în mod eficient secțiuni uriașe ale economiei pre-COVID. Economiile sunt „restructurate” și multe locuri de muncă vor fi ocupate de mașini bazate pe IA-Inteligenta Artificiala.

Șomerii(și nu vor fi putini) vorr fi plasati pe un fel de venit de bază universal și datoriile lor anulate în schimbul predarii activelor lor la stat, sau mai precis la instituțiile financiare care ajută la realizarea acestei Mari Resetari.
WEF spune că publicul va „închiria” tot ce are nevoie: eliminarea dreptului de proprietate sub pretextul „consumului durabil” și „salvarea planetei”. Desigur, elita, cei care realizeaza si profita în aceasta mare resetetare, va deține totul. (Colin Todhunter, Distopic Great Reset, 9 noiembrie 2020)
Până în 2030, creditorii globali vor fi însușit bogăția lumii în cadrul scenariului „Global Adjustment”, în timp ce sărăcirea va domina sectoare mari ale populației mondiale.
În 2030 „Nu vei avea nimic și vei fi fericit.”

Organizația Națiunilor Unite: Un instrument de guvernanță globală în numele unui parteneriat privat/public neales

Sistemul ONU este, de asemenea, complice. El a aprobat „Guvernarea Globală” și Marea Resetare.
În timp ce Secretarul General al ONU, Antonio Guterres, recunoaște pe bună dreptate că pandemia este „mai mult decât o criză a sănătății”, nu a fost întreprinsă nicio analiză sau dezbatere semnificativă sub auspiciile ONU cu privire la cauzele reale ale acestei crize.
Conform raportului ONU din septembrie 2020:
„Sute de mii de vieți au fost pierdute. Viețile a miliarde de oameni au fost perturbate. În plus față de impactul asupra sănătății, COVID-19 a expus și exacerbat inegalitățile profunde … Ea ne-a afectat ca indivizi, ca familii, comunități și societăți. Ea a avut un impact asupra fiecărei generații, inclusiv asupra celor care nu s-au născut încă. Criza a evidențiat fragilitățile din interiorul și din rândul națiunilor, precum și sistemele noastre de creștere a unui răspuns global coordonat la amenințările comune. (Raportul ONU)
Deciziile care au declanșat distrugerea socială și economică la nivel mondial nu sunt menționate. Nicio dezbatere în Consiliul de Securitate al ONU. Consens între toți cei cinci membri permanenți ai CSONU.

V Virusul este tras la răspundere.

WEF – Forumul Economic Mondial – „Reimagineaza și Reseta lumea noastră” într-un parteneriat public-privat a fost aprobat de CĂTRE ONU.

Înapoi la George Kennan și Doctrina Truman la sfârșitul anilor 1940. Kennan credea că ONU a oferit o modalitate utilă de a „conecta puterea cu moralitatea”, folosind moralitatea, ca un mijloc de a ștampila „războaiele umanitare” ale Americii.
Criza Covid este punctul culminant al unui proces istoric.
Blocarea și închiderea economiei globale sunt „arme de distrugere în masă”. Avem de-a face cu ample „crime împotriva umanității”.

Joe Biden și „Marea Resetare”
„Președintele ales” Joe Biden este un politician versat, un tradator de încredere, care servește interesele instituțiilor financiare.
Să nu uităm că Joe Biden a fost un susținător ferm al invaziei din Irak pe motiv că Saddam Hussein „a avut arme de distrugere în masă”. „Poporul american a fost înșelat în acest război”, a declarat senatorul Dick Durbin. Nu te lăsa înșelat din nou de Joe Biden.

Acronime în evoluție. 9/11, GWOT, WMD și acum COVID:
Biden a fost recompensat pentru că a sprijinit invazia Irakului.
Fox News îl descrie ca fiind un „socialist” care amenință capitalismul: „Legătura tulburătoare a lui Joe Biden cu mișcarea socialistă „Marea Resetare”. În timp ce acest lucru este un nonsens absolut, mulți „progresiști” și activiști anti-război au aprobat Joe Biden, fără a analiza consecințele mai largi ale unei președinții Biden.
Marea Resetare este dezbinare socială, este rasism. Este un proiect diabolic al capitalismului global. Aceasta constituie o amenințare pentru marea majoritate a lucrătorilor americani, precum și pentru întreprinderile mici și mijlocii. O administrație Biden-Harris implicată activ în realizarea „Marii Resetări” este o amenințare la adresa umanității.

În ceea ce-l privește Covidul, Biden este ferm dedicat „celui de-al doilea val”, adică menținerea închiderii parțiale atât a economiei SUA, cât și a economiei globale ca mijloc de „combatere a virusului criminal”.
Joe Biden va face presiuni pentru adoptarea „Marii Resetări” a WEF, atât la nivel național, cât și internațional, cu consecințe economice și sociale devastatoare.
Forumul Economic Mondial (WEF) din 2021, programat pentru vara anului 2021, se va concentra pe implementarea „Marii Resetări”.
O administrație Joe Biden ar urmări în mod activ planul totalitar al lui Marei Finante: Marea Resetare.

Cu excepția cazului în care există un protest semnificativ și rezistență organizată, la nivel național și internațional, Marea Resetare va fi încorporată în ambele agende de politică externă cat si interna a administrației Joe Biden-Kamala Harris.
Este ceea cese numește imperialism cu „Față Umană”.
***
Sursa: https://www.globalresearch.ca/the-second-wave-destroying-peoples-lives-global-coup-detat/5728207

Traducerea CD